Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Atbild Rīgas mēra amata kandidāti: Kādas ir Jūsu 3 galvenās prioritātes?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mjaa
m
baigi jau nu skaisti viss izklausās...bet viss reālāk izklausās pēdējā kandidāta atbildes
vairojas daloties?
v
Kādēļ tik daudz mēra kandidātu no 'latviskajās' puses? Lai pa visiem kopā savāktos tik daudz balsu, cik būs par vienu Ušakovu.
visnotaļ liberālis
v
..gan jau marihuānu jaunatnes vajadzībām arī uz laukiem izaudzēs...
Bargais
B
Tukšas frāzes viegli teikt. Redzu tikai to ko redzu. Nacionālās apvinības Broka šobrīd vienīgā mēģinājusi viest kādu skaidrību, kāda rīcība stāv aiz frāzēm. Vai tas viņiem izdosies, tas cits jautājums. Bet vismaz cilvēki cenšas.
Par latviskiem bērnu dārziem
P
Prieks, ka Baiba Broka runā skaidru valodu un ir noteikusi uz latviešu valodas apmācību pāriet visiem bērnu dārziem. Kamēr S. Ēlerte sola turpināt šķelt sabiedrību pēc valodas, turpinot divplūsmu valodas apmācību.
no malas
n
Gudrs cilvēks prot pateikt īsi un konkrēti. Un otrādi - jo mazāk saprot, par ko runa, jo gudrāk un sarežģītāk mēģina izteikties. Tas ir jau sen zināms fakts. Ātri apskatoties uz atbildēm, var redzēt, kurš no visiem atbilst šai dzīves patiesībai. Un mani vispār neinteresē, partiju piederība - es no Rīgas esmu tikpat tālu, kā astronauts no baleta. Vienkārši novērojums.
bumers
b
Ja Ušakovs necentīsies zagt tādos apmēros, kā to darīja visas iepriekšējās latviskās valdības, tad balsošu tikai par viņu. Ko nekad agrāk nebūtu darījis. Latvieši ir sevi pierādījuši, kā melīgi, zaglīgi, slinki, mantrausīgi, divkosīgi un kuriem nav pienākums pret savu valsti un Tautu! Par Ušakovu tad arī redzēs, ja arī sāks izzagt, tad nekad turpmāk nesagaidīs par viņu balsošanu.
Asterix
A
Te nu taisnība! Pārejo prioritātes ir neatrisinamas viena vienkārša iemesla dēļ - tas no viņiem nav atkarīgs!
  • 0
  • 0
Foma
F
Ušakam tak vienalga būs jāatgriežas kremļa pagrabos !
  • 3
  • 2
bystander
b
Atliek vienkarsi paskatieties uz katra respondenta nopubliceto atbildes apjomu un uzreiz paliek skaidrs, kas ir savejis, kas nee... STATE OF THE NATIONAL CHEATERS! Tikai turpiniet, FASISTU VADITA VALSTS.
Ex
E
Vienīgais kandidāts kas kaut cik sakarīgi izskaidroja to maģisko vārdu "siltināšana"ir Brokas k-dze.Pārējiem izskatās nav saprašana ko tas sevī ietver.Bet interesanti kā Elērte radīs tās labi atalgotās vietas?Pārējiem tikai tukša muldēšana,kur nu zļā Rīga,sviescs.Kas par to maksās?Jebšu šo zaļumu panāksim ar iedzīvotāju izdzīšanu no valsts.Viss aizaugs un būs zaļš.:)))
pareizi
p
Nils-īsi un kodolīgi!
īsi un kodolīgi
ī
GRĀBS RĪDZINIEKU SASTRĀDĀTO NAUDU UN AR PLAŠU ŽESTU ŠO TO IZDĀĻĀS PENSIONĀRIEM - SAVIEM KVĒLĀKAJIEM ATBALSTĪTĀJIEM. Līdz vēlēšanām jau tās naudas vēl pietiks, bet vēlāk, kā būs tad, ja visu tik bezatbildīgi notrallina?
  • 3
  • 1
Kārlis Šteins
K
Rīgai ir jāatjauno patiesā latviskā daba, citādi es no novada Rīgu patreiz neuzskatu par Latvijas galvaspisētu,jo latviskums tajā ir aprakts. Vispār godīgi būtu, ja Galvaspilsētas domi vēlētu visa Latvija, bet ne tikai rīdzinieki, lai tā būtu pilnvērtīga galvaspisēta. Meita ar ģimeni dzīvo Rīgā un viņi teica, ka Latvijas labā un latviešu labā, lai Rīgā mazinātu ārzonu vadības ietekmi un stiprinātu nacionāli latvisko ietekmi, balsos par NA un atbalstīs Baibu Broku un es viņiem piekrītu.
Zirgs
Z
Rīgas latviskā daba! Iāāāhāāāāāā))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 1
  • 0
:)
:
un kad Rīgā bija latviska daba?? Ja no vēstures paskatās, nekad. Pat dibināja to vācieši, nevis latvieši.
  • 1
  • 1
K-K
K
... Elerte un Usikovs nevar atkratities no ideja - buvet savu valsti valsti un taisit savas rebes talak uz ridzenieku rekina !!!! ... Cik zel, ka Broka vai Bilevics neparstav latviesu kopibuar lidzigam interesem - atkal esam 'gudro' saskalditi ... ... DIEVS DOD LATVIESIEM PRATU APVIENOTIES ZEM NACIONALAS APVIENIBAS VADIBAS, LAI IZTIRITU TO PUZNI NO OPORTUNISTIEM !
ar mietu
a
Vēl nedrīkst bērnu dārzu tuvumā pielaist ''bieti'' > Viņķeli !
j
Tā arī jāatbild kā Ušakovs - īsi un kodolīgi.
Lauķis
L
A no kuries tā naudiņa nāks? Niluška nadzīgs uz to tērēšanu - sociālā palīdzība, izglītība, ceļi... Nu īstens populists - par strādāšanu nemaz nedomā. Vai naudiņu paņems no "tumbočkas"? A tur jau drīz beigsies - ko tad?
  • 5
  • 1
Hūgo Vācietis
H
LAI VEICAS TIKAI >BAIBAI BROKAI !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas