Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Baltijas un Vācijas politiskās konsultācijas Brīvdabas muzejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mēs esam balti
m
un tas mūs vieno. Mēs ģenētiski neesam zagļi=parazīti, kaut gan čekisti=fašisti mūsu ģenetiku ir ļoti degradējuši un cenšas darīt to joprojam veidojot zagļu ubagu bomžu leipuriju. Tauta ir jākopj, jāmaca darabam un jāatbalsta tiaki tie, kas dara, un TIKAI viņu bērni!!!!! jākopj kā jeb kas, kas ir kultūraugs.
J
J
Priecajos, ka Baltijas un Vacijas ministri rod kopigu valodu.
"Baltam"
&
Tu tak esi slāvs, ne balts.
Balts
B
ritdienis : Es nekļudos ir tāda lappas puse vēsturē - Vācija nodedzin'ja pirmo Latvijas floti lai pazemotu mūs jo mēs bijām atļāvušies vairāk nekā viņi atļāva. Ģermāniem vienmēr Latvija ir bijusi province lai okupētu ...Dmāju ka šis niķis viņiem nav izsists ( TAS IR APZINĀTI NOKLUSĒTS) , kaut kan grūti vīņiem tahad bez papuča Hitlera ....aplauza ....vismaz lepnība ir piezemēta ....Varbūt kādreiz būs sadarbības partneris, bet pagaidām nekas par to neliecina , jo Vācija savu tirgu aizsargā un mūs ne kultūras ne tirdzniecības jomās īpaši nealkst redzēt .... Ģermāni kā parasti ciena tikai sevi ...maz kas ir mainījies ....
Vija
V
Latvijas sabiedrība var tikai minēt - par ko tad viņi runāja un ko nolēma... Beļģijas laikraksts La Libre šo ziņu pasniedz pavisam citādi (http://www.lalibre.be/actu/international/article/756621/les-pays-baltes-ne-veulent-pas-d-un-nouveau-mur-de-berlin.html) - ne muzejs, ne koncerti nav minēti, bet stāstīts par to, ka Baltijas valstu iedzīvotāji nevēlas jaunu Berlīnes mūri jeb divu ātrumu Eiropu... Diez kurš lasītājs būs lielāks ieguvējs?:)
ritdienis
r
-Balts kļūdās.Jūrmalā,Dubultos""kīnišu kvartālā pasen dzīvoja zvejnieks Botjka un kad abi ""bija kunga prātā""tad Marija ,kas bija 50 cm garāka par savu veci,rādīja uz savu lielo vēderu un mēdza lielīties:"Ŗe! te ir divi tirdzniecības kuģi!Es viņus nodzēru!""Bet pārējo Latvijas flotes daļu prasiet no krieviem,kas to aiveda uz Igauniju 1940.gadā mūkot no vāciešiem un tur nogremdēja..
Balts
B
Lai VĀCIJA kompensē Latvijai nodedzināto Latvijas floti pirmajā pasaules kara laikā ....
dk
d
ļoti laba ideja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas