Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Balsojums Saeimā par Vilnīti KNAB šefa amatā notiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cerīgā
C
Vislielākie nopelni valsts ekonomikas sabrukumā ir tieši Saeimai, kura pieņem lēmumus un apstiprina amatos. Nekas spīdošs negaida arī jauno valdību, kura tiek sastādīta gandrīz tikai rēķinoties ar Saeimas vadāmo deputātu balsīm. Patreizējā Saeima nav apstiprinājusi nevienu darboties spējīgu valdību. Galu galā tie paši no demisionējušās, nespējīgās valdības nav demisionējuši no Saemas, un likumdevēja vara un noteicošais vārds ir viņu rokās. Tādēļ var izdarīt secinājumu, ka radikālas izmaiņas valdības politikā, nesekos, it sevišķi tādēļ, ka JL vairs nepiemin ne vārda par nesamierināmo cīņu pret korupciju tās visplašākajā izpratnē. Ceru, ka tas ir tikai taktisks gājiens, lai mazinātu koalīcijas paniskās bailes no JL agrāk sludinātās cīņas pret korupciju un KNAB darbības atdzīvināšanas. Vilnīša izvirzīšanas un apstiprināšanas amatā mistiskā un noslēpumainā procedūra liecina, ka visi bijušie pie varas valdībā vēl joprojām ir pie varas Saeimā. Var izrādīties, ka taisnība būs Štokenbergam, izsakot savus apsvērumus par JL taktiku. Lai nu kā, bet jānovēl jaunajai vecai valdībai pacensties kaut ko darīt valsts labā. Lai veicas.
Pilsonis
P
1.Bīdot un balsojot par Vilnīti,tiek balsots par iepriekšējās valdības valsts izputināšanas politiku. 2.Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas balsojums par Vilnīša tālāku virzīšanu nav vērā ņemama,jo pa visiem komisijas pastāvēšanas gadiem,tā nav nedz atklājusi vai apstiprinājusi korupcijas vai citu pārkāpumu gadījumus,kas liek apšaubīt tās darbības "tīrību". 3. Saskaņā ar KNAB datiem visvairāk līdzekļu 2006.gada Saeimas vēlēšanu kampaņā pārtērējusi Tautas partija (TP) - 529 981 latu. Otrajā vietā pēc visvairāk pārtērētajiem līdzekļiem ierindojusies apvienība "Latvijas Pirmā partija/"Latvijas ceļš"" (LPP/LC) - 401 610 lati, trešajā vietā - "Saskaņas centrs" ar 4464 latiem. Tālāk seko ZZS, kuras pārtērēto līdzekļu apjoms sasniedz 3351 latu, un partija "Jaunais laiks" ar 2087 pārtērētiem latiem. Minētās piecas partijas vai to apvienības pārsniegušas priekšvēlēšanu izdevumu ierobežojumus kopumā par 941 492 latiem, kas tām būs jāatmaksā valsts budžetā. Tātad,āzis iesaka savu kandidatūru par KNAB vadītāju. 4.Vilnītis ieguvis Latvijas Policijas akadēmijā tiesību zinātņu maģistra akadēmisko grādu civiltiesību apakšnozarē, patlaban viņš studē M.Lomonosova Maskavas Valsts universitātes aspirantūrā. Tik gardus kumosiņus krievu specdienesti nelaiž garām. Nu,lūk!nebūsim naivi!KRIEVU SPIEGU PAR KNAB PRIEKŠNIEKU?! Vaigribam piedzīvot krievu spiegu skandālu,kā Igaunijā?Ir vai nav,to zin tikai daži.Sāpīgi būs-ja ir. Bet,varbūt,ka Maskavas roka vada Saeimu? 5.Valsts kase mūžīgi ir tukša, bet milzu projektiem vienmēr nauda atrodas, lai pašu firmas tos līdzekļus varētu iesūknēt savos kontos. Jaušamas tendences, kas norāda, ka politiskie spēki, kas saauguši ar kriminālām struktūrām, tiecas valstī ieviest diktatūru un cenzūru. Piedevām,tautai tiek izrādīts demokrātijas teātris „Kā mēs iecēlām Kretīnu par KNAB galvu”. Nu šis teātris ir tuvu noslēgumam. 6.Ja vilnīti iecels par KNAB vadītāju,tad tikai uz īsu brīdi,jo jaunā vara viņu,pavisam drīz nomainīs.
zvirbulēns
z
Maskavas studentam būt, Maskavas zārks nevar stavēt tukš :)))
Kaspars
K
Ludzu pasakiet, kapec man vins nu nekadigi nepatik, viss izskatas parak labi, lai butu patiesiba par vina virzisanu, atbilstibu, zinasanam, it ka politisko neitralitati utt... loti atgadina Ringolda Baloza stumsanu uz tiesibsarga amatu.. tiri cilveciski loti ceru, ka vins netiks apstiprinats, nu kautkads cujs man liek domat, ka kautkas tur nav tirs. kads pasniedzejs kadreiz teica, ka atskirt kas ir kas - "if it looks like a duck and walks like a duck - it is a duck". Ja tomer vinu apstiprinas, tad loti ceru, ka manas aizdomas un prieksnojautas ir nepamatotas..
latvija
l
1:0 Mūrniece zaudē
Prasti!
P
Tas ir Godmaņa un iepriekšējās koalīcijas atvadu spļāviens Jaunajam laikam.
cukurgailītis
c
Vilnīt,viļņo atpakaļ.Nevajag valstij to KNAB.Ja treknajos gados ,kad zaga uz nebēdu,neviens netika noķerts,tad ko nu ķers šodien.Nupat Šleserbanda no Satiksmes Ministrijas izzaga 400000 latu,vai Jutai Strīķei kaut rociņa notrīcēja.Nozaga un viss.Bāreņiem kristīgā ministra Baštika dēļ jāpārtiek ar 32 latiem mēnesī,bet KNAB nav žēl,ka nozog 400000 latu.Kam vajadzīgs tas KNAB?
Latvijas patriots
L
Visi stājieties Jaunā laika partijā-Jums būs daudz naudas ,pieeja struktūrfondiem,pastāvīgs darbs,neaiztiks KNAB,viss būs jūsu pašu rokās
Paltraku Vilis
P
Par Lindu es biju labāķās domās, ko viņa nesaprot , ka Vilnītis ir tāds cilvēciņš kurš tieši vajadzīgs TP, lai nekad neviens neteiktu, ka TP sēž zagļi un korumpanti. Bet Betmenam varu pateikt, ka Mūrniece neko nevienam nerādis, jo mafija ir mafija.
rēzekne
r
Rēzeknē būs beidzot kārtība-jaunais laiks rullēs ne pa jokam
UF!
U
Tikai Jutu!
betmens
b
mūrniece parādis visiem kur vēži ziemo
LP-PP-LC
L
Mūrniece vēl nav apstiprināta jau Strīķi gatava bīdīt, Juta vari mierīģi aiziet uzpīpēt tavējie pie varas nāk.
Ādolfs
Ā
Nu re - jaunās valdības ziediņi jau plaukst. Gaidām odziņas.
cukurgailītis
c
Slēdziet vienreiz to zagļu kantori ciet.Vismaz pārtrauciet īrēt dārgās telpas.Par to īres naudu varētu uzturēt visas bezdarbnieku ģimenes Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas