Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ASV vēstniece: Žurnālisti manipulē ar "WikiLeaks" lietas fragmentāru informāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spii
S
Tu patiešām esi dumjš, ja uzskati Convervapedia par lasīt vērtu avotu! Fox News arī skaties ar baudu? Limbaughu klausies?
e.s.Blofeld
e
Man liekas, demokrātiskā valstī sabiedrībai ir tiesības zināt, ko tās vārdā dara valdība, tāpēc Wikileaks darbību atbalstu pilnībā.
*****
*
vai tad žurnālisti kādreiz ar pilnvērtīgu informāsciju ir manipulējuši? Informācijas fragmentēšana ir viens no izplatītākajiem smadzeņu skalošanas paņēmienim.
Alma
A
Pareizi Štokīt! Nedrīkst komentēt to ko Andrītis ar krievu vēstnieku spriedis. Tāpēc ka Andrītis ir bagāts, skaists un gudrs.
Ministry of Truth
M
Re, kur kāda ziņa šī gada janvārī: ASV kongresa spīkere lidina savus bērnus un mazbērnus pa valsti militārajos lidaparātos Is it a legitimate use of military jets to transport the Speaker of the House and her favored Congressional coterie for routine travel? Even if you believe it is -- and, personally, I do not -- any rational taxpayer would admit that it is monumental waste of money. Military flights cost between $5,000 and $20,000 per hour to operate. The Speaker and her passengers routinely reimburse the Air Force $120 to $400 for each flight. Šī noteikti būs klasificēta informācija, jo ir pusmilitāra. Vairāk info House Democrats' Top 100 broken promises.
zelta vardi
z
Štokenbergs bija vienisprātis, ka žurnālistika, kas manipulē ar fragmentāru informāciju, grauj varas autoritāri un līdz ar to stabilitāti un drošību, un tā nav uzskatāma par analītisku un atbildīgu, kas vērsta uz sabiedrības interešu aizsardzību....... --------- un tādi tuftoņi mēs esam savēlējuši..... nevis kas nosoda lielvalstu diplomātijas dubulmorāli, bet attaisno DA JEBKO!!! ko saka lielās USAs pārstāvji- priekšnieki kalpu sindroms?
Juhans
J
Lai veicas!
hosa
h
Judith Garber un Stokijs jau nu nekomandees zhurnalistus!Pavisam aptrakushi,vai?
pakausis
p
un par tiem uzbrukumiem veestnieciibaam... zin.. mosh nevajag izveeleeties karu kaa aarpolitikas panjeemienu un dziive buus nedaudz vienkaarshaaka? :)))
pakausis
p
uuu.. manu autoritaati grauj.. ak shausmas!! izraadaas es esmu pintikjis uz draats bez taas autoritaates un varas, cik man to dod paklausiigie cilveeklopi :)))) ar visu piesardziibu ar kaadu attiecos pret wikileaks peedeejo spamveida bliezienu.. shiis daamiites vaardi tieshaam paraada to kaada nieciiga veertiiba ir varai, ja nav paklausiigu cilveeku kas to varu pieshkjir.. tikliidz mees paarstaajam vinjus klausiit, saukt par kungiem, klusi apbriinot - taa uzreiz vinji pashi ierauga ka ir plikie karalji :)))
Ministry of Truth
M
Var ticēt teorijām, sazvērestībām, bet var redzēt arī ikdienā viegli pamanāmo - zināmai daļai ģenerātu un deģenerātu vara un nauda ir kā atkarība no narkotikām. Tiekot pie varas, no savām tieksmēm atkarīgais agri vai vēlu sastrādā ziepes, un tās nākas piesegt - tai skaitā ar konfidencialitāti, ar valsts noslēpumu, ar slepenības pakāpēm. Conservapedia vietnē ir pieejams materiāls Obama Doublespeak, kurā arī jaunais prezidents ir pieķerts melos par daudzām lietām, sākot no līdzvērtīga atalgojuma nodrošināšanas administrācijā, nediskriminējot pēc dzimuma (fair pay), reāli pārmaiņu NEieviešanas (piesaistot vai paturot daudzus Bila Klintona laika politiķus), beidzot ar atbalstu Buša militārajām operācijām, kuras vēl nesen nosodīja. Tā ka arī no šīs administrācijas gaidīt patiesību ir lieki.
Ministry of Truth
M
ASV varas iestādes ar sabiedrisko domu un politiku manipulē tik ilgi un tik apjomīgi, ka šis vēstnieces komentārs ir saprotams - Wikileaks grib atņemt ASV valdībai un varas iestādēm zināmu monopolstāvokli.
šņaga
š
Nu tad nopublicējiet visu bez fragmentiem. Lai nav jāmanipulē.
Человек
Ч
Посольство США занимается шпионажем.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas