Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Avīze: LB darbiniekiem pērn izmaksātas apjomīgas prēmijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aa
a
kad mes bijam nabagi repse no valsts katru menesi no valsts ispieda 5reivairak algu ka valsts prezidents.
Kauns
K
Kauns un vēl lielāks kauns! Un augstskolu pasniedzēji jāapcietina par to, ka saka taisnību par šiem rīmām. Nu RĪMAS!
Vajag.
V
Labi ,ka tiek atmaskoti tie Latvijas valsts naudas šķērdētāji. Tāpēc jau vieniem jādzīvo nabadzībā ,lai citi ,gudri muldot,pamācītu nabagos vēl vairāk saviltk jostas.Ja tu esi tik gudrs ,tad parādi personīgo piemēru ,un izdari to pimais. Citiem jādzīvo zem iztikas līmeņa,kamēr vieni naudā peldās.Dievs to visu redz,un Dieva sods ķers katru no viņiem,ja viņi turpinās pazemot vienkāršo tautu. Tas viss ir netaisnīgu likumu dēļ,ko viņi sev izdevuši,lai mierīgi varētu piepildīt savas kabatas ar nodokļu maksātāju naudu.Tai pašā laikā baida citus ar finanšu krīzi. Sāda nepareiza sistēma izkropļo visu naudas sadali. Lielākā tautas daļa knapi saņem iztikas minimumu, jo valsts atņem visas pēdējās iespējas nopelnīt vairāk. Līdz ar to piespiež cilvēkus braukt klaušās svešās zemēs,lai kaut kā uzturētu savu ģimeni.
Taisnība.
T
Tas norāda ,ka valstī nestrādā vai nav likumi,kas nosaka stingru atbildību par naudas izmaksu pārkāpumiem.Par katru tādu pārkāpumu būtu jānes personīga atbildība,un jāatstāj amats,vai jāsoda ar likumu.Latvijā acīmredzot steidzīgi ir jānosaka likumi un stingra atbildība,kas attiecas par nelikumīgi iztērētu nodokļu maksātāju naudu. Nav jāsamazina māmiņu algas ,kas audzina bērnus,bet gan algas daudz lielākā mērā ir jāsamazina mūsu valsts naudas izsaimniekotājiem.Saņem tūkstošiem lielas algas mēnesī,un vēl papildus tūkstošiem lielas prēmijas. Latvijas valsts iekšienē darbojas vēl viena valsts,kas ir priekš kādas izredzēto ļaužu grupas,un kura dzīvo pēc citiem likumiem,ienākumiem u.c.pazīmēm. Kur skatās mūsu premjers un prezidents ,ka tam netiek pievērsta pienācīga uzmanība,cik ilgi tāda patvaļa var tupināties .
loseri
l
Nē nu idiots, LB būdams monopolists( pārvalda Latvijas Latu, LR ārvalstu valūtas rezervi) loģiski ka pelnīs! Protams, jāprēme tie ģēniji, ka nepakāsa to naudu Islandes devalvācijā, vai neieguldīja Ukraiņu grivnās! ASV Federālās rezerves priekšnieks saņem tik pat cik Rimše, kurš tikai to vien dara, kā apmaina Latus pret ārvalstu valūtām un pilda statista lomu, valsts monetārajā politikā ...
^ to CFO
^
Tadel ari privatajas bankas investiciju ienesigums ir ar minuss zimi, ka tur sez jauniesi kam vel viss prieksa kamer LB pagajusa gada cik tur nopelnija. Tie ir nesalidzinami biznesi varbut, bet salidzinami cipari. Es tiesam domaju, ka LB strada viens otrs loti augstas klases specialists.
es
e
Pilnīgi riebjas...tspu...
EDžUS
E
LB nav nekāda nopelna cenu stabilīzācijā,vienkārši samazinājās cilvēku pirktspēja.
greshka
g
Uz tādiem naudas maisiem sēžot. Kā var par to ne pa prēmēt ies ko ?
CFO
C
Ko Tu muldi? Visadas gramatvediskas profesijas, kas prasa ACCA, CFP utt. algu limenis taja pasa Lielbritanija it ipasi iesacejiem ir ap izdzivosanas limeni, un pat ja jau esi augstaja eselona, tad 100kGBP alga Londona ar tas cenu limeni nav nekada komforta zona. Par dileriem/treideriem un investicijas specilaistiem, tad vispirms butu japasakatas kas un uz kadien nosacijumiem starda Riga privatajas bankas : 1-4 kLVL atkariba no laimes tas ka ta sanak pamatojoties uz rezultatiem, pie tam ne katru menesi, un nodalu/departamentu vaditajiem ir tikai druku augstak. Lidz ar to LB, tapat ka pareja LR valsts aparata dala, dzivo virs privatsektora limena. Somija, piem. ar likumu ir noteikst, ka darba apstakli valsts un pasvaldibas sektora nedrikts but labakie nak videji pa valsti. Bet pie mums medz salidzinat ar algam kados mistiskos privatuznemumos,kuri pat ja eksiste, tad butu uzskatami par iznemumu, nevis ierasto limeni.
AIVARS
A
Ja nav nolikuma par prēmēšanu, kā vispār var no pirksta izzīst par ko un kāpēc prēmēt. Vai to nosaka pēc deguniem un lojalitātes vadībai? Ja ir tik lielas algas, tad tur ir jābūt labākajiem cilvēkiem. Kad ir bijis kāds konkurss uz šīm augstu atalgotajām pozīcijām? Kā Rimsis zina, ka tur ir neaizstājami cilvēki un viņš tiem maksā adekvātu cenu? Bet vai par pašu Rimsi (un viņa padomēm un valdēm) mēs stipri nepārmaksājam? Vai Latvija nav pelnījusi kādu labāku un lētāku? Vai Latvija vispār šobrīd var atļauties tik dārgu centrālo banku?
mur
m
Nazynu, kas tu esi, bet valsts naudu atšķirt no tās, kura "pienākas", nemāki.
4-bērnu tēvs
4
Rimša ņirgājas par šo valsti. Atklāti un ciniski ņirgājas. Visgudrelis. Biezais bankas AUDI, prēmijas, nesamērīgi lielās LB algas. Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē.
Dzintra
D
Man šķiet, ka Latvijai vajadzētu likt visiem banku darbiniem, kuriem izmaksātas prēmijas, kā arī esošajiem un bijušajiem uzņēmumu valžu pārstāvjiem atmaksāt Latvijas valstij visas prēmijas un tā sauktās kompensācijas.
Pēteris
P
Te nepievienojas komentāri

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas