Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Bāliņa: Valstij vajadzīgs galvenais IT vadītājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Signe Bāliņa-lūdzu ejiet prom no LIKTAS, jūs neesam ne IT industriju prezentēt spējīga persona, ne persona kurai var uzticēties. Visi tie izgājieni ar RIXiem, DZC, ABC Software, Microsoft... LIKTĀ puse kabinetu uzrakstu sākas ar Microsoft. Jūs nespējat un negribat ko darīt pa lietu. Jūs lobējat uz pirkstiem saskaitāmus konsultantus, programaturas izstrādātājus un programaturas ražotājus. Galvenais ir iztērēt lielu naudu, bet ne rezultāts. Es jūsu vietā iesniegtu atlūgumu un ar iespiestu kājstarpē asti pazustu... Ja gribat lai kāds sāk par eveslibām un eizglitibam ko domāt savādāk izdarat tā , lai projektēšana ir causpīdiga un pieejama daudziem pretendentiem. Lai izstrāde ir pieejama daudziem speletajiem, nevis paris lielajiem, janodefinē tikai interfeisi. Lai infrastrukturas uzturešāna irpieejama daudziem un skaidri definēta. Lai visur ir skaidrs par katru latu, par katru cilvēkstundu. Tikai es zinu, NEKO no tā jūs ne varat ne gribat noorganizēt, jo galvenais ir iztērēt NAUDU!!!
Kolēģis
K
Signe, beidz, ko Tu paveici savā e-ministres krēslā? Pietiek jau ar IT specvienību, kurai VID nekā neziņoja, un kas kolektīvi turpināja sēdēt draugos.lv. Kā valsts IT-prezidents novērsīs faktu, ka kāds firmačs uzstādāmajā sistēmā atstāj vēdlodziņu, pēc principa, varbūt vēlāk noderēs.
,,,,,,
,
Ja ir tā, kā teicis neo, ka daļa datu trafika ir vilkti ārpus darba laika, tad kas tā tāda par debilu programmu, kas nevar salīdzināt nopumpēto datu apjomu ar darbiniku atskaišu failiem, kur, kad un kāpēc viņi viesojušies??????????????
Absurds
A
Nevajag. Jo Balina tikai sarkt un balet mak.
DD1
D
Man patīk Tavs ierosinājums. :))
labais
l
ha! valstij JAU BIJA šādi galvenie IT vadītāji zem dažādiem nosaukumiem un ar dažādām sejām! Naudu paņēma, bet darbu nepadarīja, kā vienmēr.
w
w
ko tfu neteikfsfi..nefar būtf :D
kkk
k
būs liels konkurss
alberts
a
Nu protams,vēl kādu ministru ar baru kantoristu!
bāliņa
b
Valstij vajadzīgs galvenais IT vadītājs - es! es, signe baliņa, esmu tā vajadzīgā persona, jo nevienam citam mani nevajag!
Ass
A
Jā, ka tik ne arī - vēl mums vajag valstiņas galveno sētnieku, jo arī ar tīrību mums diez ko neiet! Ja nav normāli ieteikumi, tad varbūt varētu turēt muti ciet, nevis informēt tautu par savu aprobežotību?!
sad story
s
Valstij vajadzigs atlaist Balinu & co
nu jau
n
izcili nekompetents sievišķis, bet amatu jau sev nolūkojusi un tādas par valsts līdzekļiem tiek uzturētas simtiem duchu kur visas šīs stulbenes likt? vai nevar nosūtīt uz mongoliju vai marsu - IT sistēmu ieviešanai?
Juriks
J
Signe bēdz, bēdz neatskatoties, tad moš neviens neuzzinās par tavu nekompetenci, līšanu mikromīkstā pakaļā...
Somellier
S
Beidzot būtu laiks visai pasaulei uzzināt kāda tā " padumjā Latvija" patiesībā ir! Citādi te nekad nebeigsies tā kladzināšana par to, ka mūsu reitingi jau ceļas. Oi-oi, kādi mēs varoši! Paši visu varam... Izrādās ir pavisam citādi! Ministrētāji apsedzaties, taču.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas