Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bārzdiņš: Veselības budžeta samazinājums jārealizē, nepasliktinot veselības aprūpes pieejamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puaro
p
Nenoņems, jo, māsiņas un sanitāri jau šobrīd saņem valsts noteikto iztikas minimumu. Nenoņems arī slimnīcu valdēm un visiem citiem, kas ir aptuvenā saistībā ar medicīnu, bet kuru atalgojums tomēr ir vislielākais. Noņems ierindas ārstiem, bet, who cares, Stradiņa universitāte šogad uzņēmusi ap 700 jaunos censoņus, bet, tā kā stacionāri palēnām visi būs aizklapēti ciet, tad jaunie censoņi rindā stāvēs, lai tautu ārstētu par 180-200 Ls uz rokas mēnesī. Un, tautai sniegs tikai galēji neatliekamāko palīdzību (jau tagad ir stingri sašķirota; pirmā palīdzība un neatliekamā palīdzība).
Mediķis
M
Nu noņems algas māsiņām un sanitāriem, un viss būs ok.
Joske
J
Mācies par kardioķirurgu, pumpuspiedēj !
skumji
s
Kur ZZS solījums un valdības deklarācijā rakstītais, ka veselībai naudu nenoņems. Tukša runāšana. Neticu, ka var ietaupīt, nesamazinot pieejamību pakalpojumiem.
daunitis
d
Žurnālistu veiktās reklāmas-antireklāmas kampaņas to sekmē. Esi ārsts?
U2
U
..cerēt jau var..bet...nemainīsies!!!..diemžēl!!!
Daina -dusmas
D
Nav ko dusmoties, ja ministrs grib strādāt! Ir pierādījies, ka mūsu veselības sistēma ir kā caura muca, kurā lej cik gribi, bet Jums un mums viesiem labāk nepaliek! Tagad vismaz ir cerība, ka kaut kas var mainīties uz labo pusi!
Oskars
O
Laikam šīs Partijas grib palikt vienas bez citiem vēlētājiem - iedzīvotājiem, kuri viņiem traucē zagt,izsaimniekot Latviju,celt pilis,norakstīt EIROPAS naudu ZELTA TILTOS,braukāt apkārt kur Latvijas naudu nodzert.......
papucis
p
Netraucēju Jūs ,dateri,nu jau trešo gadu.Kur tos miljonus ""bāžiet""?lietopju ""jodu ,Wiskiju um termometru"" no PSRS laikiem....
dusmas
d
ko tad nu vel mazinat un likvidet jau tagad cilveki mirst jo nevar nopirkt zales un aiziet pie arst izsaukt atros nav nozimes jo viniem zali nav lai palidzetu krizes momenta ja nu vienigi analginu iespriecet Toties dazadas komisijas DEK komisijas barojas nepajokam
Ēriks
Ē
Nejēdzību un neekonomiskums medicīnā, tāpat kā jebkurā citā valstis administrētā nozarē, tik tiešām netrūkst, bet galīgi neticas, ka tieši ši administrācija, kas jau daudzkārt pierādījusi, ka vienmēr izvēlēsies vieglāko ceļu, un strukturālām reformām klāt neķersas, tagad rīkosies savādāk!
Nuja
N
Nu tad beidzot! Tikai jautājums, vai jaunajam ministram pietiks iekšas noārdīt totāli nekaunīgo, valstiski nepamatoto sistēmu, ka Stradiņu kardio ķirurgs var saņemt 9000 latu algu mēnesī, kamēr ķirurgi citās jomās - 500, 600 latus par divām slodzēm + naktsdežūrām. Uģis Gruntmanis par to jau rakstījis, un cerams, šai kroplībai beidzot tiks pielikts punkts. Tiek izsaimniekoti miljoni vienai šaurai medicīnas nozarei, kura ne ar ko nav labāka vai sarežģītāka, vai nepieciešamāka par citām, bet kurai vienkārši gadiem piesaistīts politisks lobijs un ar PR tehnoloģijām cilvēkiem iestāstīts, ka tas ir ''nezin kas unikāls''. Kas nav taisnība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas