Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Balodis nenoliedz interesi par UR vadītāja krēslu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1.
1
Pati Tauta vainīga,jātaisa revalūcija un jāņem piemērs no pieredzējušākām valstīm, jo tādas problēmas bija katrā demokrātiskā valstī, kamēr cilvēki nezināja savas tiesības!Šaubos ka pat katrs 10 latvietis zin savas tiesības tik pienākumi no PSSR laikiem tiek mācīti,ko vel tagad vecā paaudze māca.Pat skolā bērniem tiek mācīti un uzspiesti pienākumi ne tiesības.
peļķe>Vienalga noknābs
p
Pareizāk būtu teikt - golubčik, astavaķes na mojom mesķe
Vienalga noknābs
V
Balodi! Paliec manā vietā...
a
a
Kad Balodis kandidēja uz tiesībsarga amatu, viņš izteicās, ka dārga viņam profesionālā karjera gan kā juristam, gan kā zinātniekam. Karjerists. Tas pēc rakstītā vārdnīcā nozīmē - cilvēks, kam piemīt karjerisms. Savukārt karjerisms nozīmē – morāliski negatīva īpašība – savtīga tiekšanās pēc izvirzīšanās darbā vai citā darbības jomā, pēc panākumiem un slavas. Vēl būtu jāpapildina – pēc naudas un varas. Bet tāds valsts iedzīvotāju vairākuma interesēs nestrādās. Beidziet taču virzīt dažādos ietekmīgos amatos to sen jau atmaskoto!
Lelle
L
Ak siltu vietinnu sagribeejies shitam oranzhajam kretiinelim...Satversmes tiesaa neizdevaas iespraukties...
tauta
t
"1.pants. Uzņēmumu reģistra funkcijas Uzņēmumu reģistra funkcijas ir: 1) veikt komersantu un to filiāļu, ārvalstu komersantu un organizāciju pārstāvniecību un pārstāvju, kooperatīvo sabiedrību, Eiropas ekonomisko interešu grupu, Eiropas komercsabiedrību, Eiropas kooperatīvo sabiedrību, politisko partiju un to apvienību, administratoru, maksātnespējas subjektu, tiesiskās aizsardzības un maksātnespējas procesa norises, biedrību un nodibinājumu, arodbiedrību, masu informācijas līdzekļu, koncesijas līgumu, izšķirošās ietekmes, komercķīlu, laulāto mantisko attiecību un šķīrējtiesu reģistrāciju un nodrošināt attiecīgo reģistru vešanu;" Un kāds no TP grib, lai šo visu pārvaldītu negodīgais Ringolds Balodis!? Un pie kā tas novedīs mūsu valsti? ... Šobrīd Latvijā ir plaši izplatītas bīstamas sektas, kurās ir iesaistīti tūkstošiem cilvēku - tas viss ir tieši R.Baloža nopelns, 'viņš to pieļava, savā laikā ieņemot Reliģisko lietu pārvaldes vadītāja amatu.
janis
j
Pēdējā teikumā Diena pauž bažas, ka vairs nebūs, kas nopludina info no UR un nebūs bārdaina jaunēkļa, kas reģistrēs visus stjopas un oļega iegribas. Diena, jāsauc lauži ielās - šoreiz ar saulessargiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas