Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bažas, vai vakcīnas pret H1N1 gripu varēs iegādāties privāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jādara gan
j
Šausmas, tikai kaut kādi 0,0000... procenti - un ja pati neesi viena no viņiem. Bezjēdzīgas vakcīnas - un daudz vakcīnu tu, meitenīt, lieto?
kvakva
k
kukū, farmācijas firmas lobē valdības arī citāš valstīs!
kukū!
k
Varbūt sāksim ar to, ka NEVIENĀ aptiekā NAV pat dzirdējuši par šķidrumu, ko visi civilizētās valstīs nēsā līdzi, kas atrodams ikvienā darba vietā, un kas domāts roku dezinficēšanai...Gan ASV , gan Francijā, gan Ķīnā vakcinē par brīvu, vakcinē gan bērnus, gan grūtnieces, bet šeit valda totāla nezināšana ne par ko, tikai lielas naudas izspiešana no nabagiem aptiekās un slimnīcās....
EVIL RIGA
E
Rozentales dir.... kantoris?
Antons
A
Šī te cūku gripa nav lipīgāka vai nāvējošāka par parasto sezonālo gripu. Viss pārējais ir piepūsts klāt no farmācijas kompānijām, kas ražo vakcīnu un mērķē uz programmu maksimums - miljardiem dolāru peļņu. Tas nekas, ka tādēļ vesela kaudze cilvēku spēlēs eksperimentālo trusīšu lomu un tiks piepumpēti ar nepārbaudītu vakcīnu.
Antons
A
Ar to vakcīnu ir ziepes. Esot baigie riski ar blakus efektiem. Vakcīna nav kārtīgi notestēta. Esmu dzirdējis vairākus ārstus, kas saka, ka nerekomendē vakcīnu - īt īpaši neiesaka vakcinēt bērnus.
beta
b
Paldies dievam, ka krīze atrisina vismaz šo jautājumu. Latvijas iedzīvotaji nečakarēs savas imūnsistēmas ar bezjēdzīgām vakcīnām! 30 saslimuši, tad ta problēma! Izdalot ar Latvijas iedzīvotaju skaitu tas ir 0,0017 %. Nu šusmas! Kaut kas steidzami jādara...:)))
Zakis
Z
Šajā gadījumā naudu cilvēkiem vajadzēja tikai aizdot, pec tam paši, vakcinējoties, atmaksātu. Bet nav pat iespējas?! Tiešām lētāk valstij būs pandēmijas gadījumā nodrošināt ar dārgajiem pretgripas medikamentiem? Nu, atkal kārtīga naudas izsaimniekošana.
Zakis
Z
Es ienīstu šo valsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas