Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Augulis: Ja ST lems par labu pensionāriem, valstij būs jāatrod 100 miljoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandris
S
Noteikti ir jāatmaksā nekavējoties, vēlākais mēneša laikā pēc Satversmes tiesas sprieduma! Pensionāri nevar gaidīt pat mēnešus, viņi to naudu ir nopelnījuši!
Es arī te kaut ko
E
- ST jau vienreiz nolēma, ka vecāku pabalsts ierobežošana ir prettiesiska. Bet Valdība tomēr nolēma citādi. Varbūt kādam ir jāatmaksā ar šo tiesāšanos saistītie izdevumi?
Dombrovskis
D
Dombrovskis (Jaunais laiks), Augulis (ZZS), Repše (Jaunais laiks) un Brigmanis (ZZS) neko citu nemāk, kā lāpīt valsts b'džetu uz zīdaiņu, strādājošo pensionāru un vecāku rēķina
Es te kaut ko
E
- ST jau vienreiz nolēma, ka šāda pensiju ierobežošana ir prettiesiska. Bet Valdība nolēma tomēr ieturēt 70%.
Pie vienas vietas
P
Vai tad Ja Satversmes tiesa (ST) lēmumi ivaldībai un Saeimai ir saistoši? Ko tad lai saka par ST lēmumu Sonjas Traubes lietā. ST nolēma, ka 25% ierobežojums nomas maksai ir prettiesisks, bet Saeima pieņēma jaunu likumu un turpina tik tālāk.
Neuzticība pensiju fondam
N
Bet vai Augulis ir parēķinājis, cik valstij izmaksāja un vēl ilgi izmaksās neuzticība, ko izraisīja viņa stulbie eksperimenti ar strādājošo pensiju un vecāku pabalstu ierobežojumiem?
volk tambovskij
v
lai atrod taukmuuļu valdiibas nfendereeto soc budžeta miljardu , ar to pietiks , pie reizes vainiigos mest cietumaa , viduslaikos šitie bratani sen kviektu uzseedinaati uz asiem mietiem....
Buba
B
Nav jau nemaz tik daudz uz 600 000 pensionāru galviņām, - izejot no tā, ka tādu pašu summu viņiem jādāvina uz Ziemassvētkiem tikai diviem vien finkelšteiniem no PAREX.
ergo
e
nu un kas? nesen valdība muldēja, ka parex būs nepieciešams vēl 100 miljoni. neatceros,ka kāds no valdības būtu brēcis, kādas šausmas, kur ņemsim šo naudu
Tāuntā
T
Šodien nejauši uzzināju, ka arī šogad Daugavas sporta namā invalīdiem ir dota iespēja Ziemassvētku tirdziņā pārdot savus rokdarbus, darinājumus, meistarojumus. Tirdziņš ir katru dienu no 10-18.00/19.00 (atkarībā no tā vai ir kāds atnācis un viņus atradis) un tā līdz 23.decembrim. Izrādās, nabaga cilvēciņiem reklāma ir aizliegta!!!! Ja būs- 400Ls sods piedraudēts. It kā ir dota iespēja - tirgojiet! Taču reti kaurais zina, ka Daugavas sporta nama 2.stāvā ir tirdziņš! FANTASTISKI TAMBORĒJUMI, ADĪJUMI, PINUMI, ĀDAS SIKSNAS, ZEĶES, APBRĪNOJAMI SKAISTAS ŠALLES, filigrāni uztamborētas JACIŅAS, TOPIŅI, adītas BĒRNU (pa 1,50) UN PIEAUGUŠO ZEĶĪTES (ap 4 Ls), TAMBORĒTAS EGLĪŠU MANTIŅAS, KARTIŅAS (20 Santīmi), SEDZIŅAS, CIMDIŅI, KOKAGREBUMI u.c. ar rokām darināti brīnumi - un tas viss par ārkārtīgi draudzīgām un zemām cenām! Tirgo paši vecie tantuki, pusaklie onkulīši...viss ir skaists..līdz aizkustinājumam!!! Es teikšu atklāti, ja salīdzina tās nenormālās cenas, kas ir Berga bazāra tirdziņā, Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumumā...tad liekas, ka tā ir vecu cilvēku labdarība! Pastāstiet draugiem ,radiem..par šo lielisko iespēju iegādāties brīnumjaukas un lētas dāvaniņas un vienlaikus palīdzēt invalīdiem! Savādāk, bez mūsu atbalsta, tur bez reklāmas iemaldīsies retais. Kā stāstīja...citreiz...pat vairākas stundas neviens neienāk! ..un viņi sēž un gaida...Bet kā lai ienāk, ja neviens nezin!
atmina
a
Taisniba jau vien ir vinus nosaukt par slepkavam, jo tiesi pedejo 20.gadu laika, LC, TP, ZZS, LC/LPP plitiku pienemtie lemumi, vinu vadiba vaditas valdinbas, realizeta politka ir iznicinajusi desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotajus. Vai tad olitikiem nav nekadas atbildibas jauznemas? Tiesi LC, TP politki nemitigi atgadinaja par to,ka vini uznemas politisko atbildibu un tiesi vinu realizetas politkas rezultata Latvija ir iznicinati desmitiem tukstos Latvijas iedzivotaju, kuri ir nomirusi nabadziba, bada, posta, slimibas, izmesti no majvietam, dzivokliem, majam, kuri ir mirusi pazemojuma un kuri ir izdarijusi pasnavibas, jo valsts realizeta politka ir tik nezeliga, nekauniga, ka daudziem godigiem cilvekiem, cilvekiem kuri pasi nespeja par sevi pastavet nav lauta iespeja pat izdzivot sodienas Latvija Vai ta tas nav farmulejams ka valdoso plitiku realizetas politkas slepkavibas? Ja, protams, seit nav izmantoti lopu vagoni, Krievijas Sibirijas varenie gulagi, bet tas nav traucejis politkiem brutali, ciniski atbrivot Latviajs valsti no prava skaita Latvijas iedivotaju.
Ashais
A
Es atbalstu ka vinjiem ir jatmaksaa :) Butu godiigi ka valsts sho sumu saktu atmaksaat no 2011 gadaa , padaljaam lidz 2012 gada 31 dec. :)
CIO
C
Drīkst personisku jautājumu? Jus ar mentālo veselību viss ir kārtība? Ja rakstat jebkuram cilvēkam epitetu "slepkava", tad ir jābūt attiecīgam nepārsūdzamam tiesas spriedumam. Lai arī kā nepatiktu mūsu politiķi, un lai arī kādas muļķības un pārkāpumus viņi neveikti, nevainības prezumcija turpina darboties. Ja nav spēju diskutēt korekti un rakstīt liets, kuras ir lasāmas arī citiem, varbūt ir jēga netērēt laiku?
Luks
L
Vai Augulis, Repse ir nokartojis pretlikumibas, kadas izlobeja Sandra Kalniete un M.Riekstins, kad vini panaca to,ka diplomatiem ir likums "Par diplomatu izdienas pensijam"??? Vai kada pasaules valsti vispar ir tads likums? Latvija ir jasak ar pedejo 20.gad laika pienmto likumu likumu revidesanu, kuros Latvijas valdibas,ministri, ieredni, Saeimas deputati ir iestradajusi sev privlegijas, naudas ieplusanu savas kabatas, it ka legala veida. Kapec lidz sai dienai ne esosa valdiba, ne saeima nav atcelusi no ta pienemsanas dienas amoralo likumu, kuru Arlietu minstrija ar S.Kalnieti vadiba un M.Riekstinu izsita Saeima, likumu "Par diplomatu izdienas pensijam"?
rusins
r
Es domaju,ka ST spriedums bus viennozimigi par labu pensionariem, jo tas ir skaidris,ka valdiba, ministri, ieredni, Saeimas deputati ir ciniski, brutali,kartejo reizi, aplaupijusi Latvijas pensionarus. Vai tad nepietika ar TP vadona, latviesu tautas slepkavas, pensionaru apzadzeja , muzam noladeta A.Skeles noziegumiem pret Latvijas valsti, latviesu tautu? Jau pirms kada laika Latvija kad Skele un Ritenis no Australijas, paldies dievam, ka sis zaglis ir nospradzis) ST atzina, ka Skeles vadita valdiba 5 gadu garuma nozaga pensijas no stradajosajiem pensionariem, tikai sis nozagtas pensijas lidz sodienai nav atmaksatas apzagtajiem pensionariem. Visas nozagtas pensijas, pec ST sprieduma ir jatmaksa un pensionariem ir jamaksa vinu nopelnitas mazas pensijas no kuram par Latviajs valdiba nekaunas zagt, tai pat laika nesamazinas savas lielas algas par 70%, bet zagli, Latviajs iedzivotaju slepkavas Godmanis, Skele, Naglis, Sleseris, Lembergs, Kalvitis, Kehris, Berzini, ....ir jatiesa un jasoda, protams ar mantas konfiskaciju no siem zagliem un vinu gimenem, radiniekiem, tuviniekiem. Latvijas valdibai, minstriem, saeimas deputatiem, ieredniem ir jasamazina vinu darba algas lidz 70%, lai tiktu ieteupita Latvijas valsts nauda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas