Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Avīze: Sūdzēs tiesā Spānijā pazudušās meitenītes māti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Ticiet man - no labiem vīriem sievas nebēg. Patiesību var uzzināt, bērnu psihologam iztaujājot meitenīti. Policija Latvijā nestrādā un, ja sieviete būtu iesniegusi iesniegumu, tas vienkārši pagulētu kādas 10 dienas, un tad viņa saņemtu skaisti noformētu oficiālu atbildi par atteikumu ierosināt procesu. Nekādas pārbaudes policija vairumā gadījumu pat neveic, tikai atrakstās, ka ir to darījusi. Bet, kad prasi, KĀ KONKRĒTI ir veikta pārbaude, atbild, ka iesniedzējam nav tiesību (!!!) iepazīties ar lietas materiāliem. Kur vēl tālāk var iet? Mūsu policija ir ne tikai slinka, bet arī neiedomājami nekompetenta! Lindai Mūrniecei savas ministrijas iestādēs vajadzētu daudz ko mainīt un tos sliņķus izmest.
precedenti
p
Šitādi tipi ne mirkli nevilcināsies piesolīt sievieti un bērnu nosist, ja nepakļausies un tiesu - uzpirkt. Un Latvijā policija neiejauksies, kamēr nenositīs, kā jau daudzkārt pierādījies.
Ērglis
Ē
Var jau būt, ka viņš ir vienkārši augstprātīgs tēviņš, bet nu nezinam mēs visus lietas apstākļus. Nesaskaņas ģimenē, vai pat atklāts naidīgums var nākt no abām pusēm. Kas ir kas - to ir jāizvērtē tiesai. Ja nesaskaņas ģimenē bija nonākušas līdz draudiem - neticu, ka sieviete tāpat vien bēgtu no mājām, no materiālā nodrošinājuma - tad vajadzēja griesties policijā un ja tas nepalīdz, augstākās instancēs, presē. Bēgot var tikai sataisīt juridiskus sū...tiesa, sieviete pati pieteicās Spānijā policijā un izklāstija lietas apstākļus. Ja viņa nav apcietināta par aizdomām par bērna nolaupīšanu, tad acīmredzot skaidrojums policiju ir apmierinājis. Jebkurā gadījumā daudzu līdzīgu ģimeņu vārdā būtu ļoti svētīgi, ja kaut vai lēmums būtu publiski pieejams. Jo šādu scenāriju ik pa brīdim Latvijā parādās.
Baibis
B
na par velti sieviete bega prom.
sūdzētājs
s
Skaidrs, kāpēc bija jābēg, agresīvs mačo.
Muc!
M
Jaaa, sis teetins ir bistams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas