Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Atvieglos uzturēšanās atļauju iegūšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Šādas idejas var nākt galvā cilvēkveidīgam tipam ar sapuvušām smadzenēm - Buldozeram.Kā riebjas tie Kangari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kārli! Savāc komandu un Tevi tauta atbalstīs pret pretīgajiem kraukļiem, buldozeriem un pārjiem TP mēslu un atkritumu vācējiem. Un šitie taisās pie varas Latvijā??????????????
aha
a
Ta vietā lai izliktos par gudreli būtu labāk pats kaut ko piedāvājis. Pienemsim ka sis piedavājums nav izcils, bet tas ir kaut kas. Sadurskim ir tikai tukša ļurināšana. Ja vins teiktu, ja lūk sis priekslikums neder, tā vietā man ir 3 citi, kuri dos to pašu efektu. Vai no tavas uzpūtības pabarosim tos 180 000 bezdarniekus un vai vini jau nesez ar pliku d uz ledus, kamēs tu savu d.. sildi saeima.
T
T
Rīgas reģions? Kas tas tāds ir?
AJ
A
Vispār jau pārdošanos par naudu sauc par prostitūciju... Izskatās, ka ar tādiem cilvēkiem pilns mūsu parlaments.
tādi esam
t
Šadurskim žetons- ļoti trāpīgs salīdzinājums.
zane
z
Darba vietas radīsies vistiešākajā veidā - vajadzēs mājkalpotājas, bērnu aukles, piegulētājas, šoferus, sētniekus, kambarsulaiņus utt. Vai tad latvieši šos darbus neprot?
Tā nu tas ir...
T
Liela daļa pateicības pienākas krievu naudai ka esam tur kur esam,tieši krievu nauda stimulēja nenormālo celtniecību un spekulāciju ar īpašumiem,kā atzina viens "mākoņtēva' bijušais biznesa partneris.
pamela
p
Vai tad pat krīzes Latvijā nav?Būšu ekonomisko uzplaukumu nogulējusi.Nevis skries,BET JAU SKRĒJA un SKRIEN,pirka un pērk!Histērijā ir jākrīt un ne tikai man,BET visiem loģiski domājošiem politiķiem.Papētiet statistiku ,no kurienes pag.gad un šogad gāzušies iekšā tūristi.Un pilsonību,tāpat kā pases pirka,pērk un pirks TIEŠI Krievijas pilsoņi.ES pilsonim tas NAV vajadzīgs!Mēs JAU esam ATKAL kolonizēti.Lielās pilsētās atkal pārsvarā krievu val.un nespīd še nekāda integrācija,jo mūsu bāleliņiem rūp TIKAI un VIENĪGI bizness ar Krieviju,pat par nācijas un valsts cenu,To jūs vēl pati piedzīvosiet!
lauķe
l
Šo atļauju izsniegšanu varētu atbalstīt ar vienu nosacījumu , ka tā neattiecas uz KF pilsoņiem.
Jānis
J
Kārlim pilnīga taisnība! Marasms!
peluks
p
Atlauju atvieglosanu par uturesanos Latvija varetu pielaut tikai tadam personam, kuram ir ipasumi virs 1000 000 000 latu, jo tad bus tikai reals ieguvums. Ipasuma vertiba virs 100 000 latiem ir smiekliga, tad jau ceturta dala krievu no Krievijas pederacijas sapirks ipasumus, lai tikai sev nodrosinatu uzturesanas atlaujas Latvija un lidz ar to citas ES valstis, lidz ar to ari celsie ipasumu cenas Latvija un vietejais slanis iedzivotaju latvija nekad nevares iegadaties ipasumu.
Madrileña
M
Nav ko tik briesmīgi kliegt. Jūs runājat tā, it kā Latvijā būtu krīze, bet krieviem nav kur miljonus likt. Tā nu viņi skries un pirks. Krieviem pašiem nav naudas. Par to darbavietu rašanos es arī īsti nesapratu, bet nevajag taču krist histērijā par katru ārzemieku, kas ierodas Latvijā. Piešķirt uzturēšanās atļauju taču nenozīmē piešķirt pilsonību. Un ārzemieki ir ne tikai krievi. Pasaulē vēl ir tik daudz valstu. Un ārzemieks tas nebūt nenozīmē, ka nāks mūs kolonizēt.
pamela
p
Tu gan uzvedies kā maitasputns pret Latviju.Gan atradīsies lielāki maitasputni.kas tev pašam izknābs pērkama politkretīna augoni smadzenēs,kuras pamatīgi iezombētas.Aktīvists atradies Latvijas iztirgošanā!KUR no tās valsts iztirgošanas radīsies tā ekonomikas sildīšana par štrunta vienreizējiem 100000Ls,vai varbūt krievu koka rubļiem?KUR tur radīsies darba vietas?Kad ir zemas cenas mājokļiem krievs sapirks un pēc 5-iem gadiem letiņam tirgos 3X dārgāk?Tā ir ATKLĀTA Latvijas okupācija BEZ tankiem,bet ar Lesčinska nelietīgu PRETVALSTISKU darbību,kas vērtējama kā valsts NODEVĪBA! CERU,ka mūsu eirodeputāti darīs tās briesmas zināmas Briselei. KURĀ valstī vēl Eiropā piekopj ko tik politiski perversu? Piekrītu V.Lācim!SEN jau esmu brīdinājusi,ka notiek PADLATVIJAS atjaunošana. Eamu arī pārliecināta,ka MANKURTI no TP ,kuriem rūp tikai bizness ar Kremli,ne LATVIEŠI,NETIKS SAEIMĀ ar vai bez izsautētā krupja un sabrauktā eža krustojumu -- ŠĶĒLI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas