Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Baltijas nacisma" autori uzņēmuši jaunu dokumentālo filmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
info
i
Internetā ir atrodams 29. marta TV3 sizets par so filmu, partulkots ar krievu subtitriem prieks "draugiem" (2 dalas, interesantaka ir tiesi otra): За кадром. Прибалтика - история одной оккупации.
lux
l
_kirka_ Tikai ļoti žēl, ka latvieši tik drīz to kultūru pārņēma. Tāpat lamājas un spļaudās uz ielām. Palasiet komentārus. 'Tur ne tikai rupji lamājas, bet lieto tik nīsto krievu valodas vārdus. Manuprāt trakākais, ko padomija izdarīja, ir galīgi iznīcināja vēlēšanos strādaā, ko tagad ļoti labi var redzēt - labi noaugušam tēvainim labāk patīk saņemt bezdarbnieka pabalstu un ja to vēl maksā teiksim UK nekā strādāt. Pārliecību, ka kāds cits atbild par savu paša dzīvi - valdība vai vēl kāds un tā varētu turpināt bez gala.
Martins
M
Filmas veidotāji pat nevar atšķirt kas ir LV un LT un kurš pie kura karoga filmā ir jāpieliek!!!
marchello
m
Vēl pasakiet, ka filmā rādītais nav taisnība
Openheimers
O
Citu argumentu kā lamāšanās padomju cilvēkam nav?
sandy
s
Lai tacu tie krievi áléjas ar savu filmu.Cilvékus ar zemu attístíbas límeni nevajag nemt galvá. Ja jau Latvijá ir fasisti tad tiem krieveliem vajag braukt uz RODINU.Laimígu tacinu."ATBRÌVOTÀJI"
tas
t
Soviet story vari iebazt d....!!!
Человек
Ч
Наше правдивое ТВ (ТВЦ) сегодня показало вчерашнюю демонстрацию у памятника Свободы и сказало, что 90% возлагавших цветы это бывшие коммунисты, которые и отправляли людей в Сибирь. Выступил и тов. Гончаров из Антифашистского комитета, который заявил, что 100 латышей привели к власти в России Ленина ( это тот Гончаров, который вместе с жданок крутился на ул. Блауманя, у него еще морда типичного сырка). Правда он не понимает, что эти 100 латышей это позор многомиллионной России, которая не могла их победить. Я до сих пор боюсь латышских стрелков, вдруг они пойдут на Россию и свергнут моего любимого Пукина. И вы поменьше берите меня в голову, в Даугавпилсе меня все знают, здесь я считаюсь главным городским дурачком, у меня и папа и дед были дураками. Правда. дед не успел пожить, его Сталин расстрелял, но я все равно благодарен тов. сталину. Я примерно такой, как Витя Алкснис. Я в Латвии впервые увидел и посрал в унитаз, а раньше мы ходили срать за сарай и жопу вытирали газетой " Правда". Но я люблю московского карлика и готов лизать ему сапоги, а все от того, что я дурак.
lauķe
l
Bet tu labāk vispirms paskaties Šnores" Soviet story" un tikai tad ver muti vaļā latviešu kritikai.
tas
t
Jau redzeju jauno krievu "vienas okupacijas vesturi"--sitaja filma krievi pusstundas laika pataisija melnus un mazinus Baltijas nacionalistus pasaules acis.Varbut kads uzskata citadak-ta ir vina personiga darisana.
lauķis
l
Protams ,tas ir viedoklis.bET ES IETEIKTU SALĪDZINĀT LATVIJU AR SOMIJU PIRMS KARA UN TAGAD.LAI KRIEVIJA AR VĀCIJU VIENOJAS CIK KURA MAKSĀS ,BET PAR ABĀM KOPĀ. LAI GĀDĀ ,KA LATVIJA PIECOS GADOS (KARA GADI) BŪTU SOMIJAS ATTĪSTĪBAS LĪMENĪ. Padomju laikā daudz ko sabūvēja,bet tikai,lai mēs vairāk varētu saražot priekš lielās roģinas.NO visa saražotā Latvijas izmantošanai palika % 12-15.Taja pašā laikā vidusāzijas republikām palika 90-100%,leišiem ap 80 %,igauņiem pāri 30%.Tie ir statistikas dati 70.gados. Protams ,nevaram salīdzināt šodienas lLatvijas iedzīvotājus ar pirmskara laiku nevar salīdzināt.Sākot ar 40.gadu Latvijā izkāva,aizdzina verdzībā, aizbēga gandrīz visa inteliģence.TIE ,KAS PALIKA NEVIEM NEBIJA VAJADZĪGI.TAGAD SAPRECĒJUŠIES,SAJAUKUŠIES.pATIESĪBĀ LATVIEŠUS AR UGUNI GRŪTI SAMEKLĒT.gRIBĒTOS TEKT ,ŠEIT PALIKUSI VAIRS TIKAI IZVAROTA TAUTA UN IZVAROTA ZEME.tĀDĒĻ ARĪ MUMS IET KĀ IET.
tas
t
Lasu un brinos-Latvija visatistitaka valsts Danijas limeni?Ko jus gribiet apmulkot?Pasi sevi vai kadu citu?To ,kada ir Latvija-nabagmaja,kas stav rinda SVF pec pabalsta,jo neatkaribas laika neviens nemaceja pacelt ekonomiku,politiski ari ir galiga...,bet AMBICIJAS!!! Pie Latvijas valsts stures bija analfabeti, bet vini bija "isti latviesi"!!Muļķis,bet titulnacijas parstavis.20 gadus pie valsts stures bija neprašas,kurus jebkura cita valsti pat valdibas tuvuma nepielaistu,ta ka rezultats ir redzams. Vel palicis pedejais prieks-lai aizmirstu tukso vederu,vel var visa vainot Krieviju-sava stulbaja ekonomiskaja politika,kas noveda Latviju bankrota prieksa.Neviens bijusais rietumu emigrants nevar mierigi aizmigt,ja vins diena komenta nav nolicis Krieviju.Nabaga tuvredzigie"labak needusi,bet brivi"Tagad jus esiet brivi-un ari needusi!!!Un driz ari nebusiet brivi-paradus tomer naksies atdot,un cik paaudzes vergos SVF -neviens nezin. Vel pakaitiniet Krieviju,lai vini aizvac visu tranzitu no Latvijas,vel gazes trubu aizgrieziet- un Latvija bus pilniga neatkariba no Krievijas-tas,ko jus visu laiku velejaties.
kjeza
k
kaa neveicas tomeer cilveekam ar uzvaardu, un tad veel kandideet no Latvijas. cerams, kjeza pctvl nepametiis un nesiis vinjiem "laimi" :P
borcinsh
b
...nabags - tas cilveks kursh nezin vestures....(tas par "tchelowyeka" koment.) ari "shitaa"m ir ko atbildet - sameklejet avizes ( perstroykas-2neatkaribas-rezolucijas laikaa) , tur bija raksts "nelausim izpardot Latviju !" pret "Craislera" piedavajuma - razhot RAFa vienu no vinus mikrobusa modelem... ka dzivojas tagad tam "rakstniekam-patriotam" ??? gribetos ari zinat vinas uzvards...
shitaa
s
RAFs jau nu "Latviju" vēl varēja ražot, un iemainīt Kubā pret cukuru un cigāriem! Tuvredzība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Pēteris Viņķelis: 25.marts, morāle un dārzeņi

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Drošības policija filmā "Baltijas nacisms" nesaskata naida kurināšanu


Skatītājiem Krievijā radīta filma par latviešiem kā nacistiem un ebreju iznīcinātājiem


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas