Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Azartspēles ir mans hobijs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johne557
J
Because here is a list of multiplayer games dadedekcbfde
Johnk581
J
Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks! cakdckdedfba
Aivars Zablackis
A
Andrejevas kundzei tā arī ir PROFESIONĀLA SASLIMŠANA.... Šī slimība apkārtējiem ir bīstamāka par alkoholismu un par narkomāniju....
Aivars Zablackis
A
Andrejevas kundzei tā arī ir PROFESIONĀLA SASLIMŠANA.... Šī slimība apkārtējiem ir bīstamāka par alkoholismu un par narkomāniju....
rīdzinieks
r
Andrejeva ir rūdīta un daudz pieredzējusi Latvijas PSR Finansu ministrijas darbiniece, kas sen pārzin neskaitāmus iedzīvotāju līdzekļu izspiešanas paņemienus, iekasēšanas nianses un šīs tradicionālās nozares "uzticamāko" sadarbības personu kontingentu... Paaugstinot tarifus pasta pakalpojumiem, gāzei, elektrībai, dzelzceļa un auto transporta pakalpojumiem, viņa pirms cenu pacelšanas n e k a d nav pieprasījusi attiecīgo nozaru f i n a n s u s a i m n i e c i b a s a u d i t u! Bet tāpat to nekad nav pieprasījuši arī viņas kolēģi, "darījumu" un domu biedri Finanšu un Ekonomikas ministrijās, Valsts kontrolē utt! Un arī Saeimas 100 deputāti un viņu tūkstošgalvainais "padomnieku" bars nekad nav pieprasījuši Latvijas Valsts Saimniecības a u d i t u ! Tātad slīpētiem finansu "kāsējiem" ir izdevīgi šodien it kā nejauši demagoģiski izrunāties, cik ļoti viss šai pasaulē kļūstot dārgs, un rīt jau bez kādas motivācijas un pierādījumavienkārši paziņot presē, radio un TV , ka cenas pacelsies no "tik" līdz "tik"! Bet parīt - ar šiem savu darījumu un domu biedriem doties kādā ceļojumā, restorānā, spēļu ellē utt utt. notriekt piesavinātās vērtības. Kas un kad ar šo postpadomju klanu beidzot tiks galā?
inčīgi
i
3 smukas saistītas lietas ir andrējevas sakarā: 1) visi tarifi tiek pacelti nekurnot; 2) visi tarifu celšanas pieprasītāji ļoti labi atsaucas par andrējevas kundzes profesionālo darbību un sadarbību; 3) latvijas gāze pagājušo gadu strādāja ar ~16% tīro peļņu - monopoluzņēmumam tas ir milzīgs rādītājs, jo tev par vietu zem saules nemaz nav jācīnās - tikai ar "regulatoru"!!! secinājumi? :) azartspēles ir tikai tāds piekasīšanās veids šobrīd, jo visi jūt ka viņus drāž. arī žurnālistiem jāmaksā par apkuri... :) principā, neesmu publiskajā telpā dzirdējis kādu paziņojumu ka sabiedrisko pakalpojumu sniedzējiem būtu kaut kas jādara cenu samazināšanas jomā - piemēram optimizēt darbību, samazināt birokrātisko aparātu. par šādām lietām katrā biznesā ir jādomā bet sabiedriskajos kaut kā ir sajūta ka nevienam tas nav vajadzīgs.
i(((((
i
Skumji,ka cilvēkam ir pārāk liela alga,kuru nav ,kur likt..Es strādāju skolā 2 slodzes ar 10 reizes zemāku algu.ari'mans darbs prasa ļoti lielu emocionālo spriedzi,stresu,bet man pēc darba nav ne laika,ne vēlēšanās "relaksēties" spēļu klubos-jādomā par ģimeni,jāgatavojas nākamajai darba dienai un arī nevaru atļauties notriekt savu grūti pelnīto naudu. Bet,laikam,kam viegli nāk,tam..skumji.
Baiba
B
steidzami peerku regulatora vietu , neinteresee tautas, valsts intereses. TIKAI NAUDA , NAUDA daudz NAUDAS..................... ESMU AR MIERU STRAADAT PAR 4900 LATIEM MEENESII. TARIFUS PIEREGULEESU PEEC SPONSORA VEELMES
Ansis
A
situaacijas uzlabosanai vajadzeetu 5000 latu vietaa izmaksaat vinai 2000 latu algu un nopirkt vinai pilnu maaju ar tiem speelu automaatiem ...!!!!!
Ansis
A
situaacijas uzlabosanai vajadzeetu 5000 latu vietaa izmaksaat vinai 2000 latu algu un nopirkt vinai pilnu maaju ar tiem speelu automaatiem !!!!!!!!!
Skaistule
S
Ko uztraucie?Ja reiz esi publiska persona, tad arī rēķinies VISU LAIKU, ar pārbaudītāju elpu pakausī. Te nav ko apelēt pie žurnālistu goda jūtām. Mūsu valsts mums ir nozagta no tādām andrējevām un citiem viņai līdzīgiem. Par maz ir atmaskots. Gribu dzīvot tīrā, sakārtotā un brīvā vidē.
Betacam
B
Ja jau reiz par azartspelem, vai Diena nevaretu papetit, kas ta par jaunu sievieti Zosuli, kurai pieder TV azartspelu kompanija "Zelta drudzis" ar 1 miljonu statutkapitalu un kura kadreiz stradajusi ka Konkurences padomes juriste. Kur tadu naudu ieguvusi, ka tagad var apcakaret pensionarus?!
kioto
k
Interesanti un vienlaikus nožēlojami, ka šajā situācijā visi kā blējošs aunu bars spēj saskatīt tikai to, ko viņiem kāds ar pirkstu norāda, neievērojot vienu daudz būtiskāku šī "skandāla" aspektu - žurnālistu ētiku. Domāju, ka mediji šoreiz ir aizgājuši daudz par tālu. Cilvēka izspiegošana (šī vārda tiešajā nozīmē) vairāku nedēļu garumā, turklāt pārsvarā ārpus viņa darba laika, urķēšanās pa tādiem personiskās dzīves "faktiem" kā naudas izņemšana no bankomāta un tās tērēšana, to visu bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem izliekot publiskajā telpā - tā ir galvenā šī notikuma sensācija. Tāpat kā tas, ka ir cilvēki, kas, vadoties pēc saviem viszemākajiem instinktiem, ir gatavi kāri ķer šādas "ziņas" un turpināt tās apžļambāt. Katram ir tiesības tērēt savu naudu. Tas, kā tā tiek tērēta, ir katra indivīda privāta lieta, kamēr vien nepārprotami netiek pārkāpts likums. Azartspēļu spēlēšana ir likumīga, tāpat kā smēķēšana, operas un naktsklubu apmeklēšana, un šeit nav PILNĪGI nekādas nozīmes tam, ir cilvēks amatpersona vai nav. Tikpat labi pa masu medijiem varētu tikt izvazāta jebkura cilvēka privātā dzīve.
gm
g
Nosaukt sho speeleetkaari par hobiju vai briivaa laika pavadiishanas lietu ir zaimojoshi taam gjimeneem, kuras ir pazaudeejushas visu un pat vairaak deelj shaadiem 'hobijiem*. Jebkurshs speciaalists, jebkurshs speelmanis, jebkurshs shaadas zaales darbinieks Jums pateiks, ka shaads *hobijs* ir vaarti uz elli. Vaarti uz kuriem pirms ieejas rakstiits - Ienaakot Juus atstaajiet ceriibas aarpusee. Apgalvot, ka vinja nav atkariiga nav nekaada pamata. Ja kaads skrien raustiit vienrocha bandiitu uzreiz peec darba dienas (pat ja vinjai 5diena ir iisaa diena) vai ir atrodas speelju zaalee nakts viduu, to nevar saukt par iisti normaalu. Te ir skaidras paziimes, ka cilveeks burtiski raujas pie sava *hobija* un nespeej apstaaties pat veelaa nakts stundaa. Vai kaads ir redzeejis cilveeku vinjas gados skraidam apkaart 3jos naktii pa klubiem? Nesakiet, ka tas ir normaali. Ja kaads saka, ka tas nevar ietekmeet vinjas darbu, tad vinsh nekad nav sastapis speeleetatkariigo. Shie cilveeki ir gatavi atdot visu, lai tikai tiktu pie automaata. Esmu to redzeejis, ka draugs aiznjemas 5 Ls maajupceljam un aiz stuura ieskrien speelju zaalee, lai atstaatu tur to pashu pieciiti.
Fredijs Krīgers
F
Monopolisti arī ir badakāši. Čingishans iekarotajās teritorijās uzvedās pieklājīgāk! No monopolista to vien dzird kā: paaugstinu tarifus, nevaru strādāt ar esošajiem (ja es to pašu pateikšu par savu algu, man pārmetīs bezmaz vai mēģinājumu gāzt iekārtu) un: es tevi, parazīt, arī pie jaunajiem tarifiem dotēšu, tiem vajadzētu būt vēl trīsreiz lielākiem! Tajā pašā laikā uzņēmumi, kas strādā ar konkurenci, iemanās pat samazināt cenas un nekad nesūdzas, ka mani dotējot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas