Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bendrāte: Negribējām, lai sieviete būtu nāves sējēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@-@
@
Jūs, sievietes, no sākuma izveidojat savus goda un cieņas standartus, ko vīrieši redzētu un pieņemtu. :) Tiesa, tad nesanāks iekļauties žurnālu proponētajā seksa subkultūrā.
loģika
l
Tātad, ja mana alga ir 180 Ls un izlemju TOMĒR veikt abortu, esmu slepkava????Būtu pārgudrās SIEVIETES padomājušas par cēloņiem, ne klasiski uzreiz skaļi karojušas ar sekām!!!
Kristai
K
Bet vai tev neliekas, ka " nelaimīgā" sieviete taču VAR nelaist to veci pat savā tuvumā !
Nožēlojami
N
Labvēlis 13:11 Bendrātes gados šāda frizūra izskatās vnk smieklīgi. Biežāk paskataties spogulī. --------------------------------- Provinciāla atapalicība. Labi ,ka cilvēki brauc uz Rietumiem un redz, arī kaut ko citu
Krista
K
Varbūt pietiek visu laiku uzbraukt tikai sievietēm? Vai tad viņas pašas no sevis stāvoklī paliek? Vīrietis tur vispār nekā nepiedalās? Ja jau sievietēm jācieš (gan abortus veicot, gan arī dzemdējot un pēc tam vienai bērnu audzinot), tad varbūt kastrējam katru veci, kas pametis savu bērnu vai pieļāvis sava bērna abortu? Ļoti vienkārši - DNS tests, visus večus datu bāzē, kurš vainīgs, tam čiks un nost.
dd
d
Tīri informatīvs jautājums: vai tajās nedēļās, kad aborts ir iespējams, embrijam jau ir pukstoša sirds, ko klausīties?
Vientulais vilks
V
SILVA, TU ESI TUKSA VIETA PARLAMENTA,TA KA NERAUSIES ATPAKAL KRESLA
who cares
w
"arguments par kaktu abortiem ... manā uztverē tas ir līdzvērtīgs regulāriem spirta iepirkumiem "točkā". Tā ir cita, man nezināma zempasaule." === Domu par "zempasauli" saprotu, bet runa vienalga ir par reālu likumsakarību. Vienīgais risinājums ir domāšanas veida maiņa, kas, diemžēl, ir pagarš process.
@-@
@
Droši vien daļa taisnības Tevis teiktajā ir, taču arguments par kaktu abortiem ... manā uztverē tas ir līdzvērtīgs regulāriem spirta iepirkumiem "točkā". Tā ir cita, man nezināma zempasaule. Paveroties dažos ar medicīnu un veselību saistītos rādītājos un reakcijās, ir noprotams, ka šī tauta tiešām varētu būt spējīga iemīt taciņu pie pūšļotājiem-atbērnotājiem.
Kate
K
atklati meli par statistiku ASV, kur dzivoju - tiesi dazas dienas atpakalj dzirdeju par petijumu, kas paradija, ka sada sonogramma principa nemaina sievietes viedokli un aborts tomer tiek izdarits. ta ir drizak emocionala shantazha. kas ir Latvija jaizbeidz - aborta lietosana ka kontracepcija. Sievietei ir jabut varosai noteikt, kad ta velas palikt stavokli un viriesiem ir jasadzird, ja sieviete saka "ne". bet tas jau ir izglitibas un kulturas jautajums.
pro
p
@-@ » who cares 17:41 Zini, atminos tavas prātulas dzērājrežisora sakarā ... neesmu redzējis nevienu autoritatīvu vai oficiālu publikāciju, kurā būtu lietots vārdu salikums "muļķīgi tiesību akti". Nekad! Likumi ir tādi, kādi tie ir, pat ja tu esi anarhists un esi gatavs par savu taisnību iet trimdā. To vienmēr izmantos pret tevi. Vai mani. ------------------------------------------------------ ----------------------------------- Likumi nav tādi, kādi tie ir, bet tādi, kādus tos pieņem. Tie nenokrīt no gaisa. Un, ja tie ir muļķīgi (vai ļaundarīgi, vai pretvalstiski), pret tiem ir jācīnās, it īpaši jau nu Saeimā pašā. Bet arī sabiedrībā kopumā. Tāpēc jēdziens "muļķīgi tiesību akti" ir ļoti svarīgs sabiedrības attīstībai.
usne
u
tu izskatas, esi kastrats. Jo tikai kastrats var but tik fanatiski kategorisks
Oma
O
Domājuu, ka katrai normālai sievietei aborts ir ļoti smags pārdzīvojums un liela izšķiršanās, tāpēc nožēlojami, ka bābieši Saeimā grib vēl viņas pakļaut spīdzināšanai. Jāsaka paldies Circenes kundzei par sapratni un cilvēcību!
usne
u
piekritu Sandrai. Teoretiski varbut arii pareizi vins saka, bet dziivee kaut kaa daudzos gadijumos ir pavisam savadak. Domaaju, ka valstij nav tiesiibas liist cilveeku privatajaa dziivee un tur kaut ko reguleet. Ir sauts paari striipai, kundzes ! Reguleejiet pasas savu intiimo dziivi un nelieniet citu pagultees ! Valstij vajag- nu un tad ?! Es neesmu valstij radiita, valsts ir prieks manis, nevis otraadi !
123
1
un veel, lai paskataas, kaadas rindas pie speciaalista ar gimenes arsta nosutijumu (lidz pat gada beigaam rinda), bet ja maksaa, tad tuuliit. Un ko dariit, ja nav 15 Ls, ko maksaat tuuliit ? Sito stulbo liekuliibu un pilniigu realitaates ignoranci es varu tikai apbriinot ! Bendraate, Juus arrpus Saeimas arri kaut ko redziet un ziniet ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas