Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bārzdiņš: cilvēki nerūpējas par savu veselību, bet gaida glābšanu no valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nerūpējas gan!
N
Piemēram, pensionāri,invalīdi un bezdarbnieki! Pērk tikai zeltu,briljantus,dārgas automašīnas,lidmašīnas un jahtas!
jocīgi
j
Es nedzeru un nesmēķēju, valsts varētu nodrošināt profaliktiskas veselibas pārbaudes apmaksātas.Tas varētu izmaksēt lētāk,nekā ārstēt ielaistas kaites.Tagad lai tiktu pie speciālista jāgaida rindā vairāki mēneši,par naudu tas notiek ātrāk.Bet naudas cilvēkiem nav ,lai izietu visus speciālistus,lai uzinātu kaut ko par savu veselības stāvokli.Nevajaga uzskatīt ka visi vada neveselīgu dzīves veidu.Sirds kaites piemetas arī sportojot.
nekā jauna
n
kārtējais veselības ministrs - treknais taukmūlis kuram maķels ar latiem vienmēr pilns un kuņģis ar labumiem piebāzts... kuram nav ne jausmas cik kurš pelna un cik kurš var atļauties tērēt ārstiem...nez no kā tās ielaistās slimības rodas...laikam aiz labklājības...
Sieviete
S
Naudas nav par ko ārstēties,knapi kā paēst un samaksāt komunālos.Visi to zin,bet izliekas par nezinīšiem.........ar min .algu zālēm un ārstiem nepaliek....Darbu dodiet ar ko var uzturēt ģimenes ,bet ne vēderus un tukšs.
e
e
Nu kur tik aprobežoti var izrunāties....... Laikam šis cilvēks ir loti tālu no MEDICĪNAS Latvijā un dzīvo būrī, kas nav no stikla, jo tas kas ārpusē ne redz ne dzird:(
He he...
H
Varu tikai piekrist Jūsu viedoklim! Stulbi, bāzdiņ! he he... labāk nu būtu paklusējis un braucis atpakaļ uz savu Liepāju, ja vēl tevi tur ņems hi hi...
Jukumam 16:00
J
Dzemdes kakla veezi? Ar ikgadeeju Papanicolaou shuuninju apskati...man liekas, ka tas ir par briivu.
es-Ievai
e
Jums ir taada energjija un paari pluustoshs speeks!!! Iesaku Jums satikties ar Duglasu Davidsonu (Douglas Davidson) un karot pret 31,000,000 latu atnjemshanu Latvijai itkaa sakariibaa ar holokaustaa atnjemtiem iipashumiem. Ar 31 miljonu latu ietaupiijumu (Juus vinneejaat pret Duglasu!!!) buutu daudz dots Latvijas veseliibas apruupei
Jautājums
J
Bārzdiņ, ar kādiem profilaktiskiem pasākumiem var novērst krūts vai dzemdes vēzi, piemēram? Daudzām sievietēm, kuras piekopj veselīgu dzīvesveidu, šīs nelaimes neiet secen.
*****
*
Kādu gan citu sentenci no politiķa varēja sagaidīt?
Ieva
I
Piemēram, tas pats krūts vēzis- valdība it kā nodrošina apskati, ar ko nereti pat diagnostikai nepietiek, bet kas būs tālāk, īpaši ar ārstēšanos.....Un normālam cilvēkam pilnīgi pietiek, ja izlasa (vai uzzina) par kvotu dēļ neiedotām zālēm....Un kur nu vēl lēmums vairs nepiešķirt krūts protēzes-nu nemaksā tās tik maz, lai sievietei, kam ir viens lats vairāk, nekā vajag vesela trūcīgā statusam, tās nedot.....BET VAJADZĒTU BEZMAKSAS REKONSTRUKCIJU TĀM, KAS IR IERADUŠĀS SAVLAICĪGI UN JO ĪPAŠI RISKA GRUPAS SIEVIETĒM, kas izšķiras par profilaktisku operāciju. TAS ARĪ BŪTU TAS BURKĀNS, lai mainītu situāciju, kad absolūtais vairums audzēju ir ielaisti, kas nereti nozīmē pat vairākus gadus intensīvas (un ne lētas) ārstēšanās ar ļoti nelielu iespēju izārstēties.
baarzdinjs
b
Cilveeki, ruupeejieties vairaak par savu veseliibu-dzeriet vairaak tabletes.
Jukums
J
Izskatās, ka veselības ministra v.i. (par pilnvērtīgu ministru viņu pagrūti nosaukt - jocīgu priekšlikumu un spriedumu dēļ) vienkārši ir gatavs jebko izmantot par argumentu un attaisnojumu medicīnisko pakalpojumu nepieejamībai. Un ar šo argumentu viņš vienā rāvienā vēlas attaisnot arī palīdzības nesniegšanu ļoti smagos gadījumos. Praktiski būtiski tiek samazinata viena no valsts pašām pamata funkcijām kā dēļ tiek maksāti nodokļi. Veselīgs dzīvesveids, protams ir ļoti laba un atbalstāma lieta. Tomēr, lielum lielai mūsu valsts iedzīvotāju daļai tas ir pieejams tikai nosacīti. Nepietiekami ienākumi un to sekas - nepilnvērtīga pārtika, nesamaksājama apkure, elementāru sadzīves ērtību trūkums, bezdarbs vai tieši otrādi - pārstrādāšanās, sporta un trenažieru zāļu nepieejamība, sociālā bezcerība galu galā - tā ir laba augsne neveselīgam dzīvesveidam. Un izskatās, ka situācija tikai pasliktināsies. Būtībā jau Bārzdiņš piedāvā tikai pusi - pātagu. Par burkānu pat netiek runāts.
Ieva
I
Vienkārši ir vesels bars cilvēku, kam ar pliku veselīgu dzīvesveidu nekas nebūs līdzēts. Tikai pagarināsies gaidīšanas laiks, jo kvotas, cik no tādu ir, jau tagad tiek mēģināts pietaupīt pirmkārt tiem, kas ne par ko nerūpējas, jo, kad viņi ieradīsies slimnīcā ar ātro palīdzību (un ieradīsies), vajadzēs gan izmeklēt, gan ārstēt! BET JA CILVĒKAM IR SMAGA HRONISKA SLIMĪBA, TURKLĀT PILNĪGI VIENALGA, KAS IR TĀS CĒLONIS, pirmkārt ir jāārstē šī slimība, tāpēc, ka, jo ilgāk visu stieps garumā, jo dārgāk tas izmaksās!
replika
r
Ir divi varianti - kautt kas līdzīgs ASV - ir tikai ienākuma nodoklis, kas ļoti bagātajiem ir visai augsts un nav sociālā. Par ārstēšanos un vecumdienām jārūpējas pašam. Un otrs - Eiropas attīstīto valstu. Maksā lielus nodokļus, bet saņem valsts garantētu ne tikai "neatliekamo" veselības aprūpi. Mums grib ieviest abu šo sistēmu hibrīdu. :) Maksājiet sociālo unn maksājiet ari par ārstēšanos. A nodokļi aiziet , jā kur tie aiziet? - lai glābtu divus līkdeguņus no krievu mafijas izrēķināšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas