Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Bērziņa atkārtota kandidēšana atkarīga no jaunā Saeimas sastāva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zeltene
z
Latvijas labā, es ieteiktu nekandidēt. Tādā trauksmainā laikā mums tomēr vajag spēcīgu prezidentu. Palasot ārzemju ziņas regulāri tiek citēta Gribaskaute un Ilvess, bet ne Bērziņš. Viņš noteikti ir labs biznesmenis, bet mums vajag līderi, kas spēj uzrunāt, pārliecināt un tiek respektēts starprautiskajā sabiedrībā.
Pēcis
P
Tur jau ir tā štelle,ka atkarīgs no 100.Būtu no TAUTAS,atkal cita.
vilks(ne eurovilks)
v
Āārrpprrāācccc !!!!!!!!!!!!!!
vilks(ne eurovilks)
v
Āārrpprrāācccc !!!!!!!!!!!!!!
gmz
g
A ko darīt. Kādi paši tādi deputāti. Kaut kā jau uz priekšu kleburojam, labi ka vismaz no Ukrainas likteņa izvilkām :-)
Anniņa
A
Pūt un palaid apvienība, kad Pūķins sāka savus demaršus, šie vispār pazuda no skatuves! Robeža ar Krieviju nav iezīmēta (demarkēta), x stundā šīs neizdarības dēļ Latvijai radīsies virkne problēmu...armija -nulles vertībā, ...ārlietu ministrijas darbs, lai panaktu sankcijas pret Krieviju - nulle, ....kremļa spiegi Latvijā uz katra stūra, augstos valsts amatos, SAB - nulles vertībā - bet NA neviena vārda - pilnīgs klususums, kultūras ministrija uz pilnu jaudu turpina sakarus ar fašistisko Krieviju...īsi sakot, šitos nacionālistus būtu jāizmet vestures mizkastē, ja jau nav partija, tad nav, laikam pilns ar čekistiem, kremļa aģentiem kā tautā mēļo!
Schützenpanzer
S
Tomēr par hūti! Vot, beidzot berziņam paskrēja! Hūte ir mūsu ministru prezidenta kandidāts. Jau ilgstoši. Tik pat, cik smagos noziegumos apsūdzēts.
juciks
j
Nav nozīmes ko viņi tur atbalstīs vai neatbalstīs, ja šī "vēlme" jau pamatā ir antikonsticionāla, un nav ar demokrātiskiem līdzekļiem realizējama, gluži tāpat kā nevar demokrātiskā referendumā iecelt monarhu vai atcelt pilsoniskās un demokrātiskās tiesības; šķiet tiešām jānosaka negrozāmie panti, jo izskatās, ka tiešām tas nav pašsaprotami, kā tam vajadzētu būt! Sadarbības līgumi ar trešo valstu nedemokrātiskajiem režīmiem, jau paši par sevi runā, tur pilnīgi vienalga, ko tur atbalsta vai neatbalsta
Polska
P
Tava mamma un daudzivoklu padumjie pensionari ir pajautajusi kur ta pusakla Sudraba nems naudu lai tiem pensionariem saktu maksat labas pensijas . Tikai tuksi solijumi un neticu ka visi pensionari ir tik mulki . Es ari esmu pensionare bet balsosu par Vienotibu . Mans pratins vel nav izkukots . Tu Zannsa tante , esi demogoge kas doma ka tiesi pensionari ir pratu izkukojusi zemo pensiju del . Rugti maldies . Mums si Baikala klukste nepatik . Vinas vavulosana un solijumi noriebusies . Krievi par tadiem saka nelei s pustova poroznuju .
Skumbrija
S
sāk atkal smadzenes kompostrēt
Īgņa
Ī
Bet kā gan savādāk. Kuru tas pārsteidz. Pārsteidz, nedaudz, kāpēc Latvijas drošības dienesti neko nedara, kāpēc okupantu atbalstītāju pūļi 9.maijā var brīvi ālēties un dzert un izkliegt pretvalstiskus saukļus
Papanovs
P
Gribētu dzirdēt J.Liepnieka prognozi Kempmaijera un TV digitalizācijas lietā. Vai kāds dabūs uzēst valsts maizi?
neguleju
n
Kāda starpība, ar ko medī? Kāpēc gan neatļaut loku? Medības ir nepieciešamas, citādi būs bardaks. Paskatieties, kas notiek Krievijas pierobežā, kur vilki savairojušies un apēd mājdzīvniekus. Protams, ka vajag apmedīt. Un, kad mežacūkas izraks un noēdīs kartupeļu lauku, ko tad jūs ēdīsiet, stulbie vegāni
dzitars
d
Ej ka tu ar savu Saskaņas centru uz Abreni, pietiks savu fašistisko propogandu izplatīt.
leons
l
nu labi ka nemainīsies. vismaz viens ar savu viedokli. nav vajadzīgi prezidenti, kas, apkaunojot valsti, skrien klupdami pie lidmašīnas, lai nobučotu pakaļu augstam viesim. kā to darīja viešņa no aizjūras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas