Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Avoti: Bakijevs aizbrauca, jo riskēja gadu nosēdēt izolatorā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Lidmašīnas maršrutu var atrast pēc satelītiem.
ssd
s
maksimam ir nauda ,kaut zagta un nauda latvijiešiem patīk.....lidmašīna aizlidoja,maksims tepat villām slapstās.....mūrnieces einaram sadarbības partneris....
Kaspars Bergmanis
K
Kas tad nu? Mūrnieces kundze! Lai veiktu kratīšanu žurnālistes Naglas dzīvoklī par likumu bija aizmirsts, un pierādījumi ir rokā! Vai belakoņa īpašumus nevajadzēja pavandīties pierādījumu meklējumos? Varbūt baņķiera datoros ir saglabājusies informācija, kurā Bakijevs ir rezervējis viesnīcu numurus, bankas kontus, kuros slēpis kirgīzu tautai nozagos dolārus. Eh ! Nu kādu lažu nolaida šī tetovētā pūce... Varēja taču izcelties uz Brises goda dēļa! Āaaa, bet kā es naivais aizmirsu- Einārs taču ir baltam zirgam parādā, bet Einārs tomēr ir šefs, bet priekšnieks ir svarīgāks par Briseli.
alberts
a
Bet,baltzirgs KUR?Būtu labi ja kopa ar vinu.
KrKa
K
un kāds vēl politiskais patvērums? :)))) kas tie par avotiem, ka tādas muļķības gvelž?
KrKa
K
Grieta ļoti pamatoti nesaprot :) Kur jums tāda pārliecība, ka viņš ir šķērsojis tieši Šengenas, nevis draudzīgās kaimiņvalsts Baltkrievijas robežu? Tikai tāpēc, ka tā saka Mūrniece un Voins? Jums nu gan ir augsts uzticības līmenis daži labai amatpersonai
cirvis
c
Nesaprotu kapec vins mums butu jaizdod, Latvijai vins nav neko sliktu izdarijis, un tai pagaidu valdibai vel pasai ir jaierada ka ta tiesam velas korupciju apkarot neviss tikai slepkavot savus pretiniekus. Bet nu vienai dalai letinu jau tas viss viens, viss kas promaskavisks tagad skaitas labs.
pro
p
wala 17:54 INTERPOLA lapā tāds meklējamais Maksims Bakijevs nemaz NEATRODAS... Par ko ir saruna? ---------------------------------------------------- -------------------- Un kāpēc viņam būtu tajā lapā jāatrodas? Lai draugi pabrīdinātu? Interpolam ir savi kanāli, un tie parasti darbojas.
wala
w
INTERPOLA lapā tāds meklējamais Maksims Bakijevs nemaz NEATRODAS... Par ko ir saruna?
replika
r
Labāk pagaidām nogaidīt un Bakijevu neaiztikt. Jaunais režīms Kirgizstānā visdrīzāk būs prokrievisks. Ar atbilstošu izpratni par cilvēktiesībām, likumību utt.
pro
p
Leo » Grieta 17:07 Grieta nesaprot. Tāpat kā nesaprot vairums. Jo neiedziļinās. Interpola meklēšana un Kirgizstānas prasība par izdošanu ir divas savā starpā nesaistītas lietas. Interpola meklēšana neuzliek par pienākumu kādam kādu uz kaut kurieni izdot. Interpola meklēšanā esoša persona var easy ceļot Šengenas robežās, jo robežkontroles ta nav. Tādēļ kaut ko pārmest robežsargiem vai policijai ir nevietā. -------------------------------------------------- ---------------------- Es arī nesaprotu: ja persona ir Interpola meklēšanā un atrodas (atradās) Latvijā, tad viņai nav jāpievērš nekāda uzmanība? Kā tad mūsu policija var skatīties Interpola kolēģiem acīs? Iekš kam tad izpaužas Interpola meklēšana?!
bimbam
b
Nu, nu! Ka tik nemaldamies!
Leo
L
Grieta nesaprot. Tāpat kā nesaprot vairums. Jo neiedziļinās. Interpola meklēšana un Kirgizstānas prasība par izdošanu ir divas savā starpā nesaistītas lietas. Interpola meklēšana neuzliek par pienākumu kādam kādu uz kaut kurieni izdot. Interpola meklēšanā esoša persona var easy ceļot Šengenas robežās, jo robežkontroles ta nav. Tādēļ kaut ko pārmest robežsargiem vai policijai ir nevietā.
Grieta
G
klausieties, Mūrnieces kundze ... es kko nesaprotu - žūrnālisti Bakijevu kā saprotu ir ne tikai atraduši, bet arī nofilmējuši. tad kur problēma bija atrast iekslietu min.darbiniekiem, jo viņi taču ir profesionāļi. man nez kāpēc ir radies priekšstats, ka Latvija nemaz nevēlējās viņu atrast. un tas jau ir nedaudz cits jautājums, turklāt nebūt par labu Latvijai. interpols ir interpols un ja cilvēks ir meklēšanā, neatkarīgi no tā - kā draugs un paziņa viņš ir - viņš ir jāmeklē, jāatrod un jāizdod. šajā lietā policija parādīja nepiedodami sliktas darba spējas, kas liek domāt par krietnu devu politikas visā šajā lietā. es gan nezinu - vai tā maz ir Latvijas revolūcija un vai maz Latvijai par to lemt, kas ir labi un kas ir slikti šajā valstī!
^
^
Ak Kungs, atkal virsrakstīņš. Viņš negribēja sēdēt, bet nevis riskēja..:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas