Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Atkārtoti arestē Anrija Lemberga īpašumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Einars
E
Apskaužu tos ļautiņus, kas joprōjām saredz Lembī mūsu glābēju. Cik gan lieliem mazohistiem ir jābūt, lai jau kuro gadu desmitu pieciestu, ka mūs apzog un čakarē!
Einars
E
Neatceros nevienu gadījumu, kad kāds lielais zaglis būtu atzinies, ka viņš ir zadzis!
Lempis
L
Arī Šveices prokuratūra ar arestējusi kontus vai tam tīlīt jānotiek. Bet VB Holdingam arests pamatā uzlikts kapitāldaļām. Tur vajag krietnu pamatojumu. Eh, kamēr veči plēšas un arestē cits citam kontus, aģents Meroni sŗez uz viņu kapeikas un ēd ikrus.
Bezdievis
B
Lai arī neesmu Lemberga fans, bet tas cik ilgus gadus ir tā ņemšanās ap viņa tiesāšanu jau paliek neinteresanti. Šitādam gadījumam varētu piedāvāt kaut kādu vienreizēju izpirkšanas maksu, lai to lietu beidzot varētu pilnībā slēgt. Teiksim dot "grēku atlaišanu", ja viņš samaksā valstij naudas summu, kas atbilst ~50% viņa īpašumu kopvērtības.
KLM
K
un ne uz kādu sadarbību ar tādām mazpazīstamām valstīm kā Latvija neit. ...................................................... .................................................. Tā vis nesakiet - redz kā Lihtenšteinas lielfirsts arestēja Lemberga naudiņas..
hmmm
h
kā var arestēt citā valstī reģistrētu uzņēmumu, ja Bahreinas, Malibu utt, valstu likumi sargā "savus" uzņēmējus un ne uz kādu sadarbību ar tādām mazpazīstamām valstīm kā Latvija neit.
Lasiitaajs
L
Tas kas nosleepts ofshoros ir gruuti dabonams rokaa, ja nu vieniigi samesties kopaa ar lielvalstiim, kas piespieda Shveici un Lihtenshteinu pie sienas un jaadomaa panjems gan Karibiju, gan arii visus paareejos pie dziesmas.
le
l
kā lembergs iet politikā tā pret viņu un viņa radiniekiem visadas apsudzibas.. kapec neviens sleseru neties vai šķēli. mana bals piederes tik un tā lembergam
Lembergs
L
bet mēs esam balti un pūkaini,tāpēc mani mīl...
Ventspils Muļļa
V
lembe jau sen kontus notiiriijis , a kad tos ofšorus arestees???
vnk pretigi...
v
Cik var, šis nu gan ir priekšvēlēšanu triks. Visu laiku musu tiesa bija ka apd***** un tagad pekšņi ndelu pirms velesanam - viss sakas, lai attiecigas lietas nonaktu sabiedribas uzmanibas loka. Smiekligi.
PatrioC
P
....SMIEKLĪGA TĀ PROKURATŪRA........... Aiz matiem velk to lietu. Pareizi, pirms vēlēšanām kaut ko grib "pierādīt"... Lembergu vietā, es šo valsti iesūdzētu. Smieklīgi, ka vienīgais noziedznieks ir A.Lembergs, pārējie, redz, balti un pūkaini. Riebjas.
losis ar ragiem
l
Pamaz kkā arestēts, Lembim noteikti vēl ir.
Grieta
G
Ja aivars netiek varbūt varētu ānriju iecelt par Latvijas valsts prezidentu?
gio
g
Jūlei tas ir nieks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas