Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Avīze: pirms 16.marta Rīgā gaida Efraimu Zurofu

14. un 15.martā Rīgā notiks konference par holokaustu un “neonacisma atdzimšanu” un uz to aicināts arī Simona Vīzentāla centra Izraēlā direktors Efraims Zurofs, raksta Latvijas Avīze. Par konferenci avīzei stāstīja Latvijas Antifašistiskās komitejas vadītājs Josifs Korens, šī komiteja esot idejas autore konferences sarīkošani.

Kā vēstīts avīzē, konferences organizators Rīgā ir _Krievvalodīgo ebreju vispasaules kongress'_ (KEVK). Konferences organizēšanā piedalās arī organizācija _Baltijas forums_. _Baltijas forums_ prezidents, Saeimas deputāts Jānis Urbanovičs (SC) uz jautājumu, vai viņa vadīto institūciju kopā ar KEVK var uzskatīt par gaidāmā pasākuma rīkotājiem, atbildēja jūtami negribīgi. ''Ir labas idejas, un ir ne tik labas idejas. Es neesmu ne skeptisks, ne sajūsmā. Viss vēl ir zem jautājuma zīmes. Ja konference notiks, mēs par to jūs noteikti informēsim.''

KEVK prezidents ir Boriss Špīgels, kurš iepriekš pārmetis Baltijas valstīm un Ukrainai, ka tajās notiekot ''bijušo SS kaujinieku marši un demonstrācijas'' un valstiskā līmenī tiekot attaisnots nacisms, atgādina Latvijas Avīze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas