Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Atkritumu konkursa noteikumi labvēlīgi ar Šķēli saistītam uzņēmumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Sakritība ,,,,,,,,,ka visi pareizie konkursanti zina konkursa prasības un uzvar,un vai tas kādu vēl šokē,laikam kādu patizlāku nespalvainas rokas kokonkurentu,pat KNAB tas nezin kāpēc nemaz neintresē .Laikam akcijas izbeigušās.
DD1
D
Man kauns, ka savulaik fanoju par Šķēli, Viņš visus (valsti) uzskata par muļķa aitām, par kuru cirpēju jūtas aicināts būt. Viņa bizness ir balstīts uz likumu nepilnību izmantošanu un klaju krāpniecību.
Marga
M
Ja Šķēles firma var veikt ko apsola tad, lai tāda strādā, bet, ja tā ir firma kas tikko 2 mēnešus neizveda stikla konteineru no Reņģes ielas un citur, tad dodiet jaunu.
axis
a
zheel jau to riigu piedrazot, bet varbuut tas ir to ir veerts kaadu briidi mest atkritumus blakus konteineriem, ja shii afeera tieshaam iziet cauri?
who cares
w
Kad tās kretīnu dejas beigsies? Laiks tā kā sākt prasties kaunu.
Feliks Edmundovičs
F
Cik ilgi Dinēvičs Rīgas domē organizēs zagšanas? To zin visi 60 deputāti un lielākā daļa no darbiniekiem! Arī no dzīvokļu iepirkuma plāno lielo otkatu. Krievu laikos sen būtu dziļā pagrabā, un izstāstītu vairāk kā sapņos rādās!!!
Jautrais
J
Kuru tas izbrīna,kamē TP pie šprices nav par ko brīīnīīties.
Domniece
D
Birk, vai Tu reiz nevarētu tam Dinēvičam parādīt viņa īsto vietu? Jeb vai ļausi viņam turpināt ar putām uz lūpām aizstāvēt Šķēles afēristiskos plānus?
naivajām tantiņām
n
To visu Rīgas domē vada Dinēvičs, un tajās namu pārvaldēs par priekšniekiem ir sociķu ielikteņi. Būs nauda vēlēšanām. Un DĪvāns ir galvenais pārraugs no Vides komitejas. Sociķi rūpējas par strādniekiem un nabagiem.
Lelle-
L
Kretīni turpina rullēt uz Getliņiem...tur arī sapūs...
Fitzenfelds
F
Nu nav nepieciešams aizstāvēt to zagli Šķēli - gan jau reiz ar viņu kopā pie zekiem sēdēsi :)
carlito
c
Nu tā saistība ar Šķēli sadaļa bija vissmieklīgākais šajā rakstā. Kāpēc nevar vnk uzrakstīt, ka kaut kāds uzņēmums bīdās panamu pārvaldēm. Nē, atkal Šķēle jāpiesauc, kaut par viņa klātbūtni nekādi fakti neliecina. Nu un ka šie ļaudis kaut kad pirms 10 gadiem vienā uzņēmumā vai uzņēmumu grupā bijuši? Kas tagad tie pielaulāti Šķēlem uz mūžu? Šāda faktu "pievilkšanas aiz matiem" tikai liecina par angažētību un padara visu sniegto informāciju apšaubāmu. P.S. Kāds sakars konteineru izmēriem ar atkritumu izvešanas kvalitāti gan nesaprotu.
AL
A
Itālija=Latvija
Čukča
Č
Cik man zināms, tad trīs gadus gāja vaļā cīniņs par liftu apkopi starp namu pārvaldi Zemgale, kura apkalpo dzīvojamās mājas Rīgā, Zolitūdē un Ziepniekalnā, Iepirkumu uzraudzības biroju, Administratīvo tiesu un Rīgas domi, jo namu pārvalde uzstāja, ka konkursā var piedalīties tikai liftu apkopes profesionāļi, bet viņu oponenti no IUB, ka ar liftu apkopi Latvijas galvaspilsētā spēs tikt galā arī pāris advokātu no SIA Flaneks. Par šo lietu DIENA nerakstīja neko, pilnīgi ignorēja šo lietu, lai gan patiesībā tur gāja runa par 70 tūkstošu rīdzinieku dzīvībām, kuri ikdienā Zolitūdē un Ziepniekalnā savās mājās izmanto liftus, nevis par pāris miskastēm! Kāpēc tad šoreiz DIENA raksta par tām miskastēm? Tas taču ir pilnīgi skaidrs, ka tie miskastnieki, kuriem cinkotas miskastes nav tādu rakstu ir pasūtījuši. Ja DIENA tā turpinās, tā drīz pārvērtīsies par RĪGAS BALSI un to vispār ne viens normāls cilvēks nepirks, jo tā drukās tikai tamlīdzīgus murgus.
baltaste
b
Visa Latvija ir jāatdod šķēlem, varbūt viņš ieviesīs kārtību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas