Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Banku ekonomisti valdības pirmās 100 dienas vērtē piesardzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pārdomas
P
Ja nopietni... Dombrovskis ir tikai kompromiss Zatlera švakai prezidentūrai. Zatlers nevar un negrib pieļaut, ka MK vada kāds gudrs un spējīgs. Tā nu divas neizteiksmīgas figūras viena otru stutē. Tas arī viss, tā ir atslēga, ne jau Latvijai, - varaskārei, kādi ir gan Zatlers, gan Dombrovskis.
Pārdomas
P
Smuki uzrakstīts: Šodien aprit Valda Dombrovska ( V) vadītā Ministru kabineta diena. Asprāīgi!!
xzxv
x
Lācēns sevi ir izsmēlis un godīgi būtu pateikt tikai vienu ,atvainojiet es aizeju .Valstī visus divdesmit gadus ir darbojušies privatizētāji un svešas naudas dalītāji nu vairs nav ko dalīt, bet nekam citam prāta nepietiek!
Pitbull
P
Kā vienmēr pārkāpta lielākā daļa solījumu jau pirmajās 100 dienās :D :D :D !
Zane Grīnberga
Z
Tieši tā, Oskar, atradušies vērtētāji....Neviens jau nezin, kas darās bankās....??? Kur paliek nauda, ko katrs no sava mazumiņa maksā bankai !!!!
labs puisītis
l
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!
Oskars
O
Kur skatījās gudrie banku ekonomisti, kad nolaida pa burbuli skandināvu pensionāru fondus (bankas) ??? Vērtētāji atradušies...ibio.
Zane Grīnberga
Z
Vot, nesapratu, kāpēc Tautas partijai vispār ir vēl mandāti Saeimā un Godmanis, iegrūdis visu naudu Parex bankā = Citadelē, tagad sēž Eiropas savienībā . Kaut kāda dīvaina situācija. Vai šie cilvēki nav atbildīgi par lēmumiem, kuri viņus pieņēmuši...?? ...:)) Ja tēvs ģimenē šādi rīkotos, visus ģimenes ietaupījumus atdotu kādam citam, kāda būtu ģimenes reakcija ? Bet, cilvēki vēl ievēl Godmani uz Eiropas parlamentu...??? Tas tā, skats no malas...?
nāve un pēc tam tiesa!
n
.... šodien mēs dzīvojam, kas bus rīt mēs nezinam ... domājam par miesu kura nomirs agrāk vai vēlak .. ja pārkāpjam likumu un mūs nenoķer sodu nesaņemam, strādājam kārtīgi bet atalgojumu nevienmēr saņemam taisnīgu ... teiksit nav taisnības šeit zem saules , kāds labums ka esmu godīgs ja tas netiek taisnīgi atalgots ... šini islaicīgajā dzīvē jā bet ne nākamā - mūžīgajā ... “Redzi, es nāku drīz un mana alga līdz ar mani, atmaksāt ikvienam pēc viņa darbiem” Es esmu Alfa un Omega, Pirmais un Pēdējais, Sākums un Gals (Atkl.gr. 22:12-13) Nebrīnieties par to, jo nāk stunda, kurā visi, kas atrodas kapos, dzirdēs Dieva balsi, Un izies tie, kas labu darījuši, uz augšāmcelšanos dzīvībai, bet tie, kas ļaunu darījuši, uz augšāmcelšanos tiesai (Jn 5:28-29) ''Jā, tie celsies augšā; zeme mirušos atkal atdos dienas gaismai'' (Jes. 26:19) pēc nāves cilvēka dvēseli sagaida enģeļi vai dēmoni ... pienemiet Dieva Žēlsirdību kamēr ir žēlastības laiks ... noželojiet grēkus šodien jo nezinam kas ar mums notiks rīt... domajiet par to kur būs jūsu dvēsele un kāda tā būs, jo cik liela ir Dieva želsirdība tikpat liela ir Viņa bardzība ... palūkojiet kur varat nokļūt ja nomirsiet nenoželojuši, nesaņēmuši grēku atlaišanu, neieguvuši tikumus ... bēda tam ....Visi ļaundari tiks iemesti uguns ceplī “pasaules pastarā galā.” 2.Pēt.2:9. Netaisnie tiek “paturēti” mokām soda dienā.......skatieties brīdinajumu liecību - kur var nokļut dēļ grēka tie kuri nemeklē Dievu un Kungu Jēzu Kristu. (23 МИНУТЫ В АДУ) youtube.com/watch?v=IIvdvepqwsA
laima
l
Šajās 100 dienās ir daudz izdarīts, bet tas tikai pamatu līmenī. Vismaz valdībā ir ministri , kuri iestājas par savu lietu un pārzin nozares, šaubos vienīgi par veselības ministru, Ja tādā tempā turpināsim, pastāv cerības uz izdzīvošanu, kaut pretspēki kā lablatvieši, savas pozīcijas bez cīņas neatdod.
Šadurskis
Š
Jau 100 dienas? Kā tas laiks skrien!
Oskars
O
Jo PREMJERS SLIMAIS pārējie tikai gaida EIROPAS NAUDU , ko ielikt BANKĀS lai dabūtu %....
to air
t
Galvenā komunikācija notiek ZZS iekšienē jo visi cenšas sazvanīties ar Lembergu,jo paši nezina un arī nedrīkst neko piedāvat.Bet Vienotība tikai žēli uz to visu cirku noskatās .Vot tāda mums Latvijā KOMUNIKĀCIJA.
air
a
Galvenā problēma - valdība nespēj produktīvi komunicēt ar sabiedrību un neaicina to līdzdarboties. Valdis būtībā "atšaudās". Ir jāspēj normāli pateikt, ka jādara tas un tas lai būtu labāk tur un tur. Iedvesmošana un komunikācija principā nenotiek.
Latviju
L
var glābt tikai ĀRKĀRTAS SITUĀCIJAS PASLUDINĀŠANA,varu pārņem armija,valsti vada prezidents,politiķiem liegta pieeja tuvak kā 300 metri pie visām valsts un pašvaldības iestādēm .VID funkcijas pārņem SVF ielikti cilvēki,utt.Svādāk šī valsts aizies pa burbuli ,tikai napaleona hūte paliks virs ūdeņa atgādinot ka te kādreiz bija Latvija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas