Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Augulis neatzīst radinieku iekārtošanu amatos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mēs esam diženi eži
M
Nu redziet, ē, kad es pieņēmu, ē, darbā meitu un dēlu, ē, tad tas, ē, bija tādēļ, ka viņi bija, ē, speciālisti. Tas nebija, ē, nepotisms, bet, kad misters Augulis un misters Dūklavs darbā, ē, pieņem radiniekus, tad tas ir, ē, nepotisms.
luize
l
Galvenais,gudras fraazes beigaas citeet.
t
t
ko jūs varat ņemties??? nu, kurš, atbildot godīgi - tā nedarītu un/vai neizmantotu pats šādu iespēju??? un - ko tad tai dūklava meitai darīt? tā jau var piekasīties pie visa un visiem, kura uzvārds non''acis sabiedrības lokā bietes vien drīkstēs ravēt vai sēdēt aizkrāsnē?
z
z
Augulim vēl suns nav nekur iekārtots Valsts maizē
Naivā
N
Vai tad tagad bez pazīšanās darbu var dabūt? Tāpēc jau liek darbā savējos.
I.Gr.
I
Augulis melo un kait Latvijai!
Protams,
P
ka neatzīst. Katram sava āda dārga!
Ministry of Truth
M
Senāk bija Augeja staļļi, tagad ir Auguļa staļļi. Tie ir staļļi, kuros zirgojas radinieki. Posts jau būs liels, jo kādreiz jau šos Trusīša radus un draugus būs arī jāatlaiž, ar attiecīgām kompensācijām. Tā tā naudiņa aiziet ZZS regulētā hipodromā.
Piebilde
P
Es gan teiktu, ka problēma ir nevis Augulis,bet kopējā ekonomiskā situācija un augstais bezdarbs. Ja darba būtu pietiekami [riekš visiem, tad vēl būtu jautājums vai tie radi būtu ar mieru uz to ministriju nākt . Tā kā saknē skatoties saknē -jāveido normāla biznesa vide un darbs cilvēkiem būs vai viņi ir radi vai nav. Tajā pašā laikā, ja tas Auguļa māsas vīrs ir apprecējis viņa māsu un tajā pašā laikā labi prot, to ko viņš patreiz dara, tad sodīt viņu ar neņemšanu darbā par to, ka apprecējis Auguļa māsu arī ir smieklīgi. padomju laikos bija tāda lieta, ka daudzi nevarēja strādāt , piemēram, augstskolā, jo viņa tēvs bijis nepareizajā ( pēc to laiku uzskatiem ) armijā. Un tas nekas, ka tajos laikos pats cilvēks pat piedzimis vēl nebija. Tā kā katram kokam divi gali.
Lelle
L
Skaidrs, ka Augulis godīgs kadrs. Mākslīgi radīts skandāls.
Ojārs
O
Pieņemsim, ka Augulis bija svēta nevainība un nevienam no saviem padotajiem ausī neiečukstēja lūgumu palīdzēt iekārtot darbā dažus vajadzīgus cilvēkus. Taču vienlaicīgi tad ir jāatzīst divas citas lietas: 1) Auguļa radinieki ir ļauni un ir nekrietni izturējušies pret Uldi, jo meklēja darbu tieši Satiksmes ministrijas (pirms tam Labklājības ministrijas) struktūrās, tādejādi meklējot iespēju speciāli sagādāt savam radiniekam jau iepriekš paredzamas nepatikšanas - pārmetumus par interešu konfliktu un viņu iekārtošanu darbā. Viņi taču ir tik profesionāli un augsti kvalificēti, ka būtu varējuši pateicoties savai pieredzei un zināšanām, bez problēmām iekārtoties darbā 9 no 10 citām ministrijām vai vispār palikt privātajā sektorā. Taču nē - vajadzēja ieriebt Uldim un par katru cenu slepus ielavīties viņa pārraugāmajā saimniecībā. 2) Arī Auguļa saimniecības vadītāji, piemēram, Gaisa satiksmes šefs, ir mēģinājuši nomelnot vai arī tīši vēlējušies ieriebt lāga Uldiņam. Vai tad tiešām visā valstī viņš nevarēja atrast nevienu citu tik deficītas profesijas - sekretāre!!!, pārstāvi, kā vien sava darba devēja māsu?! Varēja, protams, bet pa kluso, vēlēdamies savam šefam ieriebt - savervēja un noformēja darbā, lai tagad lāga naivais Uldiņš izlocās kā nu māk! Uldiņš ir nevainīgs kā jēra asara, ko visi viņam piesienas! “Vienīgos, ko darbā var pieņemt ministrs, ir ministra birojs, bet pārējie savās darba meklējumu gaitās dodas paši,” norādīja U.Augulis.
Viesulis
V
Nu, bet, protams! Kā tas ta nāk, ka Hūte savējos var likt un Auguļs nedrīkst! Galu galā Auguļs Hūteniekus vēl pie sevis iekārtojis, tā kā kur tur kādi pārkāpumi! Ciniski, ko tē vēl saka! Un vēl brīnāmies, kādēļ no Latvijas cilvēki brauc prom!? Dēļ tādiem kā Auguļs arī brauc prom, jo neredz iespēju, ka labu darbu var dabūt godīgā ceļā - tas pienākas tikai izredzētajiem! Dombrovskim vajadzētu ierosināt disciplinārlietu un pārbaudīt šos faktus. Ja tie izrādīsies patiesi, tad Auguļs ir jāpatriec un ārī Labklājības ministre ar valsts sekretāru!
NERVS
N
Kā var strādāt par ministru, ja ir problēmas ar atmiņu, ja nezin tuvākos radiniekus,tāpēc laikam ir konsultanti, atliek tikai uzlikt zīmogu.
Daks
D
Normāls valstvīrs tā nemelotu, vismaz publiski. Tas tikai tā - banānu republikā pieņemts. Norma no šejienes ētikas.
super
s
Ko vel lai saka ? ZZS pārspēj cinismā pat TP!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas