Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Baltijas praidam ministrija norāda, ka maijs «aizņemts» kā ģimenes mēnesis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
yyyyy
y
piekriitu tiem kuri uzskata ka lai jau "tie" dziivo kopaa uz nebeedu,bet neejiet savos slimajos gaajienos,un nelauziet pareizu priekstatu par vaardu gjimene...zheel to beernu kuru liktens ir dziivot kaada no siim "gjimeneem"
verotajs
v
bij. disidents - Rozkalns vai Bruvers?
Shadow
S
Ikvienam ir tiesības pulcēties. To ka praids nepārkāpj Satversmē noteiktos pulcēšanas tiesību ierobežojumus (drošiba, ētika) jau kādu laiku skaisti un pamatoti ir pateikusi LR Ausgtākās tiesas Senāts. Palasiet!! Un te nu ne bijušais disidents kopā LPP un pat ne Pujāts neko nevar mainīt. Tā tam būs būt!
Aina no lauku rajona
A
Es lasu šo visu saraksti un pieņēmu lēmumu. Nākamgad iešu gājienā un paskatīšos pati to gaisotni, kas tur valda, ja biju neziņā, tad tagad tas mainījies. Tiešām paldies Mozaīkiešiem par darbu.
skudra
s
Interesanti gan, par tiem ES deputātiem! Ja jau 70%, tad proporcionāli arī kādi 5 no mūsējiem ir "tādi" - un turklāt aktīvi lieto narkotikas! Andrējevs? Dombrovskis? Zīle? Kristovskis? Vaidere? Ždanoka? Kā, piemēram, mūsu partijas atlasa savus kandidātus ES vēlēšanām, zinot kāds liktenis viņus sagaida tur Briselē? Piem. ZZS, TB/LNNK un LPP/LC? Iztēle dodas tālos lidojumos :)
Pilsonis
P
A kas ir taa sliktaakaa dalja sabiedriibas? Nu ja driikst jautaat? Gribu vienkaarshi noveerteet vai es ar piederu pie shiis "Juusu" dilemas :)
aradhana
a
Homoseksuaalismam var buut dazaadi ceeloni, arii cilveeki, kurus tas skaaris meedz buut visai dazaadi. Mozaiika un praidisti paarstaav h/s sliktaako dalu - cilveekus, kuru homoseksuaalajam dziivesveidam par iemeslu ir izlaidiiba + astraala apseestiiba. Buutiibaa tiesi praidisti ir tie, kas skel sabiedriibu, diskreditee so teemu un rada negatiivu attieksmi pret visiem homoseksuaalajiem cilveekiem.
Pilsonis>>bij.disidents
P
AAA pieleca, esi internet kafeiniicaa, kur tev laiks beidzaas...piedo, tinies ar :)
Pilsonis>>bij.disidents
P
Eu, kur tu palikies, man bij tik intresanti ar tevi :( tavi raksti bij tik jaukas pasakas, ka gandriiz iemigu.... nemuuc tachu izliec veel savus staastinjus sheit... A zilais pilsonis es neesmu, esmu ROZAA :)) Buchas tev disidentinj mazinjo punjkjulaaceen:)
bij.disidents
b
Nu, viss, pietiek. Informācija jums ir, domājiet. Off
Pilsonis
P
Uij, neieklausiijos....es domaaju, ka vinjsh aarstee Homoseksualitaati, nevis pederastiju..... jo es jau neesmu pederasts (beernu izmantotaajs), es esmu homo cilveeks, kuru saista savs dzimums bet ne beerni..... Veciit, man liekas, ka tu pats putrojies ar shiem vaardiem, tev jaatiek pasham skaidriibaa, citaad buus jaaiet pie taa dr. shtifta vai kaa vinj tur sauc....
Pilsonis
P
A skauzh tak.... mazie punjkjainie viireliishi netika klaat pie miljoniem.... Mozaiikaa miljoni apgrozaas, varbuut gribat iestaaties? Es iestaajos un dabuuju dalju sorosa miljona :)
bij.disidents
b
Prātīgs lēmums, ārstēties. To jau ir izdarījuši ne viens vien arī Latvijā. Pat presē ir bijušas intervijas ar vairākiem nelaimīgajiem, kuriem tagad ir normālas ģimenes, bērni un viss kārtībā. Viņi pagātni atceras kā briesmīgu murgu. Medicīnisku palīdzību vari meklēt kaut vai pie Dr. Štifta, viņš ir izcils ārsts. Ja pameklēsi internetā tur bagātīga informācija, kā visā pasaulē tūkstošiem pederastu atgūst brīvību no tās atkarības un atgriežas normālā dzīvē.
peteritis
p
Kur ir tie Sorosa miljoni? ;))) Un kad un ko tiesi Mozaika ir uzpirkusi? Par ko melojusi? Ko terorizejusi? Sis bija tikpat dzilji kaa pateikt, ka "valdiba visi zaglji" ;)).
Pilsonis
P
Fakti...bij. disidents ... zilajam peteritim no vienas IP adreses es jau nochekoju :) Sorosa miljoni, a kas tad ILGA lv liedza sorosa miljonus savaakt? Iet tak un njem juus ar, gan jau visiem pietiks :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas