Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bārzdiņš Preiļos apbalvos projekta Nesmēķējošā klase uzvarētājus

Piektdien veselības ministrs Juris Bārzdiņš dosies uz Preiļiem, lai apbalvotu projekta _Nesmēķējošā klase 2010/2011 _uzvarētāju Preiļu 2.vidusskolas 7.klasi.

Mācību gada sākumā, septembrī,  savu apņēmību nesmēķēt izteica 266 klases, savukārt līdz marta beigām 85 klases iesūtīja ikmēneša atskaites par to, kā izdodas noturēties bez smēķēšanas. Katru mēnesi dalībnieku skaits samazinājās, jo netika sūtītas atskaites, bet 29 klases godīgi atzina, ka kāds no klases biedriem pārkāpis apņemšanos un sācis smēķēt. Liela atsaucība visa projekta garumā bija no Latgales reģiona skolām.

„Pateicoties iepriekšējos gados panāktajiem plašajiem smēķēšanas ierobežojumiem, pakāpeniski samazinās ikdienas smēķētāju skaits, tomēr joprojām tabakas izstrādājumu lietošana ir aktuāla jauniešu vidū. Projekts Nesmēķējošā klase ir viens no veidiem, kā atraktīvā veidā uzrunāt jauniešus un rādīt, ka veselīgs dzīvesveids, pirmkārt jau ir ieguvums katram personīgi. Vienlaicīgi aicinu atcerēties, ka bērni ir sabiedrības spogulis - viņu paradumi, izvēles un rīcība veidojas tiešā pieaugušo sabiedrības ietekmē, tādēļ nav labāka piemēra un motivācijas neuzsākt smēķēšanu kā nesmēķējoši vecāki,” norāda J.Bārzdiņš.

Pasākums notiks plkst.11 Preiļu 2.vidusskolā, A.Paulāna ielā 2.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas