Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Baštiku satriec Hermaņa izteikumi par politisko pārdošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DDD
D
Nu ļoti maz latvijā ir īstu vīriešu!!! Šis gājiens to apstiprina, ir tikai vīrieši, kuriem ir "krāniņš" un tapēc viņi sauc sevi par vīriešiem....nekā vairāk no vīrieša un vīrišķības nav...
Buba
B
Poļiščuka ne pirmā, ne pēdējā, kas eksistences dēl pārdodas.Atšķiras tikai veids un cena.
Grieta
G
Jā, taisnība, jo ar Ļeģjājevu Lešcinskis tikai koķetē, bet gars, kas valda šodienas Matevā ir vienkārši briesmīgs un tas radās pakāpeniski daudzu gadu garumā.
zinātājs
z
Šlesers jau sen ir Ļeģajeva kustībai līdzīgā draudzē Purvciemā. -------------------- Šlesers ir Mateja baptistu draudžē. Tur mācītājs ir Baštiks.
Karīna
K
Aģitācija tā būtu, ja VE Pujats būtu aicinājis gaidāmajās vēlēšanās balsot par PLL. Bet kardināls pieminēja šo politisko apvienību pavisam citā sakarā: "Šo likumu par "Bībeles mācību" skolā var pieņemt jau pašreizējā Saeima. Piemēram, apvienībai "Par labu Latviju", ko vada eksprezidents Guntis Ulmanis, ir 26 balsis Saeimā, kas gatavi atbalstīt šo kristīgo likumprojektu. Mēs aicinām visus pārējos Saeimas deputātus šai svarīgajā jautājumā parādīt savu labo gribu. Tātad, ja Saeima nobalso un prezidents izsludina likumu, līdz ar to likumīgs pamats svarīgajam projektam ielikts! Gatavoties šī projekta realizēšanai paliek viens gads laika. "
Karīna
K
Man neinteresē "kaktu dakteru" izteiktās "diagnozes":)
baptists
b
Baptistiem nav finansiālu problēmu, jo viņu rīcībā ir viss ASV kapitāls.*** O, es nemaz to nezināju! Baigi forši!!!
***
*
"Un arī Šlesers ir baptists" Šlesers jau sen ir Ļeģajeva kustībai līdzīgā draudzē Purvciemā.
dakteris Aikāsāp
d
"Jūs pat nojaust nevarat, ka tā ir tā pati virtuālā "provakatore Karīna", ar kuru jūs reālajā dzīvē tik draudzīgi sarunājaties. :)))))" -----Meitenīt, atnāciet uz pieņemšanu. Jums ir nopietnas psihes problēmas.
Dollija
D
Jūs varbūt esat regulāra baznīcas apmeklētāja, bet nebijāt Aglonā un neskatāties TV. Cienījamais Pujāra kungs kā labu piemēru minēja PLL. Vai tā nav aģitācija? Tā pat vairs nav slēpta aģitēšana, bet ļoti nepastarpināta.
Dollija
D
Ko politika dara ar cilvēkiem?! Bijāt brīnišķīgs mācītājs, gudrs, inteliģents, taču tagad pat neredzat semantiskas nianses. Nu, nav Hermaņa rakstā teikts, ka Poliščuka būtu politiskā prostitūta. "Par G. Poļiščukas teātra piemēru A.Hermanis ir skarbs - prostitūcija mūsu valstī nav aizliegta un «politiskā maucība» tiek pat ļoti apsveikta". Tā skan Hermaņa izteikums, Baštika kungs. Palasiet komentārus un paskaitiet komentāru plusiņus. Vai Jums kā mācītājam tie neko neizsaka un nešķiet, ka cilvēkiem daudz vairāk vajadzīgs Jūsu - mācītāja darbs? Bet es saprotu - kredīti, ak, šie kredīti!
kauns
k
Baštika noteikti nebija mājās, kad Dievs kaunu dalīja.
nja
n
baštikam vairāk vajadzētu šokēties par savas ģimenes un savas paša partijas lpp un apvienības pll biedru izdarībām poļiščuka prostituē ar morāliem kropļiem, hermanis nosauc šo procesu vārdā, kur jūs saskatāt "grēku"? ainars baštiks un viņa "lollypop meitiņa" ivars godmanis un viņa "draudzene" nils freivalds un viņa "mammas bizness" oskars kastēns un viņa "interneta meiča" ainars šlesers un viņa "šoferu dēli" andris šķēle un viņā "vairāksievu harēms" ... to be continued..
aita Aiša
a
kas ainam ir bezjādzīgi?
guga
g
Mēs ar jums draudzīgi nekad nesarunāsimies, bet jūs "atšifrēt" pat netaisāmies - tas mums pat prātā nav nācis. Tāpat viss ir skaidrs un vēl vairāk būs skaidrs Tiesas dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Kā režisors Alvis Hermanis nosauca Gaļinas Poliščukas rīcību, lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas