Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Austrālijā par brutālu slepkavību tiesā divu bērnu māti no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
James Smith
J
LATVIETE, Dzimusi Angelika Dombrovska Latvija, mamas vards Inara Jonina, pirms vina apreceja Dombrovski . Angelika bij aprecejusies ar Jani Gavare (Latvieti- gimene no Lielvardi) pirms braukshanu us Australiju,
BRUNO
B
VIENKĀRSAIS KRIEVU CILVĒKS IR ĻOTI SIRSNĪGS UN PRETĪMNĀKOŠS. ŽĒL KA VIŅIEM NEVEICAS AR "KAKLA KUNGIEM". DOMĀJU , KA TAS KAS GUĻ MAZOLEJĀ IR JĀLIEK KRIEVU SVĒTAJĀ ZEMĒ .TAD BŪS MIERS. LATVIEŠI AR KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKIEM LIELISKI SAPROTAS .VISI ESAM TIKAI CILVĒKI .ASV IR TŪKSTOŠIEM TAUTĪBAS . NAV NEKĀDAS PROBLĒMAS , JO VISU NOSAKA LIKUMS . MIRSKA KG. NAV KO KURINĀT NAIDU .KO VIŅŠ TUR VISPĀR DARA UN KAS VIŅU TUR IEVĒLĒJA ?????
Pane Zosja
P
Nemāku jums atbildēt, jo krieviski saprotu ļoti maz - mūsu pilsētā dzīvo tikai kādi 20 krievi, bet tie sen krievu valodu ir aizmirsuši.
0_o
0
> " вы живете только благодаря тому, что русская Российская Империя позволила вам создаться" Klaja fašisma izpausme - apgalvot, ka kādam ir tiesības izlemt "kura tauta dzīvos un kura nedzīvos". Neatgādina pašu tik nīstos vāciešus un mazākumtautības? Slāvu ciemats? Kāpēc Padomju Enciklopēdijā ir rakstīts, ka "Pēc arheol. ziņām (Riekstukalna pilskalna atradumi), [vendi] piederējuši pie som-ugru ciltīm." Latvijas padomju enciklopēdija. 101 sējums, 347.lpp. Fašisti sagrozījuši enciklopēdiju vai arī nesen esi savām rokām izracis kāda venda ciltskoku? Nez kādēļ tu bieži dod priekšroku demagoģijai un apšaubāmu faktu uzdošanai par īstenību, tā vietā, lai aprakstītu faktus un izdarītu neapšaubāmus secinājumus. Atgādina 3klasnieku, kurš spriež par mākslas vēsturi. Vai FitLine vai citu sūdu izplatītājus, aizgūtnēm slavējot savu preci katrā diskusijā un ķerot muļķus, kas ticēs uz vārda.
Pane Zosja
P
Mēs dzīvojam tāpēc, ka Dievs mums šo iespēju ir devis un Dievs ir devis latviešiem Latviju, bet krieviem Krieviju.Daudz krievu dzīvo Vācijā, bet neviens no viņiem tur nekad never muti vaļā un nesaka, ka vācieši ko krieviem parādā. Un ielāgo, - ne Krievijas impērijai (impērijas to vien dara, kā sapņo kaut ko IEKAROT) jāsaka paldies, ka latvieši tauta ir, bet gan Dievam! Bet kā reiz Krievija atbildēs Dieva priekšā par SADZĪVI ar kaimiņvalsti - nudien nezinu! Jo, tāpēc, Dievs radīja lielas un mazas tautas, lai lielās NEDARĪTU PĀRI MAZAJĀM - un Svētie Raksti to nepārprotami pauž. Diemžēl Krievijas attieksme pret mazajām tautām ir DRAŅĶĪGA no VISIEM aspektiem un velta ir krievu lūgšanas un Dieva piesaukšanas, ja viņu darbi ir ļauni un asiņainu - ar to ir PILNA Latvijas vēsture un neviens to nevar noliegt. Katram cilvēkam ir svētas tās saites, kas viņu saista ar dzimteni, ja krieviem tādu saišu nav, tad tā ir viņu nelaime. Svešā zemē neviens laimīgs nekļūs, tās pamattautu noliekot, necienot un visādos variantos norejot un nicinot.
Вы где живете, в Латвии, или "вообще" и нигде, niknais » 12:31 13:05? "Ne jau Latvijā komunisti nogalināja 25 milj., bet vispār! (Vai tiešām nevar lasīt uzmanīgāk?)" Я вам с той же степенью доказательности так же могу сказать, что латыши, будучи в красных латышских стрелках и в эсэсовцах, ВООБЩЕ (любимое вами слово) убили сто миллионов человек. И попробуйте теперь опровергнуть. "Вообще". Что значит "вообще"? "Вообще" вы живете только благодаря тому, что русская Российская Империя позволила вам создаться, как народу.
niknais
n
Ne jau Latvijā komunisti nogalināja 25 milj., bet vispār! (Vai tiešām nevar lasīt uzmanīgāk?)
Ерунду несёте, Eva Braun 12:28. Это где, в Латвии коммунисты убили 25 миллионов? Да здесь никогда столько не жило. В Латвии, чтобы вы знали, нацисты за пару лет убили от ста до двухсот тысяч человек. А коммунисты? Сколько они убили? Может, несколько лесных братьев. И ВСЁ.
Eva Braun
E
pat Eiropiessi joprojaam gandriiz neko nezina par KOMUNISTU NOZIEGUMIEM..!! (Fassisti nogalinaaja 6 milj. ), bet KOMUNISTI NOGALINAAJA 25 MILJ. CILVEEKU !
Dakteris
D
Kur latviešiem rodas slepkavas? Kā stāstīja mēdiji par Ēģipti un Mubaraku -viņa 30 gadu valdīšanas laikā nebija nevienas slepkavības valstī. Kas ir ar latviešie. Tik skaistā zemē dzīvojam. neprotam būt skaiti cilvēki un labi dzīvot neprotam Kas mums traucē. Kādi gēni?
xmm 08:26, так латыши же и пишут, открещиваясь от своей и утверждая, что она -- не латышка. Поэтому странно, что вы обращаетесь ко мне, а не к латышам. Вы -- тоже латыш? Смотрим латышские комментарии о национальности, которые вас же и опровергают: - tāda 15:09 Angelika ir krievu iecienītais vārds. Nezinu nevienu latvieti Angeliku. Tas tā, ja runājam par tautībām. - novērojums 15:18 Angelika tiešām nav latviešu vārds. - hasans 15:22 Tak valstspiederīgā ne pilsone - uzreiz viss skaidrs . - LIKA 15:31 Gavare...krievene kura noteikti kad bija LV bija aprecējusies ar latvieti prahtweeders 04.04.2011 23:10 Kā izskatās,šī latvijiete,kas pēkšņi aizkūlās uz Austrāliju ar diviem bērniem un laikam arī māti pēc tautības būs latviski runājoša nelatviete.Visiem pieleca?Šādi noziegumi ir tieši minētās tautas profilā.
xmm
x
Вика и Аноним. Какая разница кто это был по национальности? Было совершено жестокое преступление. Её там засудят до конца дней (не знаю, есть ли у них смертная казнь) несмотря на национальность. Такой бред писать, латышка, не латышка. Какая разница?
Me
M
Bet glezna pie raksta gan skaista...
0_o
0
> " Вот видите, какие вы вредные и злые, связываете преступление с национальностью " Un tu - balts un pūkains, klāstot, ka "pēc paša novērojumiem (nejautāšu, kā noprovēji), latviešu vidū vairāk esot homoseksuālistu"? Beiz kārnīties komentāros. Vika: latviešu komentētāji - nacionālsociālisti - dvēselē netīri un nepedantiski - griež dzīvus cilvēkus - visi fašisti. Interesants domu gājiens. Saistīt nežēlīgu sadzīves slepkavību ar fašismu vai budismu vai ko tamlīdzīgu. Čekas pagrabus laikam uzskatīsi par pasaku bērnu biedēšanai - nēnē, komunismā nežēlības nebija ..
Вика
В
И сделала это женщина с латышской фамилией Гаваре. Объявите дипломатическую ноту Австралии, что они обнародовали латышскую фамилию. Надо было связаться с латышским консулатом, он бы придумал фамилию Иванова или Петрова.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas