Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Atteikšanās parakstīt vienošanos ar SVF demonstrē šķelšanos TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
KADS TE VAIMANAJA KAPEC SMUCI LEJ TIKAI UZ TP? JA PATIESAM LABS JAUTAJUMS JO VISAS CITAS PARTIJAS DARA TIESI TO PASU KO TP!!! BET TE IR STARPIBA, VISAS CITAS PARTIJAS SVF VESTULI PARAKSTIJA KAUT GAN TUR BIJA MINETS KA NAKSIES PARKAPT PARTIJU ,,SARKANO LINIJU, PRIVATAS-PARTNERIBAS CELNIECIBAS PROJEKTUS,, BET TP IETEIEPAS.. KAS VAREJA PAT NOVEST LIDZ DEVALVACIJAI!
balelins
b
ABSURDA TEATRIS TURPINAS, VAKAR BIJA PIRMAIS CELIENS, KAD TP MELI NACA GAISMA, IZRADAS NEPARAKSTIJA TAPEC KA SVF VESTULE BIJA RAKSTITS KA TP ,,SVETO TREKNO GOVI,, GAISMAS PILI KLAPES CIET.. SODIEN MELU OTRAIS CELIENS, VISI ZINA KA VESELIBAS BUDZETS 2000G BIJA 150 MILJONI LATU UN SLIMNICAS DARBOJAS NORMALI, TAGAD ROZENTALEI IR 450 MILJONI BET SLIMNICAS PARSTAJ OPERET PACIENTUS..
Robins Huds
R
KAD BUUS NIRNBERGA 3.TIESA ?
žanna
ž
Dienas Sloga uztaisa raksteli un parējie dieninieki sāk dienēt, respektīvi- riet uz Tautas partiju. Paskatīsimies, kā riesiet, kad būs jāīsteno solījumi pasaules naudas makiem! Tieciet labāk galā ar atklātību savā avīželē, vai esat sapratuši,kā rupors tagad esat?
klusais
k
Es nevienam negribu neko pierādīt vai iestāstīt. Es vienkārši izklāstu savu viedokli. Katram ir tiesības uz tādu. Nu man par TP ir savs viedoklis, zinu cilvēkus ,kas par viņiem fano , katram savs viedoklis. Man tikai nedaudz kaitina komentētāji ,kas neargumentēti maļ visādas glupības no sērijas - Tu esi muļķis .
ņirga
ņ
Vai tu arī strādā , jeb tikai sēdi internetā un zombē savus stulbos uzskatus ?
Valērijs
V
Kāpēc Diena pēdējā laikā tik aktīvi atbalsta JL???
kroxis
k
es jums piekrītu par nožēlojamo tautpartijas bandu, bet nesaprotu, kāpēc jūs gribat (vai visamz tā izklausās) , lai šie profesionāli, personības brieduma ziņā neattīstītie pāķi kaut ko saprot, par kaut ko uzņemas atbildību?? Viņi mūsu acu priekšā ir parādījuši, ka NEVAR UZŅEMTIES NEKO VAIRĀK kā sava kreklapriekšas aizpogāšanu. Un nevajag no viņiem neko vairāk prasīt vai gaidīt! Te nav pagarinātās dienas grupa, kur sabiedrība kā lādzīga skolotāja cenšas vest pie prāta puskriminālus nesekmīgos...
Vientiesība
V
... ir personas, kas nekādā gadījumā negrib atteikties no lata devalvācijas. Kas notiek pēc tam, tas šos ļaudis neinteresē. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------- Pēc tam, muļķi, seko ekonomiskais pieaugums. Paskaties uz Poliju.
zvirbulēns
z
Žetons! Tieši tā!
klusais
k
Nav problēmu , es uzklausu arī citu viedokļus . Man vienīgi derdzas rupji komentētāji , bet kā man kāds dakteris zināja teikt ,ka agresīvi -rupji komenti liecina par pacienta slēptu šizofrēniju. Tas ļauj mierīgāk uztvert to rakstītājus. Par 96 gadu tiešām neatceros , bet 2003.g. atceros , tāpat kā stāstu par cīņu pret aplokšņu algām. Par Repši - diemžēl jāpiekrīt ,ka tas ir unikāls džeks, bet nu Slaktera fenomens jau ar ir ko vērts, tāpat Demakovas megaprojekti laikā ,kad visi jau juta krīzi. Lai kaut kas te mainītos - politikā ir jānāk jaunai paaudzei ,kuru diemžēl neredz.
nu gan
n
Acīm redzot ,katrs redz to ,ko vēlas redzēt.Sociālais budžets ar plusa zīmi jau bija 96 .gadā ,kad Šķēle minimālo pensiju paaugstināja par 20 Ls.Viņš gan toreiz to neuzskatīja par savu nopelnu. Politiskās spēlītes tevis minētajā laikā spēlēja jaunlaicēni ,otru kuplāk saeimā pārstāvēto TP atstājot ārpus valdības koalīcijas.Pareizi toreiz teica Slakteris,ka TP nav jādara nekas pret jauno laiku,jo repšelis pats nogāzīs jaunlaicēnus no varas troņa.Varbūt atceries kā tas viss notika ? Skuķim,Neredzu nevienu tā saucamo partiju ,kura būtu labāk un vairāk kaut ko iedevusi valstij kopumā vai tikai laukiem.Tā kā ,piedod man, lūdzu !
klusais
k
Mēs runājām par sociālo budžetu , iesaku painteresēties. Sociālā budžeta nauda tika pārpumpēta kopējā budžetā , lai mazinātu kopējā budžeta deficītu. Par to ,ka Kalvis gribēja uzzīmēt bezdeficīta budžetu - kaut kā neatceros gan.
skuķis
s
Nuuu..dažiem ''lauķiem'' jau patīk, ka viņus vairāku gadu garumā ''d...ē''', tas tāds genotips, tur neko nepadarīsi. TP vairāku gadu garumā bija ''pozīcijā''..un ko pozitīvu tas ir devis konkrēti Tev??
klusais
k
Pirms 6 gadiem starp citu pirmoreiz sociālais budžets pēc neatkarības bija ar pārpalikumu , ja kas. Ja par politiskajām spēlītēm ,tad atceramies kaut vai to kā gāza Emsi - TP nobalsoja pret pašas partijas finanšu ministra sagatavoto budžetu. Tie nav vienīgie argumenti atbildei uz Jūsu komentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas