Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Ātruma" kampaņas laikā nav notikuši ātruma pārsniegšanas izraisīti traģiski negadījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
gļuko diena, rāda, ka nevar pievienot, bet pēc tam pievieno 10 reizes vienu un to pašu:))
ciniķis
c
Āksti! Viņi piedēvē savai kampaņai neesošus nopelnus!!!! Avāriju, dzērājšoferu, pārkāpumu utt. skaits samazinās dabiskā ceļā BEZ visādām kampaņām! Tīri aiz ekonomiskiem iemesliem. Pirmkārt - paliek mazāk mašīnu uz ielām, kas pats par sevi samazina gan pārkāpumu, gan negadījumu skaitu, otrkārt - nav jaunatnei un agresīvajiem braucējiem vairs tās naudas par ko tos lidojošos zārkus pirkt un nēsāties apkārt - krīze noliek visu savās vietās - vienkārši durikiem, kas agrāk par flīžu likšanu prasīja 1000 Ls gabalā nav naudas par ko nopirkt kārtējo bembi vai degvielu esošam šrotam, tamdeļ šis reizi mēnesī darbina to savu hlamu, lai aķis nenosēžās. Lūk, jums arī visi iemesli!!! Tauta pa štrāsi vairs neskrien - vis taupa, gan uz degvielu, gan uz potenciālajiem sodiem. Kad naudas nav neviens negrib ne kukuli ceļiniekam, ne sodu maksāt, tamdēļ arvien biežāk izvēlas braukt ar atļauto +10, tas arī viss. Es to kampaņu esmu redzējis 1 reizi kaut kur kaut kādu zīmi, un man ir nospļauties uz viņu kampaņu. Es neskrienu tāpēc, ka braucot uz 120-130 km/h es nosvilinu par trešdaļu vairāk benzīna un tas dārgāk izmaksā. Man to vajag? Da nē, nevajag, tās 5 - 10 minūtes uz priekšu atpakaļ pēc būtības neko nemaina. Bet nu, nozagi valsts naudu tādās apšaubāmās kampaņās - tak klusē un nestāsti pekstiņus. Citādi kāds tiešām izdomās pārbaudīt šo kampaņu efektivitāti!!!
Bauske
B
Maijā pamēģiniet tādu kampaņu, pirms celt sevi debesīs. Riebjās tās Lukstiņa un Stendzenieka aktivitātes, viens otram dod darbu un vēl uzslavē sevi.
ance
a
Pie vienas vietas tā kampaņa! Lūdzu nevajag sagadīšanos saukt par veiksmi!
ululiņš
u
Sodien Saulkrastos pie Bindera: pie 200 km/h policstam esot gadījušies pa ceļam 3 apgaismošanas stabi...
a
a
braucot ar mashiinu neesmu nevienu reizi aizdomaajies par reklaamu kaut gan to esmu redzeejis sen - straadaa vai nestraadaa shii reklaama?!
krāns
k
Kapēc Tu Stendzeniek netaisi lielus plakātus un nesaliec Rīgas centrā,kas brīdina par kabatas zagļiem !!! Kapēc nesaliec plakātus mikrorajonos kas brīdina par dzīvokļu un auto zagļem !!! Kapēc nav plakāti uz visām ielām par to ka mūs jebkur cilvēki bez smadzēnēm un seju kā ''Ātrums" var arī uzbrukt un aplaupīt !!! Hallooooooooooooooooo Stendzeniek,un policijas darbinieki,tas šobrīd ir daudz aktuālāk !!! M O S T I E T I E S !!!
krāns
k
Vēlreiz atkārtošu,kampaņa ir nekam nederīga !!! Kam pierē ir viena rieva tam pie kājas visas kampaņas,kam galvā ir smadzenes tas ievēro noteikumus,un viņam nav vajadzīgas šīs idiotiskās kampaņas !!!
trusis nejaukais
t
kas tas par muļķīgu tusiņu tur bildēs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Sods Latvijā par pārsniegtu ātrumu zemākais ES

CSDD jaunās kampaņas varonis - Ātrums (noskaties arī kampaņas video klipus)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas