Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Atbild politiķi: Kā uzrunājat ārzemēs dzīvojošos pilsoņus?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JURIS
J
ES jums piekritu vienigais kas ir paradijis sevi kā istu saimnieku un kurš prot rīkoties ,tas ka vinu negrib pielaist pie velesanam, jo zina ,ka viņš pie varas nāks ar jaunu komandu un citām domām .ES ari atpalstu un veletos šo kungu redzēt pievaras grožiem ar savu komandu . AIVARU LEMBERGU .visa cieņa viņam un viņa komandai ,es ceru ka viņš pratis un ticu LAI VEICAS
Andrievs
A
200 km līdz Londonai - tas ir vienkārši, jo tur vēl nav uzdarbojušies mūsu slavenie satiksmes slēgšanas ministri, kas tagad gatavojas taisīt labu Latviju. Pirms 2 gadiem pirktā Londonas transporta OysterCard joprojām ir derīga, ne kā mūsu E-talons, kas pēc katras tarifa maiņas kļūst nederīgs un iemaksātā nauda aizpeld PLL sponsora kabatā .
kalnozols
k
ATTĪSTĪBU LATVIJAI! Latvija ir valsts ar augstāko bezdarba līmeni ES! Simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju strādā un dzīvo ārpus Dzimtenes. Latvijas tautsaimniecība attīstās neskaidri un haotiski. Latvija ir valsts, kur vara pieder nevis tautai vai tās pārstāvjiem, bet ierēdņiem. Latvijas iedzīvotāji kļūst vecāki un izmirst. Šīs un vēl daudzas citas lietas nepacietīgi gaida kārtīgas saimnieka rokas pieskārienu! Taču ir arī citādi piemēri, mēs visi esam redzējuši kā attīstās Ventspils pilsēta! Tūristi un mūsu pašu Latvijas iedzīvotāji brauc apskatīt skaisto un sakopto Ventspili, kura ir pazīstama visā pasaulē kā augsta līmeņa Eiropas kūrorta pilsēta! Ventspilī tiek attīstīti jauni uzņēmumi un radītas jaunas darba vietas! Ventspils iedzīvotāji ir lepni ar savu vadību un gadu no gada atkārtoti ievēl Aivaru Lembergu par pilsētas vadītāju! Latvijai trūkst kārtīgs vadītājs, kurš kā prasmīgs saimnieks rūpētos par Latvijas attīstību un izaugsmi, nevis domā par sponsoru interesēm un savu kabatu. Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo! Daudzu partiju demokrātisko kompromisu strīdu rezultātā, valstī nav skaidras vienotas vīzijas. Apzinoties, ka dotajā brīdi Latvijai vislabākais iespējamais valsts vadītājs ir Aivars Lembergs, aicinām visus, kuri atbalsta mūsu uzskatu, aktīvi paust savu viedokli! Atbildīgs amats nozīmē ne tikai iespēju realizēt savas spējas, bet arī lielu atbildību, skauģu nenovīdību, nomelnošanu un citas pretdarbības. Ir jābūt lielam tautas atbalstam un gribasspēkam, lai šajā laikā uzņemtos Latvijas vadību attīstības virzienā! Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo, taču bez laba valsts vadītāja mēs to nepaveiksim! A.Lembergam ir stipra komanda - R. Vējonis, J. Dūklavs un daudzi citi, kas jau ir pierādījuši savu varēšanu ar reāliem darbiem valsts labā! A.Lembergs ir parādījis, ka spēj vadīt komandu attīstības un izaugsmes virzienā! Aicinām Latvijas iedzīvotājus izvirzīt par Latvijas valsts vadītāju Aivaru Lembergu, kā uz doto brīdi labāko premjerministra amata kandidātu! Ja mēs ikkatrs stingri un skaidri parādīsim savu nostāju, partijas savos kompromisu strīdos būs spiestas ņemt vērā mūsu viedokli! Būsim aktīvi! Ikvienu, kas atbalsta mūsu nostāju - Aivaru Lembergu par nākamās saeimas ministru prezidentu! - aicinām apvienoties! Pieredze rāda, ka neskatoties uz mūsu valsts politisko sadrumstalotību, partijas ieklausās daudzskaitlīgā un stiprā tautas viedoklī! Aicinām tos, kuri atbalsta mūsu viedokli, sūtīt vēstules un e-pastus! Mēs palīdzēsim jums apvienoties un kopīgi paust mūsu viedokli.
Chiepa
C
Ja neskaita Vienotību, nevienai citai partijai aizbraucēji nemaz nerūp. Nav grūti paredzēt, kādi būs balsojumi no ārvalstīm. Ja kas - es rīt mērošu kādus 200 km līdz Londonai, lai nobalsotu... Un balsošu par tiem, kam rūp arī aizbraucēji...
patriots
p
Aicinu visus Latvijas pisonus-latviesus nevelet par jaunizveidoto banditu, zaglu grupejumu PLL-partija Latvijas laupitaji, kuri 20. gadu garuma ir zagusi no Latvijas valsts, iznicinajusi un nidejusi latviesu tautu un bankrota ievedusi Latviajs valsti. Esiet modri Latvijas pilsoni!
atmina
a
Ir sausmas verot un iedomaties, ja saja Saeima tiks ieveleti vecie cilveki, tie, kuri ir bijusi ieprieksejas Saeimas un kuri ir veci pec gadiem, piemeram ka smerdelis no ASV O.Kalnins, nu ko sis pajolins var labu darit Latvijai> Iznemot ka notriekt valts naudu, to vins un Freiberga tiesam loti labi pieprot, Esiet sapratigi Latviajs pilsoni - veletaji, ejiet un balsojiet par Vienotibu un Visu Latvijai. No saraksta Visu Latvijai izsvitrojiet ara visus vecos smerdelus no LNNL/TB, kuri jau ir sedejusi Saeima un piedalijusies latvijas valsts izlaupisana, Latvijas iedzivotaju apzagsana. No saraksta Vienotiba obligati ir jaizsvitro ara Stokenbergs, Aboltina, Kristovskis, Pabriks, Murniece, Ribena, Kikuste, Elerte un citi viniem lidzigie smerdeli, pluss ir japieliek V.Dombrovskim.
nu vispar
n
ja neskaita Vienotibu,tad parejie prni atgadina kremla rezhima sashtancetos paligskolniekus un drankus,kas karina makaronus.
Arturs M
A
Urbanovičam latviešiem IR UZSPĻAUT,te krieviņi viņu mīl! Riekstiņam dod tikai naudu,naudu,naudu,kā visam PLL,TU Riekstiņ izdari labu darbu bez tās!
PLL kretīnšovs
P
Tikai garā vājie un pilnīgi loši var nobalsot par blēžu grupējumu PLL.
PLL pretekļi
P
PLL ir pretīgākie un debilākie kretīni !
!
!
Pāris Piejūrklētiņu: Iespēju robežās esmu centies homogenizēt savu kāpu īpašumu, bet vēl arvien pietrūkst 9 istabu.
sorge
s
a kāpēc neviens no šiem ērgļiem uz sviedriju neatbrauca? taisni žēl, gribēju kādu cietu vārdu pārmīt, īpaši ar dažiem šmurguļiem.
Nost ar PLL!!!
N
šis ir pedejais lūzeris PLL - Māris Riekstiņš, Par labu Latviju!
@-@
@
Urbanoviča nicīgais tonis nepārsteidz. Kompartijas darbonim kā toreiz, tā tagad viss saistās tikai ar viņa kabinetu, viņa dienesta auto un ērtībām specveikalā. Bet - nesaki hop, pirms neesi pateicis hip, kā dzied Gustavo. Protesta balsojums, izvēloties sociālistu - darbaļaužu aizstāvi ar 200 + tūkstošu latu ienākumiem gadā, nav protesta balsojums. Tā ir okupācijas seku leģitimizācija. Turklāt fonā stāv līgums ar autoritāro Putinu. Jūs gribat atdot pēdējo, lai SC darboņiem arī turpmāk viss būtu labi? Tikmēr SC vadītā RD nav mēnesi veikusi savus darba pienākumus un aprēķinājusi algas un maksājumus dažiem, bet varbūt arī daudziem bērnudārziem. Oktobris klāt, ne ziņas ne miņas ne no algām, ne no kvītīm par ēdināšanu.
jeb apkopojot atbildes:
j
pīīīī', kam Jūs te pīīīī vajadzīgi?, pīīīīi, brauciet pīīīī, lasieties pīīīī, ļaujiet mums arī turpmāk pīīīīī ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas