Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Automašīna Rīgā uz gājēju pārejas notriec četrus cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.K
P
There seems to be a strong corelation in Latvia between the type of car and the standard of driving. The better the car the worse the driving.
Ro
R
Domāju, ka atsaldēti ir saeimas deputāti, kas nesaprot, ka mašīnas vadītājam ir ne tikai tiesības vadīt auto, bet arī pienākums nevienu nesakropļot un nonogalināt!
Prijehaļi
P
Notriekt četrus... Šķiet, ka uz gājēju pārejas tas ir rekords. Negribu aizstāvēt negodprātīgus vadītājus, bet esmu redzējusi arī tādus gadījumus, kad cilvēks pēkšņi no ietves strauji meties uz gājēju pārejas - redz, cilvēkam kaut kas ienāca prātā, un viņš mainīja iešanas virzienu, nepadomājot, ka mašīna tik strauji nenobremzēs. Taču šādi parasti rīkojas vien pusaudži un veci cilvēki. Un tie ir izņēmumi nevis regulāri gadījumi, bet gājējus nez kāpēc uz pārejām nobrauc arvien biežāk. Ceļu policija! Mostieties!!!
e.
e
Nu jau vairs nav tik traki. Neregulējamu pāreju pāri četrām joslām pie atļautā ātruma 70 km/h gandrīz nav palicis. Tā kā tagad droši var sodīt vadītājus, kuri tās neievēro. Protams, arī gājējus, kuri lien pāri visur, kur iedomājas. Nupat atgriezos no Polijas. Tur ir daudz trakāk. Pārejas uz divjoslu šosejas viena pēc otras. Iedomājos, kāda būtu avārija, ja kāds pēkšņi iedomātos apstāties un palaist gājēju.
damn
d
Nevajag tomēr aizmirst arī to, ka liela daļa no gājēju pārejām latvijā ierīkotas neņemot vērā ne tikai drošības apsvērumus, bet arī veselo saprātu. Tādēļ izskatot negadījumus vajadzētu izvērtēt arī ierīkotāju atbildību, netikai e500 atbildību.
MM
M
"Šoferim" sodu! 10t Ls par katru cietušo! Lai padomā nākotnē. Kā vsp jābrauc, lai notriektu četrus?!
hmm
h
Nebrauc arī daudzkopienu, piemēram, ASV. Krievijā vienkārši vienmēr ir bijis bardaks, pie tam cilvēka dzīvībai nav bijusi nekāda vērtība. Tāpēc tur pie pārejām neapstājas.
Ulū
U
Magnētiskās vētras un tā.....
Bogdanova, bļ...
B
Nez kāpēc vienkopienas valstīs pilsonis pilsonim uz gājēju pārejas virsū nebrauc.
Bogdanova, bļ...
B
Loģisks turpinājums automašīnu izrotāšanai ar Krievijas karodziņiem.
madara
m
Katru rītu jaiet pa gājēju pāreju Biķernieku un Hipokrāta ielas krustojumā. 85% vadītāji pilnīgi ignorē gājējus, ar bailēm katru rītu ej pāri. Pati esmu autovadītāja, kā kaut ko tādu var atļauties darīt?
Lasiitaajs
L
Ljoti vienkaarshi - nepalaizh gaajeeju pie paarejas sodanauda un punkts. Peec tik un tik punktiem tiesiibas nost. Chau - taadiem pie stuures nav ko dariit.
Pārliecība
P
ir jau arī normāli braucēji - apstājas, kaut arī vēl neesi uzkāpis uz zebras.
lux
l
Piekrītu. Ne jau katrā gajēju pārejā pieliks policistu. Vaina jau ir domašānā. Kā vispār var neapstāties pie gājēju pārējas, ja uz tās ir cilvēki. Tikai galīgi atsaldeņi to nedara. Smadzenes tādiem nezinu, kas var iepravīt.
foxa
f
Austrijā kameras fiksē, ka esi piebraucis par tuvu gājēju pārējai, kad uz tās ir gājējs, un atsūta soda kvīti pa pastu. punkts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas