Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Bergmanis neatklāj, ko uzrunājis darbam aizsardzības ministra birojā

Saeimas deputāts Raimonds Bergmanis (ZZS) šodien žurnālistiem neatklāja, kādus cilvēkus uzrunājis darbam aizsardzības ministra birojā gadījumam, ja parlaments viņu apstiprinās ministra amatā. Bergmanis vien piebilda, ka birojā plāno saglabāt arī tur jau pašlaik strādājošos darbiniekus.Viņš norādīja, ka ciena Aizsardzības ministrijas darbinieku paveikto, kā arī ievēlēšanas gadījumā paļautos uz viņu palīdzību.

Tomēr Bergmaņa apstiprināšanas gadījumā ministra birojā notiktu arī izmaiņas.Politiķis jau esot uzrunājis vairākus cilvēkus, kurus vēlētos redzēt savā birojā, bet pirms apstiprināšanas amatā viņš šo cilvēku vārdus neatklāja.Bergmanis atzīmēja, ka apzinās atbildību un domā par to, ko darīs, ja nonāks aizsardzības ministra amatā. "Par to tiks lemts rīt. Ja lēmums būs man par labu, strādāšu - kā jau esmu solījis, cik vien labi to spēšu izdarīt," solīja politiķis.Ar darāmajiem darbiem Bergmanis iepazīšoties pēc tam, kad būs kļuvis par ministru. Viņš gan atzina, ka ir jāizpilda saistības, ko Latvija uzņēmusies pret starptautiskajiem partneriem. "Ir jāstrādā, lai izpildītu saistības, kuras esam uzņēmušies, tā sauktie mājas darbi. Neviens nav teicis, ka būs viegli, bet strādāt es nekad neesmu baidījies."Jau ziņots, ka Saeima rītdienas, 8.jūlija, otrajā ārkārtas sesijas sēdē cita starpā lems par Bergmaņa apstiprināšanu aizsardzības ministra amatā. Bergmanis amatā nomainītu Raimondu Vējoni (ZZS), kurš rīt stāsies Valsts prezidenta amatā.Mainot amatu, Vējonis uz Valsts prezidenta kanceleju ņems līdzi pašreizējo sava ministra biroja vadītāju Egitu Kazeku. Tāpat viņš nešķirsies no saviem padomniekiem Anda Jēkabsona un Jāņa Kažociņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas