Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bendiks: vēlētāji tiks apkrāpti pamatīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Bendikmāč, Tomsonaidis, Strepjaunkungs par Latvijas naudu "aptaurē" Latvijas pilsoņus. "Kā var nesolīt .." - un ķiķina par Eināru, kurš atlaida Aināru, loloja Juta, nost stūma Sončiku, nesen Jakānu . Septiņus gadus Valsts radio ķiķina - par cilvēku. kurš visu darīja, lai būtu Valsts Kasē nauda no kā maksāt solītās/pienākošās algas. Kretīnselekcionāra PadomnieksBendiks/kurmītis -Septiņus gadus Valsts Radio 1 - ķiķināja par Premjerministra Eināra uzdevumu ministriem - "Modināt sevī zvēru, bet spēt samazināt budžeta tēriņus, jeb atstāt darbu - lai nāk kurš to spēj!Labo laiku iekrājums - noliekams grūtam brīdim!" Latvija ar Eināra padomu - būtu ta-ādos parādos? Valsts radio strādājis - kā labā? Kur PVN par aploksnēm oranžajām? Sauc nolikt mandātu Kurzemes radio - Silvai Bendrātei? Kolāta krancīšiem prasa "attaurēšanu" apmaksāt? Streipjankundziņa vaimanās sarūpētos minusus Saeimas balsojumā Lindai Mūrniecei - kas segs? Ministre slēdza tādu Policijas Akadēmiju, kuras beidzēji brīnījās:"Vai tad Latviju okupēja?" To slēgt, bij' ministres cienīgs solis. "Vīriem" pirms Lindas - ne-bi-ja - tas - pa zobam. Streips:"Par ma-aanu naudu mi-iinistre bērnus sa-aavu - ved uz skolu. Jā-atkāpjas!" Lindai - Streipa, Bendikbērni jāved? Bendrātei Silvai - ir pret Latvijas interesēm - kāds balsojums Saeimā? Jāatkāpjas? Kam? Kāpēc gan? Paej malā - Šķēles padomdevēj! Neļauj? . . .
stratēģis
s
Labāk gan būtu, ja Bendika kungs ndarbotos ar fotografēšanu vai belašu tirgošanu Doma laukumā, nevis bārstījis nevienam nevajadzīgus un nederīgus padomus; ja nu vienīgi Mākoņmājas "īrnieka" uzdevumssaņemts piesārņot interneta vidi cilvēku muļķošanai!!!
Ko
K
nu bendiks te meš? Šķeles darugs un fotogrāfs. Labāk būtu sēdējis pie savām liestēm.
zebra
z
Palasīju komentarus. Nu ko. Ja tas, ko izlasīju ir vidējais latvietis, tad, diemžēl, tiešām nav gudrs, neprot izdarīt secinājumus un saskatīt galveno. Bendiks pareizi prognozē. Tik neloģisku sadalījumu ( kad izlasīju, domāju, ka drukas kļūda ) Kristovskis - ārlietu ministrs un Pabriks - aizsardzības. Vienotība izgāžas pirms vēl sāk strādāt. Gandrīz mēnesi "bakstījās" , kur viss jau bija gatavs. Ja tādā tempā strādā, tad nav ko brīnīties, par rezultatu. Dombrovskis dienu pirm vēlēšanām teica, ka strādās iepriekšējā sastāvā.
Vientulais vilks
V
Tu,marci,ieliki pamatus LATVIJASizlaupisanai ar ,,latvijas tela piedod, cela izveidosanu.Pasaki noslepumu ,ka iekluvi miljonaru saraksta,,Tavs lietderibas koef.ir apala nulle
Johans
J
Savādi jūs visi esat - jums ka tik apriet. Par ko tad vajadzēja balsot? Par Jaundžeikaru? Par Tabūnu? Par Silenieku? Par Urbanoviču? Par Šleseru? Varbūt Mārci kā vēlētāju arī apkrāps - mani noteikti nē - es no šitiem neko labu arī negaidīju. Vienīgais, par ko es joprojām esmu diezgan drošs - visi pārējie, ko varēja dabūt, būtu vēl sliktāki.
johoho
j
zilais būtu iemācijies vismaz krekla apkaklītei podziņas aiztaisīt
tauta
t
KUR NOTIEK VĒSTULES RAKSTĪŠANA un PARAKSTU VĀKŠANA par Silvas Bendrātes mandāta nolikšanu, jo a) viņa 8 gadus apzināti kļūdaini aizpildījusi savu ienākumu deklarāciju, par ko pienākas sods; b) vēl spēkā esošais līgums, jo tas nav lauzts un nauda nav atmaksāta, ar Lembergu padara viņu atkarīgu; c) veids, kā viņa izlocās un izmelojas, raksturo šo sievieti kā bailīgu, melīgu un neuzticamu. Tātad - kur?? Es gribu parakstīties, jo Bendrātei jāiet projām!
lauķe
l
Nu gan joki - paputējis pelēkais kardināls ierunājies......par krāpšanu!
Jā.
J
Cienījamais Kaspars Upacieris( Ufo ) varētu būt ārlietu ministrs. Bet Bendiks nu gan nē. Pēdējais laiks viņam iet mežā.
tuksa muldesana
t
Sis virs vienmer tuksi muld un vel pie tam sausmigi melo. Viena TV raidijuma jau vinam aizradija par melosanu,bet vienalga turpina melot. Nepatikams tips.
Vientulais vilks
V
Tev garigi atpalikusam velreizi skaidroju par KNAB naudu,ta bija rupigi planota operacija,,steleti zabaki,,ta tauta sakakuru TP uzdevumaveica viens bijusais KNAB darbinieks ,BERZINS ar savu meli faktiski atmaskoja to
Angažements
A
Tieši tā un darbība noris ar mākoņu muižas akceptu.
ja kas
j
NESAPRATU -BENDIKS IR NO PLL?
Savoir vivre
S
Mūrniece ir taisnīgs cilvēks ar augstu intelektuālo potenciālu un tā policijas daļa, kas Dieva nebaidās un drīzāk pieder mafiozām struktūrām, to nu nekādi nevar panest un paciest. Valsts policija varbūt vēl ne tik daudz, jo tur algas mazas- bet toties PP gan no dusmām aptrakusi, jo algas lielas un vaļa un patvaļa- bez gala! Palūkojiet Ventspilī- VP ir kā sērdienīte, bet PP- ķeizari! Tur tad ari tas suns aprakts, bet "tauta" un "vēlētāji" priekš viņiem tikai kaujamas avis, kuras vārdā pašlaik var paaurot un paārdīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas