Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ASV sūtnis: Latvijai nav jāsasteidz priekšlikumi par kompensācijām holokaustā cietušajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zi
Z
Drīz mēs aizies līdz tam, ka Latvija izraisījusi Otro Pasaules karu. Mēs tomēr ir izcila tauta. Ēbrēji ir tikai neizdevušies latvieši. Naudu grib? A kurš ebrējs neklanās Zelta teļam? Mozus baušļus aizmirsuši. A veciem normāliem žīdiem īpašumi sen atdoti un viņi mocās ar tiem tāpat kā mēs visi. Tie ir savējie. Bet tas pajoliņš, nu atbrauca jo ēbrēju krievu jeņķu diaspora lika, tā pienākuma pēc. Vai tāpēc jāšūmējas?
Žīdu tauta
Ž
Ты пишешь оффтоп. И совершенно отсутствует саморефлексия и чувство юмора. Бедняга. Евреев убили такие, как ты. А вовсе не абстрактная Великая отечественная война. "Latvija nevar atbildēt par Staļina un Hitlera darbiem." Ваши бурчание и ворчание никого не интересует. Всё равно придется платить.
vesture
v
Loti zel, ka Stalins nepaspeja realizet savus planus Sarkanaja laukuma......, tikai lai butu salidzinasanai...butu interesnati ko tad zidi gaudotu? Es neizsledzu domu un varbutibu, ka si zidu santaza uz Latviju ar kaut kadam zidu kompensacijam nak no Maskavas, kremla, jo tur ir tads nekaunigs, ciniskis, zidu nacists, kremla punduru kalps vesturnieks Aleksandris Djukovs. Nevajadzetu ari aizmirst un nemt vera ari to apstakli, ka Krievijas Arlietu mintris S.Lavrovs ir Armenijas zids, skiet ka ar to viss ir izteikts... Kapec Latvija politki, minstri , pedejie tris gadijuma prezidenti ir tik neizglitoti, nezinosi, aprobezoti, bez logiskas domasanas un lietu, norisu izpratnes?
padomnieks
p
Loti ceru, ka, pirms sis ASV sutnis spers kaju par Latvijas Arlietu ministrijas slieksni, aprobezota mudzene K. Petersone un lecigais pamulkis G.V. Kristovskis panems vinu aiz rokam un ar varu aizvedis uz Okupacijas muzeju, lai vinam taja sakartojas domas un nak prata gaisums....
Troll
T
to: Žīdu tauta Neuzdodies par to, kas tu neesi. Tu neesi nekāds žīds. Žīdi bija pirmskara Latvijā: idiš valoda, Mozus ticība, Rietumeiropas kultūra. Bet tu esi ebrejs: krievu valoda, krievu kultūra, ticība komunismam. Tāpēc tev nav nekā kopīga ar holokostu, kad vācu - krievu kara dēļ aizgāja bojā gandrīz visa Latvijas žīdu kopiena. Bet atceries: tavs mīļais Staļins gatavoja genocīdu arī pret ebrejiem, bet nepaguva, jo aizgāja celt komunismu citā saulē. Latvija nevar atbildēt par Staļina un Hitlera darbiem.
politalogs
p
Butu obligati, pec sism tiksanam, publiski japublisko katris vards saja nekaunigo zidu prasibas jautajuma, ko sim zidam teica Dobrovskis, Stokenbergs, Kristovskis (Vienotiba), lai Latvijas pilsoni, veletaji redz kuru intereses sie ministri, politiki parstav Latvija
Abrams
A
Vai kads ir ieverosis ka sis nelaunigai, bledigais, zids megina holokausta vainu uzvelt uz Latvijas valsts un latviesu tautas pleciem? Nu nesteidzaties, bet piekritiet kaut kadam sarunam un tad jau nakotne zidiem bus aiz ka aizkerties un apgalvot nakosajiem Latvijas politkiem ka luk, taja laika kadi politki esot apstiprinajusi tadu domu, ka Latviajs valsts un latviesi ir vainigi holokausta,ka viniem tomer butu zidiem jamaksa kaut kadas kompensacijas.....piekritusi, solijusies runat un pat iedot kadu naudu, kuru zidi,ir izdomajusi ka viniem ta ir vajadziga, bezkauniba, cinismis, nekauniba..... Ceru, ka sos nekaunigo zidu sutni no ASV ierekstis Latvijas melnaja saraksta, kuram bus liegta iebrauksana Latvija.
Joske
J
A kāpēc pieteikties uz grauste, ja varem saņemt atjaunote un glaune tagad??? ŪUU! Joske ira visgudrakais!
Joske
J
Ojahr Kalnin ire mūsu cilvēke! Uzmāksimēs tai Latvejai kamehr nav vēl pavisam nomiruse! Kmhm. Jā!
jumors
j
Kurš to naudu ir paņēmis?
Žīdu tauta
Ž
Пиши, не пиши тут дурацкие комментарии, а "ты, хоть и Иванов седьмой, но дурак", (С) А. П. Чехов. Ты не смотришь в корень, а выдумываешь и приписываешь оппоненту несуществующие ошибки, а потом впадаешь в истерику на заданную тему. Речь же шла о том, что поляки более пострадали от нацистов, чем латыши, будучи РАСОВЫМИ врагами режима. А то, что еще с 1940 года были польские части в вермахте, ничего не доказывает. В вермахте и евреи служили -- что не отменяет холокоста. Дошло, нет? Поляки были СЛЕДУЮЩИМИ в очереди на уничтожение у нацистов, понимаешь? И уж, конечно, латыши должны платить, а не поляки. Вы же ходите со знаменами на 16 марта. Все претензии, тролль, не ко мне, а к США и к его послу по особым поручениям. Кстати, на днях Посольство США в Риге стало делать ИДЕНТИЧНУЮ русскую страницу, вместе с английской и латышской: ПРЕСС-РЕЛИЗЫ 2011 Особый Посланник США по вопросам Холокоста Дуглас Дэвидсон посетит Латвию Рига, 24 января 2011 года. - С 24 по 26 января Латвию посетит Особый Посланник США по вопросам Холокоста Дуглас Дэвидсон. Целью визита является обсуждение вопроса возвращения собственности Еврейской общины и выморочного имущества, утраченного в период Холокоста. Во время своего пребывания в Латвии господин Дэвидсон встретится с премьер-министром Латвии Валдисом Домбровскисом, депутатами парламента и представителями правительства, а также с членами Еврейской общины Латвии и общественными организациями. В ходе этих встреч будут предприняты попытки поиска решений вышеупомянутого вопроса. Более подробная информация об Особом Посланнике Дугласе Дэвидсоне: http: Более подробная информация о Бюро по вопросам Холокоста в Государственном Департаменте США: http:
īpašums
ī
KĀPĒC PRIHVATIZĀCIJAS LAIKĀ NEPIETEICĀS UZ SAVIEM ĪPAŠUMIEM, VILCIENS AIZGĀJIS.
savējais
s
LATVIJA TAČU BIJA OKUPĒTA VALSTS, KĀDS SAKARS PAR KAUT KĀDĀM APMAKSĀM EBREJU KOPIENĀM.
Gails
G
Debilajam glumikim O.Kalninam bija labak japakluse. Atvilkas no ASV ka nabags, dzivo uz Latviajs valsts un Latvijas iedzivotju rkin aun vel plurkst par kaut kadam zidu kompensacijam. Nekadu kompensaciju zidiem no Latvijas valsts un latviesu tautas, Vacija ir izmaksajusi un parmaksajusi zidiem. Kapec ne sis ASV sutnis, ne O.Kalnins neuztraucas par to, ka Krievijaim ieskaitot zidus, butu beidzot jasak izmaksat Latvijas valstij un latviesu tautai kompensacijas, lidzigi ka zidiem izmaksaja Vacijas valsts?
palicējs
p
VISI MANTINIEKI SAŅĒMA ATPAKAĻ ĪPAŠUMUS, VAI ARĪ KOMPENSĀCIJAS, JA VARĒJA PIERĀDĪT MANTOŠANAS TIESĪBAS 90 TAJOS GADOS. BEZSAIMNIEKA MANTA PĀRGĀJA VALSTS PĀRVALDĪJUMĀ. TAD JAU ČIGĀNU KOPIENAI ARĪ, VARBŪT,IR JĀIZMAKSĀ KĀDA KOMPENSĀCIJA, JO ĻOTI DAUDZI TIKA NOŠAUTI, NEPALIKA , IESPĒJAMS, MANTINIEKI, BET KAUT KĀDA MANTA JAU VIŅIEM PALIKA, LAI GAN TIE BIJA DAUDZ NABADZĪGĀKI PAR EBREJIEM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas