Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Avīze: Mirušā dēla māte cīnās par taisnību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis
O
Cerams, ka būs reāls cietumsods. Citādi tādi bezatbildīgie ievveidīgie pļeterētāji pēcpadomju Latvijā saradušies kā sēnes pēc lietus.
Ieva
I
Problēma tā, ka ir ārsti, kas šādā situācijā kvotas mēdz pietaupīt, jo zina, ka nepietiks pat tiem, kas izskatās (un parasta arī ir) smagi slimi, tāpēc tādiem, kas staigā var nākties paciesties, lai gan var izrādīties, ka tas staigājošais ir vēl krietni smagākā situācijā.
Ieva
I
Tu nejauc ārstu kvalifikāciju, kas tiešām nav slikta, īpaši ķirurgiem, ar iespējām, jo arī visizcilākais ķirurgs ne velna nespēs izdarīt, ja kvotas būs beigušās un slimniekam naudas ar ko apmaksāt ārstēšanu (nevis pateicības!) nebūs. Un kur nu vēl diagnostika, kas pie mums tiek uztverta kā dakterīšu vēlme paspēlēties ar dārgām mantiņām....
aha
a
Nevis laikam, bet tev ir laimējies. Kā citādi izskaidrot, ka pie vissliktākajiem rādītajiem pilnīgi visās jomās starp 30 ES valstīm, tev viss bija super. Vai arī tu neesi redzējusi medicīnu tajās valstīs, kurās visās ir daudz labāki rādītāji nekā Latvijai (ieskaitot tik būtiskus rādītājus kā miruši jaundzimušie, ielaisti vēži, mirušie ar sirds slimībām utt.). Šajos būtiskajos rādītājos Latvija tiešām ir tuvu afrikāņiem vai krieviem.
Eva Braun
E
jo viņi krievi .. tapēc ari salidzināju ....
Rita
R
cik esmu saskārusies ar ārstiem, visi bijuši SUPER, neviena slikta vārda... man laikam ir laimējies
mm
m
Krievija nav etalons, ar kuru butu jasalidzina
Jukums
J
Atceros kā simulēja Lavents un kā viņu piesedza, liekas, Lejnieks. Izvirtuši un apzagušies biezie mums ir tie slimākie - par pārējiem nospļauties:(...
dihlafos
d
Atkal tu,ar savu mazo galviņu spriedelē,Vai tu neizlasīji,ka veselības inspekcija konstatēja ārstu kļūdas.Man tā liekas,ja tev,kaut kur iedzītu mietu,bet ārsti teiktu,tā ir skabarga tad tišām tas nebūtu arguments.Tiešām tu esi izcils Aptiekas ielas pacients.Tādiem ārstiem nav jāpiemēro soda nauda,bet gan cietumsods un ārsta prakses likvidēšana uz mūžu.Tādi ārsti jādzen no prakses ar sūdainu koku.Nedod dievs ja tāds kā tu būtu ārsts.
tyme
t
varbut jau tie labie arsti ir bet nete., telo tik kaut kadu jezgu un steigu, 4 stundu darbs pie kondicioniera un sezot ertibas un tad nevar pienacigi stradat......te izstradata tada psihoze kaut kur skriet kaut ko darit, ja to var attiecinat uz setniekiem tad tadi arsti nav derigi
zvirbulēns
z
Tie, kuri mudina mātei iet un cīnīties, ir patiesi traki, tikai ne to!
zvirbulēns
z
Cilvēki nekad to lāgā nesapratīs, kaut apšautu visus ārstus, politiķus utt.. Rietumu pasaulē ir ārstu reģistri, par smagu, acīmredzamu nolaidību, ārstus izslēdz no reģistra un viņš vairs nedrīkst praktizēt. Par kļūdainu diagnostiku, neievietošanu slimnīcā nevienu tur nevaijā, ja gribi slimnīcā, ej un gulies tik iekšā, tur daudz priv ātu slimnīcu, izvēlies, kuri gribi.
Randy, BRD, EU
R
. Ko šī sieviete grib? Nāvessodu tiem pāris ārstiem, kuri vēl Latvijā ir palikuši? Labāk paliks, kad ņemsies pa prokuratūru?>>>> Shiii cieniijamaa Kundze grib to pashu ko mees visi - lai cilveeki Latvijaa beidzot saprot ka JEBKURAA darbaa ir ATBILDIIBA! Un ka no atbildiibas nevarees izbeegt ar vienkaarshu atrakstiishanos. Ka atbildiiiba ir gan aarstam, gan apkopeejai: ja apkopeeja lielveikalaa mazgaajot griidas nebuus novietojusi ziimes 'Uzmaniigi, slidens', un ja kaads pirceejs sheit pasliiid un nolauzh kaklu, tad apkopeeja ir sodaama. Vinjas vainu izmeklees, un maksimaalaa vareetu buut 'sleppkaviiba deelj neuzmaniiibas'. Paareejais buus atkariigs no vinjas darba deveeja profesionaalaas apdroshinaashanas, Taa tas ir Rietumu Pasaulee. Taapat ar aarstiem un vinju atbildiibu. Aarstam daudz biezhaak jaabuut atbildiigam nevis par to ko vinjsh ir izdariijis, bet par to ko vinjsh NAV izdariijis.
Eva Braun
E
Ar sirdi var nomirt pilnīgi pēkšņi arī vesels cilvēks .... saprotu ,kā jūtas māte ... bet domāju ,ka tā ir neadekvāta kasīšanas ... un Ansupovs šādas ziņas mums cels priekšā aizvien vairāk ... ( Krievijā arstiem ir daudzkārt sū----ka attieksme pret pacientiem ... To atzīst paši krievi0 .... tā kā nekuliet meles pa tukšo
ir taa
i
Vainiiga ir sisteema-prasiet Rozentaalei atbildiibu,kas daudz ko samačkaaja,saņeema lielo naudu un atstaaja amatu,samazinaatas kvotas slimniicaam,arii,ka pasaka par cenu,kaada jaamaksaa par slimniicu,daudzi atsakaas momentaa un taa ir viņu izveele,ne jau aarsts maksaas par to slimniicu no savas kabatas,lai arii cik labs viņš buutu! Žeel,protams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas