Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Avīze: Cilvēki izmisumā gatavi pārdot savu nieri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Femme
F
Izbeidziet demagoģizēt sabiedrību un liekulīgi asaroties ap dīvaiņiem kuri savas orgānus piedāvā savu mentālo īpatnību, ne jau reāla iemesla ''nav, ko ēst'' dēļ! Varbūt viens no tūkstoša ir tāds, kuram tiešām personīga traģēdija un nepieciešama liela naudas summa ļoti svarīgai vajadzībai. Pārējie ir bezatbildīgi pilsoņi, kuri nevēlas sakārtot savu dzīvi, strādāt un taisa teātri par tēmu Pārdodu nieri. Nesen jau bija aprakstīts par dūdiņu, kura ''nav, ko ēst dēļ'' savu olnīcu internetā piesolīja, bet kad sociālais dienests viņai piedāvāja reālu izeju - mitekli un palīdzību pārtikai, tad atteicās.
hehe
h
āboltiņa kā mēnessērdzīga bļauj, "jūs neviens neko neesat izdarījis latvijas labā"... nu kā neesam? re, nieres pārdodam... ņemiet.. un ko nu 'rafails' stāsta, ka nierēm cena neesot.. un kāda vēl ir.. tikai, protams, 'rafailiem' vieglāk izgriezt no pacienta, kurs bezsamaņā, un pateikt, ka tāds bez nierēm jau bija, kad ieveda.. tā visa naudiņa 'rafailiem' paliek... priekš kam ubagiem par viņu nierēm maksāt? tās nav viņu.. kas izgriež, tam pieder! tā ka.. ejiet, ubagi... ejiet... nosalstiet uz ielām, saldētas nieres arī labi der..
Ieva
I
Uzmanību pievērst vajag, lai saprot muļķīši, ka niere nav sirds, ko ārkārtas gadījumā var iešūt vadoties no izmēra un asinsgrupas...Nieres var diezgan sekmīgi aizstāt ar dialīzi, lai sameklētu to vispiemērotāko orgānu, bet piemērotības noteikšana maksā naudu...
@
@
Pārdodu atslēgas istabai, kur JL veselo saprātu glabā.
Sapratu
S
Tas jau tāds sīkums. Galvenais, lai Rimševicam, Krūmanei un Miķelsonam būtu Eiropas līmeņa algas. Galu galā - Dombrovskis ar savu valdību taču mūs ved saulītē - priecāsimies, ka tie cilvēciņi, kas nekā nejēdz no JL izcilās politikas, pārdod tikai 1 nieri. Vēl viens tāds "spožs'""augšupejas JL gads un - jāpārdod būs abas!
Juhans
J
Labāk jau pārdod sveša nieri.
Ieva
I
teisi ta-nevajag pieverst viniem uzmanibu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas