Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Baltkrievus interesē trolejbusu, autobusu un tramvaju vagonu ražošana Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...jus esat gatavi balsot gan par chekatilo
senči Vitebskā.
s
Vienotība ir apvienība,kas jau Valsts praksē realizē labu ekonomisko sadarbību ar lielo kaimiņu Belarusiju. uz izdevīgiem nosacījumiem. Hei,živē Belarusia.Pie mums brauc augstie valdības Baltkrievijas valsts vīri..kungi Martinovs,Sidorskis un Lukašenko.
Kurzemrīgā .
K
Mēs Latvijas pilsoņi/belarusi balsosim tikai par Latvijas Vienotību,par skaidru,godīgu politiku un attīstību visiem neatkarīgi no izcelsmes etnosa un par latviešu valsts valodu un labām skolām.
Eva Braun
E
SC plānos tas ietiplst....
Buba
B
Varbūt šīs aktivitātes ar šodienas Kremļa nedraugiem Lukašenko,Baltkrieviju arī ir iemesls, kurvītim, ko saņēma Zatlers?
par Vienotību!
p
Pateicoties Valda Dombrovska sadarbībai ar aizdevēju konsultantiem Latvijas ekonomikai jāorjentējeas uz EUR ieviešanu, jau tagad reģistrētais bezdarbs Latvijā nepieaug!
par Vienotību!
p
Pilnīgi jums piekrītu! Latvijai investori ir jāpiesaista no demoktāriskajām Eiropas valstīm! Lūk Igaunija - jau sāk atdzīvoties nekustamo īpašumu tirgus!
par Vienotību!
p
Latvija nedrīkst sadarboties ar anitidemokrātisku un un atieropisku totalitāru režīmu! Par Vienotību! Latvijas nākotne ir sadarbība ar Eiropas valstīm!!! Pateicoties mūsu valdības darbībai Latvijas ekonomikā paradās zaļie asni! Balsojot par Vienotību jūs balsojiet par Latviju!
leģionāra dēls
l
nu gan tu laid tiiru uudeni , mans teevs kaa reiz bija Bltkrievijas rietumos kaa 19. diviizijas kareivis , es tur biju 80tajos gados , vieteejie atcereejaas tos laikus un neko sliktu par latviešu kareivjiem nerunaaja , toties par krievu zveeriibaam gan , jo viņi zinaaja ka krievi savus zaldaatus ieteerpa vaacu mundieros un svilinaaja baltkrievu saadžas , lai iedziitu šiem naidu pret vaaciešiem , jo rietumbaltkrievija tika radiita Riibentropa - Molotova pakta rezultaataa , baltkrievijas rietumi taapat gribeeja atgriezties civilizeetaa pasaulee jo kolektivizaacija šiem bija paraadiijusi komoonisma no nesmukaas puses , taakaa nejaucies visur ar savu fašismu , fašisms un komoonisms pilniigi identisks , vieniigi autori dažaadi taču ideja viena kundziiba pasaulee....
Человек
Ч
Un tagad nedaudz latviski ;) Krievija jau sen cērt caur Baltiju logu uz Eiropu. Tikai mūsdienu metodes krietni atšķiras no tām, ko pieredzēja mūsu tēvu tēvi. Visam pamatā bizness. Pirmās bezdelīgas jau mēs lasām ziņās. Kopīgi uzņēmumi, darbs, laime un prieks visiem pasaules bērniem :) kā tas vienkāršā shēmā izpaudīsies - Krievijā, Baltkrievijā vai kur citur samontēs teiksim traktoru. Un kā "pusfabrikatu" to ar vilcieninu nosūtīs uz rūpnīcu Latvijā, kas nu būs "sadarbības" partneris. Te pieskrūvēs bamperi un Made in EU gatavs. Austrumu precei nekādas ievedmuitas, nekādas kvotas, nekas. Jo produkts "pabeikts" Eiropas Savienībā. Nekādas krievu tiesības un aizstāvības Krievijai te Latvijā nevajag. Tas ir tikai lai vietējo elektrorātu mobilizētu un lai tie balsotu par SC. Un dumiķīši būs letiņi, kas uzķersies uz āķa, kas nemaz nav domāts latviešiem. SC mērķis ir tikt pie varas Latvijā un ne jau mūsu valsts neatkarību atdot Krievijai. Tai nevajag sev vēl vienu nabadzīgu provinci. Krievijai ir izdevīgi, ka mēs esam iekš EU. Tā tas logs uz Eiropu tiek cirsts mūsdienās :)
Человек
Ч
Да не врите. В Москве цензуры в интернете нет - в отличие, например, от Китая. А вас, что, в Москве ждут? А надо сделать, чтобы ждали. Работать надо, а не баклуши бить.
Kash
K
Maskavas vaukšķis klāt. Visu atceries - gan "zverstvo", gan "fašistov", kaut arī šajā rakstā par to nekā nav. Tu tā runā, it kā Tavā Maskavā (uz kurieni Tev jau sen laiks aizvākties, bet Tevi tur neviens negaida) nebūtu cenzūras, kukuļņemšanas, pārmešanas (kidka) un valdības-mafijas varas.
nuja
n
Saražot mūsdienās nav problēma . Galvenais jautājums - kas pirks ? Un vai tas pircējs pēkšņi nepārdomās iegādāties saražoto produkciju, jo mūsu valdība nepatiks ? Kur tad liks tos "lielos rūpniecības uzņēmumus" ? Mucās iesālīs ?
Verotajs
V
ES tapat ka putinam Lukasenko nepatik,jo vins nedanco pec to stabules.Ja Lukasenko importetu traktorus no rietumiem,neko nerazotu, valsts butu izzagta ,valsti butu bezdarbs ,tad vins butu cienijams demokrats,tads pat ka musu valdosie salsnas.Lukasenko butu putina labakais draugs,ja atzitu t.s.Abhazijas un Osetijas t.s. neatkaribu,pardon,pilnigo atkaribu no krievijas.
lemmik
l
Uz priekšu! Sadarbība nes augļus! Nav ko lielīties un tēlot baigos eiropiešus baltkrievu priekšā. Ja salīdzināsim, piemēram, ceļu stāvokli vienā un otrā valstī, tad baltkrievi mums "iekabina vienos vārtos". Un ne tikai šajā jomā smagi atpaliekam...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas