Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Avīzes izveidota fiktīva kafejnīca pārliecinās par sabiedrības vēlmi nemaksāt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Būtu sākuši ar to, kā Dienas Medijos pamanās ne līdz galam legāli "ieekonomēt" uz darba spēka nodokļa lietām.
bimbam
b
Kad Tev sakas/beidzas rentabilitate!?
Slaidais
S
Edzus ir mīkstais.
Edzus
E
Slaidais ir onānists...
Edzus
E
Labāk būtu eksperimenta pēc uztaisījuši tiešām, nevis imitējuši, firmu, un tad: 1) pamēģinājuši sakārtot visus papīrus ar VIDu, darba drošību, ugunsdzēsējiem, sanepidiem, autoratlīdzībām, fasādes reklāmu saskaņošanu utt.; 2) da vienalga kurā biznesā pamēģinājuši noturēties 3 mēnešus, sekmīgi; un maksāt algas oficiāli, un nodokļus un prēmijas; A vot tad es viņiem kasti šampanieša uzliktu. A tā tukši d.irst, piedodiet, katrs vidusskolnieks var, vai saeimas deputāts - lūk tādā līmenī arī visa ekonomika, uzņēmējdarbība tiek analizēta gan mēdijos, gan saeimā. A kas labāk uzņēmējiem uzreiz aizvērties - vai mēģināt noturēties kaut puslegāliem līdzekļiem, maksājot daļu nodokļu, daļu algu oficiāli? Vai visiem sēdēt uz pabalstiem no pensionāru maka sociālā budžetā??? Ziniet telpu īpašnieki, kam nav nomnieka, bet ir kredīti, vispār da uz jeb ko parakstīsies, ka tik vispār nomnieks. Joki būs ja tiešām sāks apkarot vēl palikušos uzņēmējus - tad valstij PĢC, visiem PĢC, varēsiet zāli ēst un kokos dzīvot... Negaidīju no Dienas neko tik seklu...
Slaidais
S
KoTu no sevis tēlo?Tu negribi lai naudu saņem zaglīgais un korumpētais policists.Bet Tev jāsaprot,ka tad nebūs nauda arī tam policistam,kuram ir jāpabaro bērni un kurš aizstāv Tavu ģimeni un īpašumu. Pilnīgi Tev piekrītu par jaunlaicēnu valdību,par 100 % piekrītu.Bet es nelieku vienādības zīmi starp valdību un valsti.Un valsts ir svēta lieta. Un vai tik Tu nebiji viens no tiem,kas iepriekšējo valdību laikā zākāja tās un aicināja JL pie varas?Tādu te ir pilns šajā forumā.
Slaidais
S
Varoni,ieliec Tu te savu telefona numuru.Ja tev vispār ir telefons,ja neesi nodzēris.
dullā diena
d
Kurš idiots te šajā valstī redz kaut kādus medicīnas pakalpojumus, ko tipa valsts nodrošina? Wake up! Tie jau sen 100% ir par maksu. Medicīnas budžets? Tur par zirgam jāsmejas. Tas taču viss ir pašiem, nevis tautai. Slimnīcu būvniecībai, iekārtām, iepirkumiem u.t.t., plus visam trubulta un desmitkārtīga varka. Plus vēl to visu iekasē no tautas. KNAB tur vienu slimnīcu pacēla, bet tā taču 100% ir visās. Poilcija? Kāda policija. Tā taču arī ir tikai demonstrantu izdzenāšanai, pašu aizsardzībai un lielo bandītu piesegšanai un malējo konkurentu novākšanai. Kādi nodokļi? Par ko, kam un kāpēc? Kāds patriotisms ar nodokļiem? Par sevi un saviem bērniem padomā, pirms muldi par kaut kādu došanu zagļiem, tas ir valstij. Tad, kad debīlā valsts, ierēdņu un poltiķu personā sapratīs, ka tai jānāk pie tautas ar pavisam citiem tekstiem un citu attieksmi, jālūdz piedošana par 20 gados sastrādāto un jālūdz tiem, kuri var vēl ko darīt šīs valsts labā, to darīt un palikt šai miskastē, tad arī varēsim sākt runāt par kaut kādu patriotismu. Tagad tā visa ir 100% tukša muldēšana.
Maza piebilde
M
Eksperimentu vajadzēja veikt tālāk. To kafejnīcu vajadzēja atvērt un visu darīt tā kā nākas- maksāt nodokļus līdz pēdējai kapeikai. Tad eksperiments varētu saukties " CIk ilgi izdzīvos" Tad jūs varētu publicēt rezultātu. Lūdzu dariet to! Paņemiet kredītu iekārtām, noīrējiet telpas, pieņemiet darbiniekus un eksperimentējiet! pēc tam uzrakstiet cik lielos mīnusos jūs esat iekūlušies! Mums būs interesanti!
represijas
r
Ja šī avīze sāks veikt VID un citu represīvo iestāžu funkcijas, uzņēme'ji sāks no tās atteikties un mudinās uz to arī savus darbiniekus.
ku-kū
k
..vai jūs jau visus ''bulciņnodokļus'' nomaksājāt?????...nu jā drīz jau jums vispār domāju ..nebūs no kā maksāt..ar šādu ''kvalitatīvu izdevumu''!!!..
Changalis
C
Pilnībā piekrītu visam teiktajam! No savas puse vēlos piebilst, ka šobrīd valdības rīcība ir ļoti tuvredzīga, lāpot īstermiņa "caurumus" nedomājot par to, kas un kā notiks ilgtermiņā. VID komentāri - pārbaudīsim, pieķersim, kontrolēsim, iekasēsim - ļoti skaidri parāda šīs iestādes represīvo funkciju. Valdība un tās institūcijas aizmirst, ka viņi pastāv, lai kalpotu cilvēki, un nevis, lai cilvēki kalpotu viņiem. Pilnībā trūkst izpratnes par to, ka valsts iedzīvotāji un uzņēmēji ir šo iestāžu klienti un algas nodrošinātāji! Jāatzīst, ka esmu bijis Jaunā laika atbalstītājs, bet, redzot viņu nespēju domāt ilgtermiņā vai piedāvāt ilgtermiņa redzējumu, sāku mainīt savas domas. Kā arī ar nožēlu jāatzīst, ka vienīgais, kurš runā ar domu par ilgtermiņa attīstību, ir "buldozers" Šlesers. Šādā situācijā nāk prātā Lato Lapsas domas par to, ka varbūt efektīvi zagļi ir mazāks ļaunums valstij, nekā godprātīgi, bet neefektīvi valsts vadītāji kā Dombrovskis vai Godmanis.
Čiko
Č
Man tikai brīnums,par ko ir jābrīnās.Ja Valsts čakarē iedzīvotājus pēc pilnas programmas,vai tad cer saņemt lielu buču uz visiem vaigiem?Protams,ka katrs grozīsies kā māk. Un nav te ko taisīt eksperimentus par pašsaprotamām lietām.
to Latweets
t
jābūt ļoti pieredzējušam un zinošam grāmatvedim ,lai varētu noskaidrot visus nodokļus ,kas uzņēmumam jāmaksā un arī tas neies cauri, jo kā mēs visi redzam nodokļu likumdošana nenormāli visu laiku mainās.Ja tev būtu bijusi saskare ar to visu, nu zini, tu šos cilvēkus ,kas sākuši uzņēmējdarbību Latvijā par īstiem varoņiem nosauktu
Roks
R
Snaiper atdziesti uz to Slaido un viņam līdzīgiem. Nav pat jēga ar tādiem strīdēties internetā, jo te viņi jūtās kā ērgļi. Labāk lai Slaidais iedod savu tel nr, lai var satikties ar viņu vaigu vaigā un tad papļāpāt. Ja protams diskusija vedīsies:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PIEDALIES


Aicinām ziņot par nelegālā biznesa aizkulisēm!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas