Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Atbalsta trūkums Zalāna plānam tuvina valdības demisijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Vai VP beidzot ir izlasījis Satversmi? Vai viņš saprot savas Satversmē noteiktās kompetences robežas?
J.Biotops
J
Tas, ka oranžie joprojām tik izmisīgi raujas pie siles, būtībā ir laba ziņa – tātad Latvijā viss vēl nav nozagts un izsaimniekots. Izskatās, ka grūtajā darbā būs atrasti arī palīgi un domubiedri – JL. Vakar Kantāne televīzijā no sirds cēla debesīs Zalānu un viņa plānu, šodien jau lasu par jaunas koalīcijas – TP+JL cerībām sastādīt tautai tīkamu un prezidentam „uzticamu” valdību. Jātiek tikai vaļā no tā spītīgā Godmaņa, tad varēsim laimē diet.
Tas nav plāns
T
Zalāna valdības reorganizācijas plāns jau patiesībā nav nekāds nopietneis plāns. Tas bija veids, ka TP, turpinot Zoodārzā iesākto saspēli, grib novākt pie malas Godmani, kurš acīmredzami traucē TP īstenot tās plānus.
ABC
A
Tā arī nesaprotu, kāds ir TP rosības pamatojums. Tā saucamās "Tautas partijas" izcili nemākulīgajā vadībā valsts ir novesta līdz ekonomikas sabrukumam, kāds gan pamats uzskatīt, ka tie paši nemākuļi spēs šo sabrukumu ja ne likvidēt, tad vismaz apturēt vai kaut vai palēnināt?
Econ
E
TP piedāvātais risinājums (arī ar LPP/LC muļķīgajiem un nenopietnajiem "priekšlikumiem") būs kleptokrātiskās diktatūras uzvaras gājiens - jo decentralizējot tādu Attīstības ministriju (kas nosaukumu arī guvusi no līdzīgām Āfrikā, kur arī nodarbojas ar attiecīgām lietām/šeptēm un "pārvalda" milzīgus naudas līdzekļus, bet īstenībā par niecīgajiem nodokļiem un starptautisko palīdzību būvē villas, pērk dārgas mašīnas, uztur korupcijas tīklus), vēl pie visa to izvēršot pa reģioniem, kur TP ir atbalsts (lielākajā daļā gadījumu gan piespiedu kārtā, jo citādi pašvaldība, kurā nav TP vadoņa, vienkārši palika un paliek bez naudas, labs piemērs ir Cesvaine), pilsoņi vai opozīcija kontrolēt nevarēs vispār vairs neko. Cerams, ka to apzinās tie 53 koalīcijas deputāti, kad lemšana aizies līdz viņiem, jo pretējā gadījumā ar to Latvijas vēsturē arī ieies, attiecas arī uz tiem mūziķiem, kas savulaik sacerēja dziesmas par kaut kādu neatkarību. Šai valdībai un Saeimai ir jākrīt, jo tās atrašanās(jau kopš ievēlēšanas brīža) ir neleģitīma. Tas notiks ātrāk vai vēlāk, jautājums ir par to, cik lielu IKP kritumu šie 53 vēlas sasniegt. Es gan arī labprāt vēlētos zināt, kādu nākotni šajā valstī iedomājas Godmanis (kas kaut kāda iemesla dēļ ir iedomājies, ka ir kaut kāds mesija un vienīgas šajā valstī saprot, kas ir ekonomika un starptautiskās finanšu institūcijas, bet tie ir diezgan lieli maldi un kaut kāda lielummānija, jo no ekonomikas viņš saprot ārkārtīgi maz, to apliecina arī viņa padomnieki, kas vēl arvien nav sapratuši, ka valsts uzņēmumi ir pilsoņu īpašums, tātad arī to peļņai ir jāiet budžetā) ar Zatleru (kas kaut kādu iemeslu dēļ dara visu, ko viņam saka TP, būtu kāda Āfrikas valsts, tad 99% gadījumu varētu apgalvot, ka tā ir kaut kāda veida šantāža), jo ar katru dienu, kad paildzina šīs valdības un Saeimas darbību tikai padara nedrošāku ekonomisko situāciju (tajā skaitā - ārvalstu investoru acīs) un, uzturot šos kleptokrātiskos korupcijas un brālēnu ekonomikas tīklus, tikai palielina nabadzību. Beigu beigās jau vienalga tas viss kritīs ar attiecīgu šo abu personu vārdu ieiešanu vēsturē, jautājums tikai - kādā veidā un kādu nabadzības līmeni šie ar savu darbību būs panākuši.
klusais
k
Vakar vakarā pa politikai tuvu stāvošu cilvēku informatīvajām bāzēm noplanēja informācija , ka šodien ir čau, čau Godmanim. Nez ,kas ir idomāts vietā un vai pa nakti nebūs atkal ko sameistarojuši . Tā valdības miršāna ir tā kā neārstējamam slimniekam - zin ,ka jāmirst , bet mocās paši un grūti apkārtējiem.
dzeris
d
Šī te koalīcija nekad nebūs spējīga mainīties un reformētis, tas , vienkārši, nav iespējams pēc definīcijas. Jo reformēties krīzes apstākļos nozīmē no kaut kā atteikties, bet tas, kurš gadiem ilgi pieradis tikai raust, raust un raust, pat bez sevišķas piepūles, psiholoģiski nav spējīgs atteikties kaut no mazumiņa. Tāpēc jau arī visas reformas ar šās koalīcijas piedalīšanos jau iepriekš lemtas neveiksmei.
šausmas
š
SIA LATVIJA & CO , NODOKĻUS VAIRS VISPĀR NEGRIBAS MAKSĀT , BET KO VAR VĒLĒTIES NO ZOO PREZIDENTA UN ZAGĻU MAFIJAS , SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU -KUKUĻŅEMĒJU VALDĪBAS,,........................
mērglis
m
šoriit radiofonaa dzirdeeju interviju ar Kučinski no teiktaa sapratu ka turpmaak notureet šo valdiibu nav jeegas...taatad finaals nav aiz kalniem.
Astrida
A
Kad pienāks fināls?
zvirbulēns
z
Sudrabai jau nu gan nevajadzētu tik daudz planēt ar saviem izteikumiem par valdību, jaukties politikā. Ja grib darboties politikā, tad ir jāpamet Valsts kontrolieres amats ( tas viss izriet no likumiem, bet likumus tomēr der ievērot). P.S. Valdība strādās tālāk. A ko darīt, ja Zalāna plāns ir tikai un vienīgi Zalāna plāns, bet prezidenta viedoklim par plānu nav nekād nozīme :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas