Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bendiks: SC saukšana par "kreisajiem" ir tieši izdevīga Saskaņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux -Aiva
l
Jums pilnīga taisnība! Bendiks: patiesībā kopīgs krievu veikalnieka, krievu firmas īpašnieka, krievu taksista un krievu pensionāra interesēm? ---------------------------------------------------------------- Kādi vēl pierādījumi vajadzīgi? Grūti noticēt, ka ir vēl naivie/apmātie/lumpenizētie, kuri nesaprot, ka SC ir kremļa čekistu projekts.
Jocīgi...
J
"SC ietvēra sevī piecas kreisas, kreisi centriskas un centriskas partijas" - tā rakstīts SC programmā. Kā tad citādi tās var saukt? Par labām, centriskām, krieviskām?
HĀ HĀ HĀ
H
ŠKELE ZAGA PA LABI, URBAŅŠ PA KREISI.............................................
:)
:
"vienā no Saeimām PCTVL bija liela frakcija, bet šīs partijas nelaime bija tā, ka viņi nopozicionējās kā tādi geto līderi. Mēs aiziesim ar tiem fašistiem sarunāt, maizi, biezpienu atnesīsim, jūs, babuškas, mierīgi sēdiet mājās, ārā nelieniet, tikai balsojiet par mums" Precīzi! I geto, i domāšanas līmenis - babuškas un biezpiens. Nu izspļauts PCTVL. :)
..
.
Bendiks spārda kā parasti. Malacis. Prieks lasīt. :)
Hugo Grociuss
H
Taa sauktajiem "kreisajiem" nav nekaada sakara ar darba njeemeeju intereseem, taapat kaa "zaljajiem" ar apkaarteejo vidi vai "miera aktiivistiem" ar brunjotu konfliktu aptureesanu. Politiski sovmenji un nekas vairaak. No populistisko priekslikumu (neieviest eiro un neatmaksaat aizdevumus) sekaam visvairaak ciestu vienkaarsie cilveeki, kurus kreisie vaardos tik ljoti aizstaav.
kādi kreisie
k
kgb beztautības kontrabandas apabiras, KRIEVU KAUNS, kā tas lopiņš ušakovs runā , kādā maķ da maķ pabiru leksikonā...............pretīgi.
Zirka
Z
Viņiem jau tā jārunā, lai "savējie" urlas tos uzskata par brataniem.
  • 0
  • 0
SS
S
Padomju okupanti ir netīri dzīvnieki!
pmlks
p
klau, Bendik! vai tik pie šodienas situācijas tev kā visupirmajam uz savas galvas pelni jākaisa? Kāpēc man jāklausās bankrotējuša baņķiera un paša shēmās samudžināta neveiksminieka politikāņa domugraudi? Ko, Bendik, tu labu latvijai esi izdarījis, ka vari gudri dir..t par to, ko citi nemāk?
Aiva
A
Protams, ka SC jau pašos pirmsākumos bija oligarhu partija, kura nodibināta uz Krievijas un PAREX bankrota naudas. Ar kreisajiem tur nav nekāda sakara. Vēl daži kreisie vēlēšanas dienā rezultātus sagaidīja pieticīgi, bet pārējie - augšgals labi līksmoja Purvciemā kopā ar Krievijas miljonāriem.
labdeeeen
l
aber kapec padomju fashisti,kas par 50 gadiem nav iemacijushies valsts valodu tiek saukti par kreisajiem??
Ilmārs
I
Tas process jau ātrāk sākās, jo grūti nosaukt, jaundibinātās partijas pēc politiskā spektra. Gribētu teikt, ka tāda nemaz nav, tās jau mums dibinās kā interešu grupējumi. Tā pati ZRP: ko nozīmē politiskajā spektrā cīņa pret oligarhiem? Da jebko! Pret tiem var cīnīties, gan kreisie, gan labējie, gan centristi. Partija - hameleons. Kā vairums partiju pie mums. Kamēr Latvijā partijas būs interešu partijas, nevis politiskas partijas, tikmēr valsts tiks iznīcinata, kamēr te vairs nebūs kam dzīvot.
Mārcīt, hi, hi
M
"kā tur ar to meiteni ", kāpēc tāds uzsvars tieši uz meiteni?
pp
p
Kad tev iepatiksies puikas,uzsvari vēl ne tā misēsies.
  • 0
  • 0
Jukums
J
Kādu graudu jau tomēr var šajās pelavās arī atrast. Un tas ir - politologiem beidzot ir jāizstrādā vēlētājiem skaidra un vienkārša politisko partiju klasifikācija. Lai jebkurai omei būtu skaidra jebkuras partijas nostāja un viņas mazdēlam vēlēšanu dienā nevajadzētu noslēpt tās pasi. Mēģināšu piedāvāt vienu variantu piemeram: Klasifikācija sastāvētu no diviem vārdiem, no kuriem pirmais raksturotu attieksmi pret sociali - ekonomiskajiem jautājumiem, bet otrais - pret nacionālajiem. iespējamie varianti: Labējs-labējs labējs-centrisks labējs-kreiss kreiss-labējs kreiss-centrisks kreiss-kreiss Šis, protams, ir tikai piemērs. Bet tieši politologiem beidzot būtu jāsanak kopā un kaut ko šajā jautājumā jādara.
klasifikators
k
varianti: lielkrievu sovinisti sovinisti populisti nelojaali bezprincipu
  • 1
  • 0
??
?
Problema ta, ka to jau meginaja. Tachu pateicoties PROVIDUS u.c. izveidojas divas kvalifikacijas - oligarhu un neoligarhu partija.
  • 0
  • 0
Hi, hi, he, he
H
bendiks, - hi, hi, he. he.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas