Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Baptistu bīskaps: ko var atļauties Pujats, nevajadzētu atļauties pārējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Es šo rakstu vai aptauju neesmu redzējis, bet jāpiekrīt patiesa br..... Jautājumu pašu par sevi ar uzdot dažādi un panākti pilnīgi atšķirīgus rezultātus. Paprasi, vai piederi pei kādas baznīcas, saņemsi vienu atbildi, paprasi, vai esi kristījies/iesvētījies kāda baznīcā, saņemsi divas atšķirīgas atbildes, bet paprasi, vai pēdējā gadu laikā esi bijis baznīcā, saņemsi pilnīgi citu, bet visus šos jautājumus zināmā mērā var uzskatīt par rādītāju tam, vai šis cilvēks ir ticīgs. Paprasi, kurš no 89,2 (ne vis 90) % regulārri iet uz baznīcu, ne tikai Z.S., Lieldienās un kapu svētkos, un domāju ka tavi procenti saruks, līdz labi ja 30%. cik tad viņi it "ticīgi"? bet tas, ka cilvēki pievŗšas ticībai par mistisku spēku kas palīdzēs tieši grūtos brīžos nav nekas jauns, un tad jau nav arī brīnums, ja ekonomiskās krīzes laikā vairāk pēkšņi sāk ticēt!
patiesa brīvā izvēle
p
haha SKDS veiktā aptauja.. apskaties respondentu loku un skaitu šajās aptaujās un tad izdari visaptverošus secinājumus. lai veicas!
latvis
l
Laikraksts Diena: valstī pieaug ticīgo skaits 03. oktobris 2008 Aptuveni 90% Latvijas iedzīvotāju uzskata sevi par ticīgajiem, liecina SKDS veiktā aptauja. Savukārt saskaņā ar socioloģiskajiem pētījumiem pēdējo astoņu gadu laikā samazinās ateistu skaits, 2000.gadā to bija 17,5%, bet šogad - 10,8%.
Haris
H
ja jau mums ir tie 80% kristigo, tad kapec vispar vel kadi jautajumi. Tad jau visam sen vajadzeja but skaidram. Domaju, tava argumentacija netur nekadu slodzi.
latvis
l
P.Sproģa LNT interfija bija ļoti vāja - kā var neminēt pašu galveno argumentu, ka kristīgo vērtību turētāju LV ir pāri 80%!!! Demokrātijā tas dod visas tiesiesības noteikt lietu gaitu valstī un arī uzliek pilnu pienākumu atbildēt par notiekošo. Un bīskaps par to nevienu vārdu!!?? KĀ TAS IR IEPĒJAMS?
krimplēns
k
Šis ir labs kopdziedātajs svēto tēvu korī!
patiesa brīvā izvēle
p
Jēzus arī sēdēja ar grēciniekiem kopā pie galda, bet tas nenozīmē, ka Jēzus akceptēja grēku. liekas, ka Sproģis nav tik viegli ietekmējams, lai iesaistītos kampaņās. bet žēlastība ir vajadzīga gan avīm, gan vilkiem
patiesa brīvā izvēle
p
Baptisti vistiešākā veidā ved tuvāk Kristum, līdz ar to Sv.Garam un Dievam. Pārējās konfesijas un nenodefinētās grupas ir virspusējas
Ierednis
I
Piekrītu - svarīgāka ir identitāte Kristū, nevis konfesionālajā piederībā!
Karloss
K
Butu gan labi macet sho opoziciju nemazgat ka netiru velu visiem skatoties. Tie, kas neko nesaprot no baznicas pec tadam lietam var saprast vel mazak.
Karloss
K
Normals domu gajiens. Es ar domaju, ka luterani parak sacepusies.
ome
o
Šlesers arī ir baptists. Interneta komentētāji viņa vārdu pilnīgi nepamatoti sasaista ar Pujatu, jo katolis gan viņš nekad nav bijis.
guga
g
Sproģi, izvērtē avis no vilkiem un nesēdi pirmājā rindā Šlesera kampaņā!
hallo
h
Baptisti vispār ir ļoti sakarīga konfesija! Un jau sen.
Valija R.
V
Protams, ka luterāņu krasajai un ļoti pamatotajai opozīcijai pret Vanagu "apakšā" ir daudz kas vairāk un pamatīgi, nekā nenozīmīgais gadījums ar telpu īri Stankeviča konsekrācijai. To nojauš arī baptisu bīskaps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas