Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Atklāta vēstule: pārpratums par mums pašiem un Kantu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kants janeks imanta
k
es nesmu no siem kantiem esmu pizellis no vikingiem kantiem kur ir rakstos par pizelli vikingu no kantiem,tevs so uzvardu ielika jo pec radu rakstiem kanti ir no somu karaliem
prieks
p
Latvijas valdībai jāpārdomā līdz šim netaisnīgi mazais finansējums filozofijai. Izskatās, ka vienīgā dzīvotspējīgā nozare Latvijā ir FILOSOFIJA.
vērotājs
v
Nu bet tā jau ir ar tiem "filozofijas speciālistiem" - lielais vairums studiju pētījumos labākajā gadījumā vien iemācās veidot tekstu, mudžinot to mežģīnēs ar citu autoru domu atstāstiem. Šāds stils stabili ieviesies VFF, kādu tad domas oriģinalitāti šeit gaidīt?
sms
s
diskobumba vēlas, lai katrā nākamajā tulkojumā tiktu skaidri norādīts, kurš vārds sakrīt ar katra no iepriekšējiem tulkojumu vārdiem? HAHAHAHA būtu forša grāmata sanākusi: atsauces būs vairāk, nekā paša teksta
jauns students
j
hmm, interesanti. Vai vēl kāds par to ir kaut ko dzirdējis? fakti? Jo ja kaut kur ir tāds tulkojums, tad pēc tam kad Kūlis būs izdevis (ja izdos) savējo, būs jau trīs tulkojumi jāsalīdzina.
normunds
n
Tīrā prāta kritiku 70-to gadu beigās tulkoja Viktors Hammeršmidts, kad strādāja par skolotāju Mazsalacā. Un cik zinu, tad arī iztulkoja.
Ruksis
R
Portālā citaDiena klusais rakstīja: Derētu arī apjautāties, kādas attiecības [Kūles] kundzei ar piederību komunistu partijai…īsti nevar saprast, vai padomijas laikā tos amatus varēja ieņemt bezpartejiskais. Atbildu: tā kundzīte padomju laika beigās stājās (neatminos, vai arī iestājās, bet gan jau iestājās - tobrīd tas vēl neskaitījās nekāds kauna dabs) PSKP Latvijas filiāles "gaišo spēku" rindās. Būtībā viņas augšup rāpsanos pa karjeras kāpnēm noteica tas, ka nepavisam nebija dumja (kā tagad) un derēja par kompromisa figūru starp veco Valentīnu Šteinbergu un "jaunajiem un daudzsološajiem" censoņiem,kādus Šteinbergs pats bija Institūta sapulcinājis, bet vairs nemacēja tikt ar tiem galā
Ruksis
R
Viens (it kā) sīkumiņš - labā latviešu valodā runātāji prot atšķirt situācijas, kad jālieto vārds 'apvinojumi' un kad vārds 'apsudzības'.
un
u
Atkal imperativs?
ņau
ņ
Nē, nē - neesmu students, tikai izklaidējos - šobrīd mazliet jānosit laiks! Vai tiešām šajā komentāru listē tu kaut ko ņem par pilnu?! Nu nestreso, iedzer kafiju un ej gulēt.
un
u
To ari "students"?
un
u
To gan raksta "students"?
mekš-mekš
m
Tu no lopkautuves nupat iznācis, vai - neko saprast tavā sintaksē un izteiksmē nevar. Atpūties - un tad jau pasaulē jaukāka kļūs!
pēkš
p
Labs koments ;-) . Kivle bija pārpūlējusies rakstot sev patiecības vēstules un slavinājumus komentāros. Visi kā no diviem avotiem nākuši. Veicu teksta analīzi.. Piedod, bet tā jau ir "kaķu tantu" saruna. parādi savu līmeni, nevis apsmei kādu, kurš nenolaizas tik zemu kā tu. Jo tu esi tas, kurš parāda to stulbumu. Runā par tēmu vai nerunā vispār. Man vnk kauns būs, ja šito lasīs, kāds normāls cilvēks, ceru vismaz, ka tu neesi mans kursabiedrs, šaubos ar pirmkusnieks, zaļš un jauns, tādiem muļķības piedodamas.
laba ideja
l
Laba ideja - izdot komentārus brošūrā, varbūt labāk to dara Satori, viņiem ir vesels lērums sakarīgo komentāru, arī CitaDienā daudz. Bet varbūt prmtiesības pieder Rīgas Laikam, viņi to visu sākuši. Bet nosaukums gan šeit ir labs - par mums pašiem un Kantu. Jauns žanrs - interneta lūga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas