Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bērni nepaēduši, deputāti aicina domāt par skolēnu ēdināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tvaika ielas republika
t
DEBILIE apgalvo ka mums vajag PAREXA iegast vel kadus paris Miljardus, TRAKIE saka ka mums vajadzigs izteret Miljonus un Miljonus Pasaules Meru Salidojumam Riga. PSIHI apgalvo ka vajag pabeigt Gaismas Pils Celtniecibu, Tadi kam ar SLIEDI NEPARTRAUKTI SITS PA GALVU KAMER pazudejis jegu apgalvo ka vajag naudu Izstazu Kompleksa Celniecibai, Zana Lipkes Memorialam, Kimikaliju Ostai, Digitalajai TV, Veja Parkam, Maju Siltinasanai, Sarusejusiem Karakugiem, Valts bagatigi sponsoretajam sportam, Ziemelu Koridoriem, Daugavas savienosanai ar Dnepru un Janczi, 100 miljonus Live Riga Reklamai un neviens saja valsti nenak un neapgalvo ka no sakuma vajadzetu nodrosinat bernus skolas ar siltu garsigu edienu.
ZALANSLESRLEMBERURBANOVIC
Z
GODMANBIRKAVUSAKOVS, Bernu edinasana mums NAV VAJADZIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mums vajag naudu HELENAS bibliotekai, veja parkiem, cuku sudu elektrostacijam, mums vajag naudu kimikaliju ostai, stikla kupoliem, reklamai Live Riga, digitali tv vajadzigi MILJARDI, vajag naudu birokratu algam no 3000 lidz 40 ooo ls vajag naudu maksat PAREX Krasovickim un Karginam 300 000 ls menesi, mums vajag naudu sporta federacijam kur trekni dzivo bijusie politiki, mums vajag ierednu ,,analitisko speju uzlabosanai 6 miljonu latu, mums vajag miljardu ziemelu koridoram, mums vajag zelta tiltus, mums vajag vajag vajag vajag.. BERNI IR SUDS! VINIEM NAV JAED! MUMS NEPIETIEK NAUDA BERNIEM!
tauta
t
Galvenais, ka valdiba paedusi!
hey hey
h
Nav taisnības šajā valstī ,ko sauc par Latviju ,kauns!
Terorists
T
Jā labs labs risinājums deputāšu izpildījumā.Tajā vietai lai dotu Rumpīša valdībai skaidrus un gaišus norādījumus atrast finansējumu bērnu barošanai,šamējie lūk tikai tikai aicina domat uz priekšdienām kā būtu labāk un vai vispār būt. Bet par savām algām un piemaksām šie izrijēji gan Marsietim nelika domāt,bet skaidri pavēļēja- tā lai būtu,bet ja nebūs nu tad jau pats zini kas notiks un marsa iemītnieks kā paklausīgs skolas puika saprata uz vārdu kas jādara.
facebook
f
Deputāti domā? Kad viņi ir to darījuši? Viņi tikai eksponē savas uzblīdušās sejas.
Lelle
L
Ja deputāti domā, ka bērns var iztikt ar vienu pustdienreizi skolā, tad tas jau arī ir labi....manāms progress mūsu deputātu domāšanā. :))))
He he...
H
Kādu zivi! Šiem tikai pašiem savi makiņi interesē....
lapsinja
l
..kaut kas traks....nu tiesham.....tadas cenas skola par pusdienam.....shausmas krievu laika bij labaki laiki...macieties no tas sistemas,ja pashi stulbi.....shpikojiet tac....gudrishi...
Jukums
J
Vecāku ienākumiem no normāla darba ir jābūt pietiekamiem lai spētu nodrošināt (arī) bērnus vismaz minimālā apmērā. Pabalsts, bezmaksas ēdināšana un līdzīgi pasākumi, protams, ir vairāk nekā nekas - īpaši krīzes laikā, bet tomēr ir un paliek tikai kā apgrauzts kauls no kungu galda un nepelnīti pazemo tā saņēmējus. Kungi, dodiet makšķeri un nevis zivi!
gribam
g
LM, ZZS un JL » Likvidators 17:02 ________________ nu vēl neesat no mūsu iztikas minimuma noņēmuši 50% un ieskaitījusi pašvaldības skolas kontā, par to, lai bērnus skolā un bernudarzā katru dienu par 1.40 paēdina mums vēl ir no kā nogriezt - GMI ! ņemiet nost no tā! ņemiet droši, nebaidieties! mēs nekožam, jo neēdušiem nav spēka pat muti atplēst
!!!!
!
Lai nolādēta tā valdība un tās partijas, kas lāpa budžetu uz zīdaiņu, jauno vecāku un bērnu rēķina.
Kauns
K
Vai viņi ir stulbi vai domā, ka mēs esam stulbi? Deputāti taču ir tie, kas nobalso par likuma grozījumiem un valsts budžetu. Paši nobalso nepiešķirt naudu šiem mērķiem, bet pēc tam tālo labiņos!
vajadzētu
v
būtu centralizēti jāsakārto skolu ēdnīcu lietas, lai nemaksā tur tik bargas naudas viss !
He he...
H
Re kur aizgāja Latvijas bērnu pusdienas....: "Izmantojot naudu, ko valsts jau noguldījusi Parex bankā, par 31,5 miljoniem latu tiks palielināts šīs kredītiestādes pamatkapitāls, lēmusi valdība." Jaunā Vienotība darbībā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas