Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Autonomija valsts interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reality
r
Volkovas kundze jaunībā ir izgājusi lielu pārmaiņu-izmaiņu periodu (sauktu par ''perestroiku''), tāpēc labāk par Andriew Reichraetter izprot pašreiz situāciju (skat. pēdējās ziņas - Latvijas augstkolu rektori saņēmuši fantastiskas algas). Krievu valodu vajag zināt labi, jo Krievija ir kaimiņš un Krievijas tirgus arī Latvijas ražotājiem ir visai interesants. p.s. Kad kāds raksta - Mēs, tad uzreiz atceros - '' Mēs, padomju tauta.....''
andriew reichraetter
a
Volkova acīmredzot nesaprot trīs ELEMENTĀRAS lietas. Pirmkārt, visā Eiropas Savienībā augstskolām ir ĀRĒJĀ akreditācija, ne tikai iekšējās kvalitātes sistēmas. Otrkārt, valstij nav pamata garantēt studiju kredītu neakreditētām programmām. Tā vietā jāpalielina augstākās izglītības finansējums no valsts. Treškārt, jau šobrīd augstskolas VAR piedāvāt programmas angļu valodā. DRĪKST. Bet krieviski nedrīkst. Bet gribas... ai kā gribas.... ai kā gribas vilcenēm!!!
andriew reichraetter
a
Volkova acīmredzot nesaprot trīs ELEMENTĀRAS lietas. Pirmkārt, visā Eiropas Savienībā augstskolām ir ĀRĒJĀ akreditācija, ne tikai iekšējās kvalitātes sistēmas. Otrkārt, valstij nav pamata garantēt studiju kredītu neakreditētām programmām. Tā vietā jāpalielina augstākās izglītības finansējums no valsts. Treškārt, jau šobrīd augstskolas VAR piedāvāt programmas angļu valodā. DRĪKST. Bet krieviski nedrīkst. Bet gribas... ai kā gribas.... ai kā gribas vilcenēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas