Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Augulis: vecāku pabalstam varētu noteikt likmi; pensiju reformas iecerētas no 2016.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LR pilsonis, visu tautību lat
L
Ieva » 09:41 12.05.2010 13:48 Wow ! vai tiešā tik daudz slimu cilvēku , kas nespēj ne radīt ne adoptēt ? Ja tas tā , ka daudz slimo, tad jau sabiedrība kopumā ir slima! Pandēmija! PS ZInot , ja Jums šī te'ma ir karsta (esat dedzīga šis subkultūras atbalstītāja) Pie kuriem (Slimiem vesaliem) Jūs pieskaitāt 15 % (L. Freimanes dati) netradicionālas saskarsmes piekopējus (gejus, lezbietes), kas jau pēc definīcijas nespēj radīt, tātad slimi
ES
E
ņems jau ņems nost tiem nabagiem , cik vien varēs noņemt - citādi solīja mirt badā, bet neviens vēl nav nomiris bada dēļ
Ieva
I
Bezbērnu nodoklis ir nonsenss, jo ir pietiekami daudz smagi slimu cilvēku, kas nevar atļauties ne paši savus taisīt, ne svešus adoptēt. Drīzāk ir jāpiežmiedz visi tie, kam tiesības tiek atņemtas. Bet tas, protams, sanāks tikai tad, kad būs reāla ekonomija ar reālām darba iespējām.
to Čiko
t
Pirmkārt tas komentārs nebija domāts tev. otrkārt es tāds dvēselē jauns,kautgan līdz pensijai vēl patālu. nu bet jēgu jau tas nemaina kaut es arī angliski izteiktos.Ja runāt par šo tēmu tad tā vispār ir slengs jau no paša sākuma.Lai tev veicas! Rūpējies par sevi pats un mazāk gaidi no valsts tad mazāk būs vilšanos.:)
Čiko
Č
Par manām vecumdienām neuztraucies,mēģini nodrošināt savas.A slabo-tas ir pa krieviski,ja neproti izteikt savu domu latviešu valodā,tad man tevis žēl jau tagad.Kur nu vēl pēc 10 gadiem.Tāds slenga vardiņš vairāk piedien tīņiem,nevis pirmspensijas:):):) vecuma cilvēkam(lai arī pēc 10 gadiem:)).
to kas maksās rīt? » Čiko
t
a pašam slabo nodrošināt savas vecumdienas???
Čiko
Č
No sākuma sagaidi to rītdienu.Dzīvo vien šodienai,kas to lai zin kas būs pēc 10 gadiem.
kas maksās rīt?
k
Es būšu pensionārs pēc 10 gadiem. Kas man tad pensiju maksās, ja nebūs jaunās paaudzes?
Čiko
Č
Johaidī!Taču liekat vienreiz mieru pensionāriem,noriebušies jau.Izskatās,ka jaunajām ģimenēm nev ne vecāku ne vecvecāku,ka gatavi pēdējo latu atņemt.Ja nebūtu šo pensionāru,nebūtu arī šo jauno vecāku,kuri nav spējīgi pabarot savus bērnus.Gan paši arī būsiet reiz veci,jo jaunībai ir viens netikums-tā ātri paiet.
nespratne 2
n
kas tas tāds minets ,14 gadu vecumā zina visi,bet kā gurķu burku iekonservēt to pat 20< gadu vecumā daudzi nezina. Un tik gaida pabalstus.
nespratne
n
kas taisīja (piedalījās tanī baudas gūšanas procesā) tas arī apgādās un audzinās .Man liekas tā būtu loģiski! Un nesaprotu kāds sakars tam ar Auguli.
to omīte
t
Darba vietas arvien sarūk. Bez darba esošie bērni savus vecīšus uzturēt nevar. Šodien ir otrādi - pie tam masveidā.
omīte
o
Jāpāriet pie vecās sistēmas - vecāki uztur bērnus, bet pēc tam - bērni vecākus. Citādi tagad tā stulbi sanāk - mani bērni un mazbērni nodokļos kopā maksā tūkstošus latu, bet man pensija tikai 170
stulbais
s
Jā - daudzi jau tā dara - neražo, vai labākajā gadījumā atļaujas vienu bērniņu. Bet kas mums tās pensijas pelnīs?
populis
p
Pareizi dzerīt. valstij nekas nav jādara - tikai jāiekasē nodokļi un jāmaksā saviem pakalpiņiem lielas algas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas