Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Austrumu un Rietumu kristīgā baznīca svin Pūpolsvētdienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Lembergs ir viens Lembergs ir divi Lembergs ir trīs. Esmu piedzēries un man nav atskaņu Tikai uzdevums
sev
s
Kur pluspunktus sadabūji - vai garīgā ceļā?
Tev
T
Sirsnīgi sveicu visus Latvijas kristiešus un visas kristiešu draudzes ,katru vienu Latvijas iedzīvotāju šajā palmu (pūpolsvētdienā),un vēlu sagatavot sirdis, un atvērt tās ticībā Kungam Jēzum Kristum ,kā savam vienīgajam Kungam, Glābējam un Pestītājam katram vienam priekš mums personīgi.Viņš ir ceļš, patiesība un dzīvība.Un neviens netiek pie Dieva Tēva,kā vien caur Dieva Dēlu Jēzu Kristu,kurš ir piedzimis miesā, kā pilnīgi bezvainīgs, bezgrēcīgs cilvēks.,un uzņēmis uz sevis visas pasaules un visu cilvēku grēkus,kas mūs šķīra no Dieva mūsu Tēva ,un ar savu pilnīgo izpirkuma upuri, un savām izlietajām asinīm, un Savu moku pilno nāvi pie krusta , un augšāmcelšanos ,ir atpircis mūs visus cilvēkus no grēka ,velna varas un nāves varas lai ievestu un salīdzinātu mūs pilnīgi visus atjaunotā dzīvē kopā atpakaļ ar Dievu,un lai mēs katrs viens varētu saņemt no Dieva Tēva visdārgāko dāvanu , piedošanu par mūsu pašu grēkiem Lai katrs viens savā sirdī mēs spētu novērtēt mūsu Dieva Tēva tik ļoti lielo mīlestību uz mums,ka Dievs atdeva un upurēja pie krusta Savu vienīgo Dēlu Jēzu Kristu mūsu grēku dēļ. Grēka alga ir nāve.,bet Dieva dāvana mums, ir mūžīgā dzīve . Dievs mums katram vienam dāvina tagad šo brīnišķīgāko dāvanu,kura ir mums sagādāta par visaugstāko cenu ,un lai mēs visi ticībā varētu saņemt glābšanu un pestīšanu un mūžīgo dzīvību, un dzīvi kopā ar to Kungu tagad un mūžībā, bez mūsu pašu nopelna. Tāpēc atvērsim savas sirdis un mutes lūgšanā ,un nožēlosim savus grēkus Dieva priekšā par savu nepaklausību un neticību,atsakāmies no velna un viņa varas, un uzticamies Dievam . Dieva vārds saka ,ka visi ir grēkojuši ,un visiem trūkst Dievišķās godības.Mums visiem cilvēkiem ir vajadzīgs Glābējs Jēzus Kristus un glābšana. Sirdī ticot un ar muti apliecinot , ieaicināsim ienākt mūsos Jēzum Kristum ,un kļūt par mūsu dzīves Kungu ,Glābēju un Pestītāju uz mūžiem.Ja tu šo lūgšanu esi izteicis no visas sirds ,tu esi glābts,tāpēc ,ka Dieva vārds to apliecina,(skatīt Bībelē Jaunajā Derībā,Pāvila Vēstule Romiešiem no 8 panta līdz 13 pantam).Esi ticīgs,neesi neticīgs,lūdz lai Dievs parāda draudzi ,kurā tu vari pieaugt mācībā,ticībā un sadraudzībā kā Dieva ģimenes pilntiesīgs loceklis un Dieva bērns. Lai Dievs bagātīgi jūs visus svētī !
KLM
K
Aiztaisi muti mēs esam partija mēs esam partija Mēs esam Vienotība aiztaisi muti
KLM
K
Niki nāk un iet Tikai Lembergs Kalvītis ir valdībā vienotība ir forever
KLM
K
Mēs atkal Lembergs Smīn un saka Kampar kur tava sieva Esmu bagāts
Pārliecība
P
Vēlams iemācīties savirknēt burtus saprotamos vārdos. Un vēl: nepiesavināties nikus!
KLM
K
Bet Kalvītis svētlaimē smīn kā debesīs oranža ola - tautai treknus gadus sola
Kulla
K
Ko ar siem zidu izdomajumiem macas visrsu Latvijas sabiedribai?
KLM
K
Bet Kalvītis ļauni smīn Viņš ir valdībā un nevēlas Ir atkal olohgrahs paglānbts Nekas, drīz nāks Drombrovskis un visus aimēzīs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas