Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
CVK sola, ka pāris mēnešu laikā pēc EP vēlēšanām tiks noskaidroti cēloņi, kas izgāza iespēju iepriekšējā balsošanā vēlēt jebkurā iecirknī

Balsošana problēmu ēnā

"Iepriekšējās balsošanas dienās (22.–24. maijā) Latvijā varat izvēlēties balsot arī citā iecirknī, ja starp jūsu iecirkni un iecirkni, kurā balsosiet, ir iespējama elektroniska ziņu apmaiņa," šādi vēstīja norāde paziņojumos par Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu iecirkni, kurā vēlētājs reģistrēts. Šis teikums vairs nav aktuāls, jo attiecīgo risinājumu vēlēšanu rīkotāji tomēr neizmantos. Elektronisko datu apmaiņu paguva izmantot vien iepriekšējās balsošanas stundās trešdien, un tā prasīja vairāk vēlētāju laika, tāpēc vairākos iecirkņos veidojās rindas.

Top komentāri

ē-ē-ē-Latvija
ē
Vēlēšanas uznāca ē...tik pēkšņi... ē...kaut kas pilnīgi ē...negaidīts! Kas to būtu domājis!!!
Buks
B
Šodienas tehnoloģiju un zināšanu līmenim šitāds prodžekts ir bērnudārza līmenis. Tomēr atrodas tādi cimdari un bērziņas, kuri MAKSĀ tādiem raspizģajiem ITšņikiem, kuri pamanās teikt- nu, nesanāca. Un nevajag nekādus hakerus vai kiberuzbrukumus. Mūsējie tāpat prot visu sapsit. Tāpat kā MAKSĀ kādam /šaraškinam/ kantorim, kurš apņemas (ne)piegādāt info par vēlēšanām. Tagad 2 mēnešus izmeklēs.. Derētu ieviest /troikas/- tie tiktu galā stundas laikā.
Pilnīgs samurgojums
P
katram vēlētrājam ir jābūt CVK datubāzē. jebkurā iecirknī, uzklikšķinot personas kodu, ir jāparādās info - ir vai nav balsojis. Ja nav, tad izsniedz biļetenui paku un ieklikšķina bāzē par to. Bet nē - te kaut ko murgo, piesaista iecirknim, tad skaidro, kurā viņ ir, tad prasa, vai nav nobalsojis, tad maina iecirkni...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas