Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

AT nemaina spriedumu par bērna pārdošanas sludinājuma publicēšanu

Augstākās tiesas Krimināllietu tiesu palāta, apelācijas kārtībā izskatot krimināllietu Anastasijas Opaļeiko apsūdzībā, atstāja negrozītu Zemgales apgabaltiesas tiesas spriedumu, ar kuru A.Opaļeiko sodīta ar brīvības atņemšana uz 5 gadiem nosacīti ar pārbaudes laiku uz 2 gadiem, informē AT.

A.Opaļeiko dažādos interneta portālos preču pārdošanas sludinājumu sadaļā bija ievietojusi sludinājumu par savas meitas pārdošanu. Pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrots, ka apsūdzētā savu 7 mēnešus veco meitu mēģināja pārdot par Ls 2000,-.

Pirmās instances tiesas spriedumu pārsūdzēja gan prokuratūra, gan apsūdzētās aizstāvis. Apelācijas protestu iesniedza Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētā prokuratūra. Aizstāvis lūdza attaisnot apsūdzēto noziedzīga nodarījuma sastāva trūkuma dēļ.

Apsūdzētā atzina savas faktiskās darbības, ka laikā no 2006.gada 5. līdz 7.maijam veica interneta saraksti, kā arī sazinājās telefoniski un ar īsziņām ar vairākiem cilvēkiem, piedāvājot viņiem nopirkt savu mazgadīgo meitu par Ls 2000,-. A.Opaļeiko noliedza, ka iespējamības gadījumā bērnu patiešām būtu pārdevusi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas