Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bērni bieži jūtas lieki un nevajadzīgi saviem vecākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
^
^
Prātiņ nāc mājās. Tātad tu domā, ka tas nekas bērni aug bērnunamos? Visi bērni ir visparastākie. Kur tad ir tie neparastie. Es esmu nodzīvojusi diezgan ilgu mūžu, lai atbildīgi pateiktu , ka Latvijā notiekošais ir tieši pilnīgas neizpratnes par bērnu problēmām sekas. Kāds tam sakars ar Hitleru nezinu. Nacistiskā Vācijā tieši ļoti atbalstīja bērnu audzināšanu kolektīvā garā.
Madrileña
M
Ziniet, Sandri R., Jūsu teorijai līdzīga bija jau Hitleram, kaut arī viņš vadījās ne pēc atbildības, bet pēc rases tīrības kitērijiem. Nezin kāpēc, tagad neviens ar to nelepojas. Ja miera laikā ir tik daudz bērnu bērnu namos, tad nepieciešams popularizēt adopciju. Bez tam raksā nav runa par bāreņiem, bet gan visparastākajiem bērniem, iespējams, Jūsējiem, kas jūtas nevajadzīgi saviem vecākiem.
Sandris R.
S
Jācer, ka pienāks laiks , kad potenciālos vecākus apmācīs jau bērnībā. Bet vēl svarīgāk ir tos, kas vēlas bērnu laist pasaulē, pārbaudīt , jo ne katrs ir piemērots tādai atbildībai. Ja tas notiks visaptveroši, nevienam nebūs iebildumu, jo normāliem cilvēki, sapratīs. Tas ir pilnīgi nenormāli, kas patlaban notiek, kad 3000 bērnu ir bērnu namos, miera laikā, dzīvu vecāku bāreņi. Šī problēma nav risināma ar naudas palīdzību atpērkoties no atbildības, kā centās kāds Baštika kungs. Domājams, ka nekas nenotiks, ja nelaimīgu bērnu būs mazāk, toties mazāk būs ļaunuma vispār.Vēl var piebilst, ka bieži gadās, kad bāriņtiesas lemj bērna, tātad cilvēka likteni formāli, strikti ievērojot likuma burtu, jo tā drošāk savas pakaļas nosargāt izdevīgajos krēslos. Arī psihologi tā rīkojas, faktiski nodarot bērniem, bieži vien postu.
lasītājs
l
Jā, tā bija, bet tad bija kur strādāt un bērni drīkstēja strādāt - ne tā, kā tagad.
Vientulais vilks
V
Aiztiksiet man ,pateiksu EBELEInu tad jus redzesiet.........
...
.
jums ir problēmas? bērnus, jūsu zināšanai, taisa divatā, un atbildību jāuzņemas abiem vecākiem. un ja sieviete ir tik stulba, ka sapinas un uztaisa bērnus ar deģenerātu (viņš jau nemaz nav tik slikts, viņš noteikti mainīsies, pat viņu tik daudz tiek melots utt.), tad sava daļa vainas par izjukušu ģimeni ir jāuzņemas arī sievietei. un skolās visas nejēdzības notiek kā reizi tādu riekstu-riekstiņu dēļ, kuras ir izcīnījušas bērniem tiesības, pretī neliekot pienākumus.
nebrīnos
n
Latvijā lielākoties ir NEPILNAS ģimenes...ar vis no tā izrietošām SEKĀM! fāters ar mazo krānu dragā pa mau-kām, ka šņakst vien ...viņam pie mazā krāna, kas notiek ar PAŠA uztaisītiem bērniem... Lai gan dažs pat 40 gadus vecs pauts BRĪNĀS- johaidīt, pēc sexa pat bērni rodas? Bērniem vecāki NAV autoritāte! Un līdz ar to skolā redzam, ka bērni NERESPEKTĒ skolotājus ...
&
&
nu nezinu, pēc kara arī bija slikti, un vēl sliktāk kā tagad, bet bērni tā vietā, lai justos lieki, strādāja un palīdzēja vecākiem.
t
t
bla, bla, bla kurš to nezināja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas