Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Baltijas valstu okupācijas konfliktējošās kultūras atmiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vesturnieks
V
Kamer Krievija un krievu tauta neatzis vestures patiesibas, tikmer nekada izliguma starp latviesiem un krieviem, starp Latviju un Krieviju nebus. Ta ari ir vestures patiesiba. Loti labs raksts, paldies autoram!
ezergailis
e
Visi viedokli tomer nav lidzigi ojektivi. Viskļūmīgākie ir imperālistu viedokļi jo viņiem ir liegts kritiski izteikties par savu iekārtu. Agrāk vai velak viņiem ir jāuzsāk okupēto tautu apmelošana. vis objektīvākie ir tie kas ir ar brivības ciņas gaismu apgaismoti. ezergailis
G.K.
G
Mēs zinām, ka Latvijā nebija "holokausta bez vāciešiem," bet vai tiešām 47 gadus valdīja "padomju režīms bez latviešiem"? Šis teikums ir pats svarīgākais rakstā, šī tēma noteikti būs jāpaturpina un jāsāk jau ar K. Ulmaņa kungu.
ciniķis
c
Tajā zīmējumā trūkst eiropas savienības zilā karoga. Mēs esam okupēti gribam to atzīt vai nē, virs mūsu satversmes stāv ES likumdošana. Mēs esam okupēti daudz viltīgākā veidā - ar ekonomikas okupāciju. Okupācijas vara mums diktē noteikumus, kas un kā jāiznīcina, mēs nedrīkstam savos zīmolos lietot vārdu "Latvija", mums jāpilda vesela virkne eiropas likumdošanas aktu, direktīvu un bez eiropas savienības ziņas un gribas mēs nedrīkstam pasākt neko. Tas ir otrs PSRS, tikai šeit uzsvars nevis uz spēku, bet uz viltību un īpašuma attiecībām. Kamēr mēs netiksim vaļā no briseles diktāta, mums nekā nebūs, tika iznīcība. Bet demagogi ir viltīgi, viņi saka, ka mums salīdzinot ar PSRS ir labklājība, sorry, viņi sajauca labklājības pieaugumu ar parādu pieaugumu. Tā nav labklājība - tie ir milzu parādi.
Pozitīvi
P
pozitīvi, ka internetā var izlasīt arī pamatīgus rakstus.
arturs
a
Latvija veel joprojaam ir Krievijas gubernja, neskatoties uz to ka vinja ir ES un NATO. Pienjemiet to kaa normaalu paraadiibu taapeec ka Latvija neatkariiga buut nevar peec buutiibas "ражденный ползать, летать не может".
laimonis pekstiņš
l
Prieks lasīt kometārus. 99% pilnīgi slima suņa murgi.
Vecticībnieks
V
Krievija uzvarēs. Tad vieta fašismam atradīsies vēstures meslainē. Savukārt SS leģionāri būs jāsoda par fašisma atdzīvināšanu.
Zigurds
Z
Pārredzamajā nākotnē Krievijā turpināsies modernizēts staļinisms putinisma izskatā. . Tikmēr par objektīvu vēstures notikumu izpētīšanu nav ko runāt. Jo Krievijā joprojam viss kalpos lielkrievu putinisma jaunimperiālisma ideoloģijai. Taču bez visa tā ir pilnīgi skaidrs,ka staļinisms bija ne mazāks ļaunums kā hitlerisms. Vai komunisms = nacisms. Nožēlojami, ka ar retiem izņēmumiem, latviešu kolaboranti nav gribējuši rietumniekiem to izskaidrot.
Dzenis-penis
D
ko jūs strūdāties par vēsturi...tā ir tā sakropļota,pārveidota, pieskaņota, pēc katras varas vaja dzībām ! ĪSTĀ PATIESĀ vēsture...ir kautkur pa vidu, šīm abām idealoģijām....
fantazija
f
ja bus vel viena okupacija varam but gandariti ka vini novaks visus deputatus, ministrus, tiesnesus un prokurorus. Ta nu gan butu jauka diena!
Varoni!
V
Tie korumpetie glevuli kuri slepjas aiz policijas barikadem ir tik pat slikta par jebkuru okupaciju. Var argumentet ka TP un LPP/LC valdibas okupacija ir kaitigaka jo vini lenam noasino tautu. lenam lenam, pakapeniski lidz tam kad nekas nepaliek. Valsts diezgan strauji sabrukusi, un viniem vienalga. Vienigais arguments par valsts bezdarbibu ir "kur ir ta nauda ko mes nozagam"... Nav brinums ka daudzi brauc prom uz citam zemem
gm
g
Veesture ir viena un nav katrau tautai sava iipasha, atsevishkja veesture. Ir tikai vajaaks un stipraakas tautas. Pirmas nebaidaas skatiities konkreetiem faktiem aciis, izveerteet kljuudas un maaciities. Ir arii vaajas tautas, kuras meegjinaas sev iestaastiit izpushkjotus staastinjus, kljuustot par apsmieklu visai pasaulei un neguustot nekaadu maaciibu. Tauta nav kaut kaada anoniima masa, tauta sastaav no konkreetiem dziiviem cilveekiem. Katram no vinjiem ir jaaspeej skatiities uz notikumiem atklaataa un zinoshaa veidaa.
Uģis
U
Tu esi tā padomājis kāpēc Tu tā satraucies par citādākām domām par vienu notikumu, ko izsaka dažādi cilvēki? :)
Ilmārs > Uģim
I
Būtu jau labi, ja būtu tā, ķā tu saki. Taču pati Krievija čakarē visu pasauli un vispirms mūs tieši ar savu vēstures izpratni. Jo tas atļauj šai valstij cerēt, ka reiz tā atkal atgūs visas Krievijas Impērijas zaudētās teritorijas un vēl vairāk. Un tad, ja tu mēģināsi kaut iepīkstēties latviski, tev tā sados, ka tu vēlēsies būt miris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas